Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרמבו, evo עשו את זה. המגאן ניצחה.

אל תשכח שהיא התחרתה נגד BRZ אוטומטית. דיברתי עם קולגות שלי שנהגו ב-GT86 והם טוענים שהגרסה האוטומטית היא מסורסת מאוד לעומת הידנית. בכל מקרה, אלו שתי גישות שונות בתכלית.

מה שאין כל ספק לגביו, הוא שב-250 אלף שקלים אין ל-GT86 זכות קיום בארץ. המקורות שלי טוענים שבטויוטה אומרים שהתמחור הזה גבוה במודע ושהוא נובע מכך שהם מעוניינים למכור 50 מכוניות ולא 500. ואני אומר - במחיר הזה, גם 50 הם לא ימכרו. אנשים לא עד כדי כך טיפשים.

סובארו, אגב, עשויים באמת להפתיע עם תמחור נמוך משמעותית (אבל שוב, כל סכום שלא מתחיל ב-1 הוא מוגזם לטעמי, לפחות עבור גרסת הבסיס). מעניין שבטויוטה לא מודאגים מזה וטוענים שמרבית האנשים יעדיפו לקנות טויוטה ולא סובארו בשל שמירת הערך העדיפה. את דעתי על אמירה כזו, אם היא אכן נכונה, עדיף שאני לא אגיד :twisted::-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ולתחושת אי הנעימות האפשרית שלו כלפי שולחיו, הסיכום המימי הזה הותיר אותי עם תחושה של ריק. מבחינתי, נ ענק.

ומבחינת המחיר, הגיע הזמן לעשות מעשה בישראל. אני מציע שכל רוכש פוטנציאלי של הרכב הזה יתפקד בשרשור הזה, לטובת פנייה מאורגנת ומסודרת למנהל השיווק של יוניון מוטורס, דרור גורלניק. מי אמר שהמחאה מתה :lol:

עד 160 אלף סיכוי טוב מאוד שאני קונה את הרכב (כמובן רק אחרי נסיעת מיבחן), אני לא כל כך רואה את זה קורה אחרי התימחור ההזוי שלה בטויוטה, אבל ...

פורסם

באופן מדהים, קיבלתי עד כה הודעה פרטית אחת בלבד בקשר להצעתי.

יש לשרשור הזה 2902 צפיות ו-76 תגובות ורק ההודעה הפרטית האחת שקיבלתי התיחסה ברצינות לנושא.

המסקנה העגומה, כנראה; כולם בוכים אבל חלק מהבכיינים ירוץ ויקנה בכל מחיר, העיקר להיות ראשונים.

אז כנראה שמחאת הקוטג' היתה אירוע ראשון ואחרון, כפי שספק אם המחאה החברתית תתחדש.

--------------

והנה קישור למבחן מעניין במגזין WHEELS האוסטרלי. כתב אותו עתונאי מבוגר, איש אוטוקאר לשעבר בשם פיטר רובינסון שחי שנים באירופה והיה מקושר(מדי) לתעשיית הרכב שם. בכל זאת, שווה קריאה וגם התייחסות.

שימו לב גם לנתוני הביצועים היפים של הטויוטה; 6.8 ש' ל-100 קמ"ש(ולא 60 מיל"ש) ו-14.9 ש' לרבע מייל, בדומה לנתונים שנמדדו בארה"ב(6.4 ש' ל-60 מיל"ש ונתון זהה לרבע מייל).

ומדוע אני מציין זאת? כי הנתון הסופר שמרני(במתכוון?) של 7.6 ש' עושה עוול למכונית עם יחס משקל הספק של קרוב ל-6 ק"ג לכ"ס.

http://www.ft86club.com/forums/showthread.php?t=6688

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מעניין, עוד לא עברתי על הכתבה שפירסמו שמה אבל ממה שראיתי צמד הטויבארו ישתו 98.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עוד משהו חדש מהתנור: BRZ מול מיאטה מול ג'נסיס קופה 2 ליטר טורבו.

מה שעדיין לא יצא, זה מבחן השוואתי ישיר בין השתיים. מן הסתם זה יקרה בקרוב.

פורסם

ובחזרה לנושא המחיר, שאפו לרוני שטרן שלנו על העלאת הנושא.

http://www.auto.co.il/כתבה-28745-טויוטה-GT86-וסובארו-BRZ-אין-מחיר.aspx

חברים, אם זה יהיה בסוף מחיר הטויוטה, נהיה חייבים לאקט צרכני קיצוני. לא ימכרו, יוזילו (אגב, אני מניח שהיבואן היה מוותר על יבוא המכונית הזו מלכתחילה, אלא שהמכונית הזו חשובה מדי לטויוטה העולמית ומהווה חלק מאסטרטגיית השיווק והמיתוג שלהם. על כן הם מחייבים יבואנים מקומיים למכור את המכונית הזו).

פורסם

אני קורא וצוחק שוב....כאילו שזו פרארי 458..."לא יוזילו-לא נקנה" ,"חרם צרכנים".....תגיד לי? מי חייב אותך לקנות את האוטו הזה ?

נגמרו המכוניות בשוק ? זאת איזה מכונית על ?כולה אוטו יפני עם הנעה אחורית לא ממש אפקטיבית וביצועים של גולף TSI

באמת....

פורסם

רובי, אפשר להבין למה מצפים לרכב הזה. אמנם לא RS CUP, אבל בכל זאת...

בנוסף, המחאה היא נגד מגמה, לאו דווקא רק בקשר לרכב הזה.

צירוף השניים דווקא קל להבנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני קורא וצוחק שוב....כאילו שזו פרארי 458..."לא יוזילו-לא נקנה" ,"חרם צרכנים".....תגיד לי? מי חייב אותך לקנות את האוטו הזה ?

נגמרו המכוניות בשוק ? זאת איזה מכונית על ?כולה אוטו יפני עם הנעה אחורית לא ממש אפקטיבית וביצועים של גולף TSI

באמת....

אף אחד לא חייב אותי לקנות את האוטו הזה, כפי שאף אחד לא הכריח אותך לקנות איטלקיה בעלת עיצוב מוזר וניהוג לא ממש מבריק.

כבעלים של מיאטה לשעבר, ייחלתי ליום שבו יהיה לי תחליף ראוי עם מושב אחורי. אני עוקב אחר הטויובארו עוד משלב הרעיון, בטרם יצא הקונספט הראשון ב-2009 - והרכב הזה מתאים לי כמו כפפה ליד.

ומאחר וטרם נהגת באחת מהצמד, אתייחס להערתך בדבר "כולה אוטו יפני עם הנעה אחורית לא ממש אפקטיבית וביצועים של גולף TSI" כמטופשת.

אתה מסוגל לאובייקטיביות? אנא שתף אותנו בחוויותיך לאחר נסיעת מבחן.

פורסם
אז כנראה שמחאת הקוטג' היתה אירוע ראשון ואחרון, כפי שספק אם המחאה החברתית תתחדש.

אכן, מכונית ספורט היא באמת סוגייה מרכזית במחאה החברתית...:roll:

מצרך יסוד חיוני.

בדיוק, איכות יפנית, הנעה אחורית ובמחיר (שאמור היה להיות) עממי.

זה מתכון לאושר גדול.

אני חושב שדווקא נהגים כמוך יכולים להעריך את הקונספט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כולכם צודקים....אם הן היו עולות 160-180 אלף שח וגם אז לא בטוח שהן היו הבחירה הראשונה שלי כמו שהמיאטה לא היתה .

ונכון אני לא נהגתי עליה וגם לא אתם-אבל מנגד זה לא מונע מאף אחד מכם להזיל ריר כאילו באמת מדובר ב458 לעניים וכנגד ולמרות כל המבחנים בעולם שהישוו וקבעו שהרנו{מה לעשות} טובה,מהירה וכייפית יותר מהן רק בגלל שזה רכב הנעה אחרית שהיא כידוע ה"מרשם הבטוח" לכל רכב.

אה סליחה רכב בשם רנו לא יכול להיות "נחשק"

דעה קדומה ושגוייה היא האשמה גם שהפיאט קופה {שמישהו כאן לעג לה} לא היתה מוערכת בזמנה ואנשים האמינו בלב שלם שהסמל VW ומנוע V6 הופך גולף {שגם עלתה יותר]לפורשה...

לי אין דעה קדומה על אף רכב לא לטובה ולא לרעה,כמו שסמל של מכונית באוורית או איטלקית לא גורם לי להשתחוות אפיים ארצה בפניה ולרוץ לקנות אותה מסנוור.

כשאנהג על אחת מהן{וזה יהיה בקרוב כנראה} אהיה הראשון לקנותה אם באמת כל מגרועתיה יעלמו בשם אותה הנעה אחורית מהוללת.

וכמו שאמר צאק D-

DONT BELLIVE THE HIPE

פורסם

באמת....

באמת אני יכול להגיד גם לך. מה זאת ההערה המטופשת הזאת? אם מגאן הייתה עולה 250 אלף על הכביש גם אתה לא היית קונה אותה, נכון? אז אותו הדבר לגבי הטויובארו. ההבדל הוא שאם מגאן עולה הרבה, אתה מתפשר וקונה גולף GTI, או לאון קופרה R, או אלפא, או הונדה, או ואו ואו. פה - אין לך מבחר.

ובהמשך ישיר לזאת, התייחסות לשיא הדביליות של ההערה שלך:

"כולה אוטו יפני" - עשה טובה, תמנע מאיתנו את הפיגור השכלי הזה של "יפני זה סתם, קוריאני זה חרא, צרפתי זה מתפרק, גרמני זה נאצי ואוזבקיסטני זה איכסה פיכסה". רק ההערה הזאת לבדה צריכה הייתה לגרום לי לא להתייחס אליך. חבל שאני עקשן.

"עם הנעה אחורית" - זה, ידידי היקר, בדיוק כל הקטע.

"לא ממש אפקטיבית" - עוד אמירה דבילית. תיכף תגיד שגם במיאטה ההנעה האחורית לא ממש אפקטיבית, כי יש לה רק 160 כ"ס. אגב, ללוטוס אליז בסיסית יש רק 136 כ"ס. אני לוקח אחת כזו על פני כל מגאן שתרצה.

"ביצועים של גולף TSI" - להזכירך, גולף TSI 160 היא מכונית זריזה למדי. בכל מקרה לטויובארו יש נתוני יצרן טובים יותר ובפועל הן ככל הנראה זריזות יותר, אבל מתי תבין שביצועים זה לא הכל?

ולמרות כל המבחנים בעולם שהישוו וקבעו שהרנו{מה לעשות} טובה,מהירה וכייפית יותר מהן רק בגלל שזה רכב הנעה אחרית שהיא כידוע ה"מרשם הבטוח" לכל רכב.

בהחלט יכול להיות שהרנו טובה ממנה, ובהחלט יכול להיות שעדיין אקנה את הטויובארו. הנעה אחורית זה לא מרשם בטוח, אבל פה - זה גם כל הקטע.

דעה קדומה ושגוייה היא האשמה גם שהפיאט קופה {שמישהו כאן לעג לה} לא היתה מוערכת בזמנה ואנשים האמינו בלב שלם שהסמל VW ומנוע V6 הופך גולף {שגם עלתה יותר]לפורשה...

לי אין דעה קדומה על אף רכב לא לטובה ולא לרעה,כמו שסמל של מכונית באוורית או איטלקית לא גורם לי להשתחוות אפיים ארצה בפניה ולרוץ לקנות אותה מסנוור.

מ-מ-ש. ראינו איך אין לך דעה קדומה בהודעה הקודמת שלך: "כולה רכב יפני". עשה טובה...

כשאנהג על אחת מהן{וזה יהיה בקרוב כנראה} אהיה הראשון לקנותה אם באמת כל מגרועתיה יעלמו בשם אותה הנעה אחורית מהוללת.

משהו אומר לי שמשהו בך לא יאפשר לך להודות בפוטנציאל ההנאה של הטויובארו, גם אם היא באמת מדהימה לנהיגה. ושים לב שאתה קובע לה מגרעות עוד לפני שנהגת. תן לי לנחש - בטח בגלל שהיא חלשה מדי בשבילך...

וכמו שאמר צאק D-

DONT BELLIVE THE HIPE

גם אני אמרתי את זה. הייתי הראשון להראות שב-EVO הם קצת הורידו את ההייפ לרצפה. ועדיין, מדובר במכונית ספורט אמיתית ומאוד, מאוד מעניינת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה לא?!

הייתה לי קליאו ספורט רכב מאוד נחשק (החליפה פיאט קופה, דרך אגב...).

ההייפ בארץ לגבי ה-VR6 נולד מכתבות מתלהבות של "אוטו" דאז (מאוד פרובנציאלי) ותמחור אגרסיבי (להוציא ה-7 הראשונות שנמכרו במחיר מאוד יקר, ל-7 הפראיירים הגדולים בארץ דאז). בחו"ל היא אפילו התחרתה על התואר "המתנהגת הגרועה" בקטגוריה...

בזה אנחנו דומים ובכל זאת, יש סיבה לציפייה ולו מכיוון שהמכונית סימנה, לפחות במוצהר, את המטרות הנכונות. לא אין סוף אחיזה וביצועים, אלא התנהגות ותקשורת. אם היא מקיימת, זה עניין אחר, אבל זו הקופה המעניינת הראשונה מאז הפיאט...

וצריך לזכור,הנעה אחורית זה לא רק החלקות כוח. הנעה אחורית מאפשרת חלוקת משקל טובה יותר (משהו שהפיאט קופה סבלה ממנו), היגוי טוב יותר ויכולת האצה מוקדמת יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...