Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה, אם עדיין הs2000 המיתולוגית הייתה נמכרת,מה הייתם קונים?

הנעה אחורית: יש

דפרנציאל מוגבל החלקה: יש

חלוקת משקל 50/50 יש

מנוע אטמוספרי :

קיבלתם + 40 כוחות סוס יותר, סאונד מעלף ב9000 סל״ד, מערכת vtec, גג נפתח וצמיגים אוחזים

איך איך הפסיקו ליצר s2000? ,מה גם כאן נצטרך להסתפק בחיקוי פחות מוצלח?

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה, אם עדיין הs2000 המיתולוגית הייתה נמכרת,מה הייתם קונים?

הנעה אחורית: יש

דפרנציאל מוגבל החלקה: יש

חלוקת משקל 50/50 יש

מנוע אטמוספרי :

קיבלתם + 40 כוחות סוס יותר, סאונד מעלף ב9000 סל״ד, מערכת vtec, גג נפתח וצמיגים אוחזים

איך איך הפסיקו ליצר s2000? ,מה גם כאן נצטרך להסתפק בחיקוי פחות מוצלח?

אתה זוכר כמה "מאיר" רצו על הS2000 לפני שנפסק יצורה? זה התחיל ב3...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

וכמה מהן, למרבה הצער, הצטרפו לתנועת מחבקי העצים...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הטויובארו היא לא חיקוי פחות מוצלח ל-S2000. היא מכונית קופה 2+2 לעומת רודסטר 2 מושבים. זה משהו אחר. היא גם זולה משמעותית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הטויובארו, בגסות רבה, היא מיאטה 2+2+גג+טיפה יותר כוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוני , נכון אם המגאן היתה עולה 250 הייתי קונה GTI ב198 ,עובדה לא קניתי לפני שהמחיר ירד.

גם לא קניתי לפני שקראתי כל מבחן שיש וראיתי כל וידאו בעולם שבהם המגאן ניצחה כל רכב דומה או אפילו יקר יותר בפארמטר הנהיגה והיכולת .

ההתיחסות שלי היתה לעובדה שמחירה הצפוי של הנ"ל לאור נתוניה הפושרים ותוצאות מבחנים בחול מול מקבילות לה במחיר{שם} לא מצדיקות התלהבות שכזו בגלל שהיא הנעה אחורית "עממית"-כי 200 אלף פלוס זה לא אוטו "עממי".

גם אתה לא היית קונה מיאטה ב250 {כמו שבטח לא קנית S2000 ב350} רק בגלל שהיא הנעה אחורית ...

עכשיו מודה הערה "אוטו יפני" לא יצאה טוב אבל הכוונה היתה שלא מדובר ברכב ממותג יוקרתי {סובארו\טויוטה}שאיכות היצור שלו ואיכות החומרים בתא הנוסעים יכולה לפצות על חוסר ריגוש ספורטיבי ,ביצועים או מחיר גבוה כדוגמת אודי למשל וכו.

זה שאדוני נהג באקזוטיות כאלה ואחרות לא נותן לו גושפנקא של מבין גדול ממני ולו רק מהסיבה הפשוטה ששנינו לא נהגנו בהן ולכן אין טעם לקבוע טובה יותר או פחות-אבל בהחלט ניתן להסכים כי המחיר הנכון למכונית כזו שבמטרתה היא אכן מכונית ספורטיבית עממית הוא נמוך מ200 אלף שח ואז ההתלהבות אכן יכולה להיות מובנת.

איך אמרו את זה במיבחן בCAR-

"דווקא המגאן מרגישה כגירסה מוזלת של הקיימן ולא הBRZ ".

ונ.ב-הערות כמו "דבילי וכו" הן אולי בסמכותך כמנהל ולא בסמכותי אז תישמור אותן לעצמך....

פורסם
אכן, מכונית ספורט היא באמת סוגייה מרכזית במחאה החברתית...:roll:

מצרך יסוד חיוני.

המחאה החברתית היתה ביסודה כלכלית מאחר ומחתה נגד יוקר המחיה.

קוטג', שכר דירה, עלות חינוך, מוצר מיובא...

בשורה התחתונה, השיטה דופקת את כולם, לייק איט אור נוט.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רוני , נכון אם המגאן היתה עולה 250 הייתי קונה GTI ב198 ,עובדה לא קניתי לפני שהמחיר ירד.

גם לא קניתי לפני שקראתי כל מבחן שיש וראיתי כל וידאו בעולם שבהם המגאן ניצחה כל רכב דומה או אפילו יקר יותר בפארמטר הנהיגה והיכולת .

ההתיחסות שלי היתה לעובדה שמחירה הצפוי של הנ"ל לאור נתוניה הפושרים ותוצאות מבחנים בחול מול מקבילות לה במחיר{שם} לא מצדיקות התלהבות שכזו בגלל שהיא הנעה אחורית "עממית"-כי 200 אלף פלוס זה לא אוטו "עממי".

גם אתה לא היית קונה מיאטה ב250 {כמו שבטח לא קנית S2000 ב350} רק בגלל שהיא הנעה אחורית ...

עכשיו מודה הערה "אוטו יפני" לא יצאה טוב אבל הכוונה היתה שלא מדובר ברכב ממותג יוקרתי {סובארו\טויוטה}שאיכות היצור שלו ואיכות החומרים בתא הנוסעים יכולה לפצות על חוסר ריגוש ספורטיבי ,ביצועים או מחיר גבוה כדוגמת אודי למשל וכו.

זה שאדוני נהג באקזוטיות כאלה ואחרות לא נותן לו גושפנקא של מבין גדול ממני ולו רק מהסיבה הפשוטה ששנינו לא נהגנו בהן ולכן אין טעם לקבוע טובה יותר או פחות-אבל בהחלט ניתן להסכים כי המחיר הנכון למכונית כזו שבמטרתה היא אכן מכונית ספורטיבית עממית הוא נמוך מ200 אלף שח ואז ההתלהבות אכן יכולה להיות מובנת.

איך אמרו את זה במיבחן בCAR-

"דווקא המגאן מרגישה כגירסה מוזלת של הקיימן ולא הBRZ ".

ונ.ב-הערות כמו "דבילי וכו" הן אולי בסמכותך כמנהל ולא בסמכותי אז תישמור אותן לעצמך....

א. אתה לא חייב להסתמך על מבחנים השוואתיים בהכרח. אין שום דבר רע בלקנות מכונית שהפסידה במבחן השוואתי, אם אתה מתחבר אליה יותר.

ב. ההתלהבות מהטויובארו קשורה במישרין למחירה הזול. זה גם בדיוק מה שניסיתי להסביר בטור האישי ב"אוטו". אם היא עולה הרבה כסף, היא מאבדת מהזוהר שלה (בדיוק כמו המיאטה, לצורך הדיון).

ג. ההתייחסות שלך לא הייתה ביחס למחיר. כתבת במפורש "כולה אוטו יפני עם הנעה אחורית לא ממש אפקטיבית וביצועים של גולף TSI".

ד. אין שום קשר למכוניות אחרות שנהגתי עליהן. עובדה שאני מתלהב מהטויובארו. גם לא טענתי שאני מבין גדול ממך. רק שהאמירות שלך לא גורמות לי לחשוב שאתה מבין גדול במיוחד... אני שמח שאתה מסכים שבמחיר הראוי, אפשר להתלהב מהאוטו.

ה. אתה בהחלט יכול להגיד שדברים שכתבתי הם דביליים, אם אתה חושב ככה.

ו. ובכל זאת - אני מתנצל אם העלבתי. הניסוח החד משמעי והמזלזל שלך פשוט עיצבן אותי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

דבר ראשון 0-100 בפחות מ-7 שניות זה ממש לא ביצועים פושרים. זה בערך חצי ממוצע הרכבים בארץ.

מעבר לזה מדובר ברכב מאוד עממי, זה שהמיסוי בארץ גורם לכל רכב שהוא לא entry level להיות לא נגיש ל-90% מהציבור לא אומר שהתמחור שלה לא עממי. כשדגם הבסיס של מאזדה 3 בארה"ב עולה באיזור ה-18K$, אז 25K$ זה עדיין עממי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
וכמה מהן, למרבה הצער, הצטרפו לתנועת מחבקי העצים...

אני חושב שכולן... ככה זה עם מכוניות נהיגה אמיתיות או שאתה יודע לנהוג או שאתה בגדר.

בטיחות והתנהגות מהנה אלו לא דברים שהולכים ביחד ושליטה במכונית הנעה אחורית זה לא טריוויאלי.

קוטג', שכר דירה, עלות חינוך, מוצר מיובא...

בשורה התחתונה, השיטה דופקת את כולם, לייק איט אור נוט.

שינוי השיטה לא ישפר את מצבם הכלכלי של מי שקונה מכונית שנייה ב-200+ אלף ש"ח, אלא יירע אותו. המשאבים מוגבלים ושינוי השיטה ייקח יותר ממי שיש לו עכשיו יותר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרשו לי רגע להתתערב בדיון השתו לי אכלו הזה,

המכוניות המדוברות עושות את מה שהן עושות - ואין להן מתחרה בקטגוריה!

יכול להיות שרנו קאפ עושה את הרינג יותר מהר ב4 דקות, יכול להיות שלSTI יש נתונים על הנייר הרבה יותר טובים וגם הויטארה של חברה שלי נוסע יותר מהר בשטח. ספציפית למה שהזוג הזה מנסה (וכנראה מצליח, עפ"י מבחנים) להשיג - אין תחליף. אין כאן הנעה אחורית קופה (שימו לב, חבורת שתו לי, לא רודסטאר, קופה) מכוונת נהג ופאן, אי לכך, לטויוטה, לסובארו, לטיובארו (מה זה היציאה הדבילית הזאת שטרוני?! :-P ) או לכל יצרן אחר יש את מלוא הלגיטימציה לתמחר אותה איך שבא לו.

לא רוצים לשלם? לא צריך. תקנו משהו זול יותר, יש עכשיו מבצע על סקודה פאביה.

אגב, אפרופו תמחור לקוי ומיאטה באותה שורה... מיאטה שנת 2008 - ארבע שנים על הכביש - שנמכרת בכמעט 150 אלף שקל, זה תמחור שצריך לעורר מחאות מצידכם. לא רכב חדש סופר מעניין שלא נראה שכמותו מזה כמה שנים שנמכר בתמחור שלא מסתדר לכם עם ההמרה לליש"ט.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הלו! לא המצאתי את טויובארו. זה פשוט קצר יותר להגיד. חפש toyobaru ברשת...

ותראה לי מיאטה 2008 ב-150 אלף. אני מכיר דברים הפוכים לחלוטין, כמו מיאטה 2010 שנמכרה במשמעותית פחות כסף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מפורסמת כאן בלוחות אחת ב145. לא אומר שהיא נמכרת במחיר הזה, אבל מפורסמת.

אם יש "מפגר" שיקנה במחיר הזה, יש כמה וכמה מפגרים שיקנו ב250 אלף שקל את הטיובארו (וואלה יותר נוח. :shock: )

פורסם

זו הארדטופ יד ראשונה, הגיוני שהיא יקרה יותר מ-NC רגילה כי במקור היא עלתה בערך 240. לא שאני חושב שהמחיר בהכרח מוצדק בשוק של היום (אם כי הוא דומה למחיר ביד2) אבל כמו שאמרת בעצמך - לפרסם במחיר כזה זה מאוד שונה מלמכור במחיר כזה...

ולטעמי אין קשר בין רכישת משומשת ב-145 אלף שקלים, לבין רכישת חדשה ב-250 אלף שקלים. הבדלי ירידות הערך עצומים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

וואט אבר, אני לא מבין בחמזמזים. מה שכן, שנת 2008, רכב ספורטיבי, אם כבר משווים מחירים לחוצלארץ, תשוו באחוזים, תראו מה קורה בארה"ב לרכב בן 4 שנים וכמה אנחנו מכונים לשלם על שוק יד שנייה.

וכלכלה פשוטה אומרת שאם וכאשר השוק של היד שנייה יהיה נמוך, יבואני המכוניות החדשות יהיו חייבום להוריד מחירים. אבל זה לא יקרה, כי כאן לא פרייארים, כאן רוצים לקנות רכב ב99 אלף שקל בשנת 2001 (איביזה ספורט דאז, סתם דוגמא אחת מיני רבות) ולמכור אותה בפאקינג 2012 בפאקינג 50 אלף שקל. 11 שנים יותר מאוחר. בכל מדינה נורמלית (ואפילו בכמה לא נורמליות) היו מוכרים אותן לברזל, מקסימום.

• תוכן חדש...