Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר שהכי קרוב לטויובארו זו לא הקיימאן (מנוע מרכזי) אלא 370Z, והיא זולה בהרבה מהקיימאן.

מתחרה נהדרת, מה המחיר הרישמי שלה?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדבר שהכי קרוב לטויובארו זו לא הקיימאן (מנוע מרכזי) אלא 370Z, והיא זולה בהרבה מהקיימאן.

ה370Z הרבה יותר חזקה (עוד 130 כ"ס וכפול במומנט) ושוקלת 300 ק"ג יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

350K ש"ח. אבל אסור לשכוח שיש לה עוד 1.7 ליטר ו-130 כ"ס במנוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

2 היצרנים חברו יחד בכדי לחסוך עלויות פיתוח, הוציאו מכונית בסיסית מאוד במטרה לנגוס בנתח שוק שאבד (מכוניות הנעה אחורית זולות ומהנות) והיבואן בארץ מחליט לתמחר אותם בצורה הזויה, בעיני הצרה היא שבשוק הישראלי הרכב מאבד את הקלף החזק שלו (נגישות).

ובבקשה תפסיקו לכתוב קיימן קיימן קיימן, הדימיון הבולט בין ה2 זה המחיר ההזוי.

haters will hate

פורסם
מידות, משקל, הספק, הנעה דומים למדי בין הBRZ לקאימן. מכל מה שנמכר בארץ, קאימן זה הדבר הכי קרוב מכאנית לBRZ כרגע.

הקאיימן חזק משמעותית מה-BRZ וגם יקר פי 2 ויותר. זה לא נקרא קרוב.

לא.

שירוקו זו תשובה.

ותיארתי לעצמי שרובכם מדברים על הגולף GTI (גם אם היא לובשת שמלת כלה ונקראת שירוקו), ואני אומר שאם השירוקו עולה 200 אלף שקל, הטיובארו צריכה לעלות יותר. לפחות ב10%, אז בגדול - התמחור לא כזה פסיכי.

למה שהטויובארו תעלה יותר משירוקו 2.0 ליטר? באנגליה המחיר שלהן דומה.

אז הטויבארו זולה חברים.

לפי מה אתה קובע את זה? לפי ההפרש בינה לבין ה-370Z שמתומחרת בהגזמה? :-P

כבר עשיתי כאן את החישוב שמבהיר כמה הטויובארו צריכה לעלות. רמז: זה מתחיל ב-1.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז הטויבארו זולה חברים.

את הסיפור הזה אתה יכול לנסות למכור באולמות התצוגה - לא פה.

איך שאני רואה זאת, אין שום דבר שעומד לזכות הרכב הזה חוץ מהנעה אחורית והתנהגות, זאת כל החבילה, No extra features.

הוא לא חזק, הוא לא מושך את העין, הוא לא קבריולט, לא בדיוק משפחתי, לא מהיר בפיתולים, נאדה...

הטיובארו זה אולי הרכב הכי "נישתי" שעומד להימכר כאן.

זה רכב שניתן להסביר אך ורק במסלול וגם זה למספר מצומצם של לקוחות בעלי יכולת נהיגה וממון מוגבל (=שאינו יכול להפתח לעבר רכבי הספורט היקרים יותר) אשר יבינו ויעריכו את החבילה הממוקדת הזאת, כמה מתוך כל אלה הם פרייארים?

במחיר של 250K היבואן כנראה לא מעוניין "להתעסק" עם הרכב הזה והוא ישמש כתרגיל שיווקי נטו.

פורסם

אני רק מזכיר שמתחילת הדרך לא האמנתי שהרכב יתומחר בצורה נאותה, אלא ישמש למסחטה נוספת. חבל להיות צודק, אבל זו המדינה, אלה האנשים. המדינה לא מפקחת כראוי - והאנשים חמדנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה שהטויובארו תעלה יותר משירוקו 2.0 ליטר? באנגליה המחיר שלהן דומה.

לפי מה אתה קובע את זה? לפי ההפרש בינה לבין ה-370Z שמתומחרת בהגזמה? :-P

כבר עשיתי כאן את החישוב שמבהיר כמה הטויובארו צריכה לעלות. רמז: זה מתחיל ב-1.

גם כאן המחיר שלהן דומה, ההפרשים לא כאלה דרמתיים, תבדוק באחוזים. בכל מקרה, בניגוד לאנגליה, כאן אין תשובה לרכב מהסוג הזה בשום סגמנט, יש את הרכב הזה והמתחרה הכי טוב שיכולנו לחשוב עליו עולה 100 אלף שקל יותר. דיי בהוכחה הזאת בשביל להבין את הנק' שלי.

בכל מקרה, ברור לכולנו שהמחירים בארץ הזויים, אבל זה לא אומר שאחרי כל רכב שיוצא לאולמות התצוגה צריך להתבכיין על רמת המחירים במשק. אבל לעשות את זה בצורה מרוכזת. פעם אחת.

פראיירים פראיירים, בלה בלה, מה בדיוק פראיירי בלקנות רכב שנותן את החבילה הזאת (שתן לי לעזור לך, אף רכב אחר לא נותן בטווח מחירים הזה)?

לגבי הבחור שמחפש אותי באולמות תצוגה, היא כן יפה, וגם כן חזקה, וכנראה שמהירה מאוד בפיתולים, תלוי בנהג כמובן. לגבי לא בדיוק משפחתי ולא בדיוק קבריולט, הבחנה יפה שרלוק, היא גם לא בדיוק צפלין. אתה יכול לזלזל ברכב כמה שאתה רוצה בשורה התחתונה, זה הדבר הכי מגניב (ונגיש יחסית) שנחת בישראל בשנים האחרונות.

להגיד שטויוטה מביאים את הרכב הזה בשביל תרגיל שיווקי, או בשביל לקשט את אולמות התצוגה זה חוסר הבנה בסיסי של עסקים.

בקיצור, אני לא הייתי מתמחר את הרכב הזה אחרת.

פורסם

זה רכב שניתן להסביר אך ורק במסלול וגם זה למספר מצומצם של לקוחות בעלי יכולת נהיגה וממון מוגבל (=שאינו יכול להפתח לעבר רכבי הספורט היקרים יותר) אשר יבינו ויעריכו את החבילה הממוקדת הזאת, כמה מתוך כל אלה הם פרייארים?

זה ממש לא רכב שניתן להסביר רק במסלול. ניסאן GTR - כן. הטויובארו? כל הקטע שלה זה על הכביש. במסלול אמיתי היא underpowered.

גם כאן המחיר שלהן דומה, ההפרשים לא כאלה דרמתיים, תבדוק באחוזים. בכל מקרה, בניגוד לאנגליה, כאן אין תשובה לרכב מהסוג הזה בשום סגמנט, יש את הרכב הזה והמתחרה הכי טוב שיכולנו לחשוב עליו עולה 100 אלף שקל יותר. דיי בהוכחה הזאת בשביל להבין את הנק' שלי.

להגיד שטויוטה מביאים את הרכב הזה בשביל תרגיל שיווקי, או בשביל לקשט את אולמות התצוגה זה חוסר הבנה בסיסי של עסקים.

20% זה לא הבדל משמעותי? בהרבה סגמנטים זה ההבדל בין רכב שאשכרה נמכר לכזה שבאמת מקשט את אולמות התצוגה...

ואגב, גם באנגליה זה רכב כמעט ייחודי בקטגוריה שלו, נכון להיום. וזה ממש לא משנה שהמתחרה הכי טוב שלו עולה 100 אלף שקל יותר (כשהוא צריך לעלות סכום שמתחיל ב-2). הרעיון פה הוא ליצור מכונית ספורט זולה, שיותר אנשים יוכלו לקנות. תמחור ב-250 אלף שקלים הורס את הרעיון הזה, ומשאיר אותה כדיון אקדמי מעל גבי הפורום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאידך, בכוכב יאיר :lol: :lol: :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה ממש לא רכב שניתן להסביר רק במסלול. ניסאן GTR - כן. הטויובארו? כל הקטע שלה זה על הכביש. במסלול אמיתי היא underpowered.

20% זה לא הבדל משמעותי? בהרבה סגמנטים זה ההבדל בין רכב שאשכרה נמכר לכזה שבאמת מקשט את אולמות התצוגה...

ואגב, גם באנגליה זה רכב כמעט ייחודי בקטגוריה שלו, נכון להיום. וזה ממש לא משנה שהמתחרה הכי טוב שלו עולה 100 אלף שקל יותר (כשהוא צריך לעלות סכום שמתחיל ב-2). הרעיון פה הוא ליצור מכונית ספורט זולה, שיותר אנשים יוכלו לקנות. תמחור ב-250 אלף שקלים הורס את הרעיון הזה, ומשאיר אותה כדיון אקדמי מעל גבי הפורום.

אני לא בקיא במחירי הרכב באנגליה, רק מתאר לעצמי שרכבים כמו הZ370 שמתמחר אצלנו כמו אולטרא-סופר-ספורטסקאאאא עולה שם דיי דומה לטיובארו, או לכל היותר דומה לההפרש כאן - באחוזים, כמו גם מהשירוקו שאין לי מושג למה לעזאזל היא בכלל עומדת בדיון ליד הרכב הזה. ונהגתי על אחת לא מזמן בניובורגרינג עם סליקס, קיולאוברים ואבזור פנים של 205 ראלי. אז אני מכיר את הרכב הזה ואת ההתנהגות שלו.

פורסם

מי שיודע בדיוק כמה ומה הרכב הזה שווה הוא היצרן, שמתמחר אותו בצורה מסויימת מאוד בכל העולם ושם אותו בתור אלטרנטיבה קצת יותר יקרה למכונית מנהלים. באים אנשי היבואן הישראלי - שלדעתי עדיין מנוהל על ידי אנשים שהם בוגרי כיתתם של פקידי משרד התחבורה שדורשים אישורים בשביל לייבא פילטר, קרי באים בימים, חיים בעולם משלהם ולא יודעים איך לאכול את האוטו הזה - ודופקים לו מחיר של מוצר פרימיום; ממתגים אותו דרך הכיס.

מי שקונה את ב250K מפגר בדיוק כמו מי שקנה קופר S ב250K (או להבדיל, מי ששילם 240K על מגאן RS קאפ) או מי ששילם 350K על S2000 בזמנו. גם אתה מעודד התחרעות של היבואן, גם אתה שם את עצמך בסכנה שיום אחד מישהו שם יתאזן ויכסח לך עשרות אלפי שקלים מהמחירון בן לילה וגם פשוט האוטו לא שווה כלכך הרבה כסף. אם יש לך כסף לזרוק לפח, אז אתה בטוח יותר חכם ממני, אבל לכל אלו שלא, עדיף לדלג הלאה.

ב250K הם למעשה אומרים לך "שמע, הבאנו את האוטו לקשט את רחוב יגאל אלון, אם אתה רוצה שים 250K וקח אבל ממש לא אכפת לנו אם תעשה את זה או לא". ומילא אם זו הייתה מכונית העשור, אבל זו - אם להאמין לבריטיים שבחנו אותה - לא.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
מהשירוקו שאין לי מושג למה לעזאזל היא בכלל עומדת בדיון ליד הרכב הזה. ונהגתי על אחת לא מזמן בניובורגרינג עם סליקס, קיולאוברים ואבזור פנים של 205 ראלי. אז אני מכיר את הרכב הזה ואת ההתנהגות שלו.

כן, אני בטוח שזה מתנהג 1:1 כמו מה שאתה מקבל מצ'מפיון...

• תוכן חדש...