Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה כי אני מגיע ממיאטה, אבל זה נראה לא נורא בכלל. התא מטען יותר גדול מכל רכבי ה-60-70 אלף שקל למניהן ונראה שאפשר להכניס מבוגרים מאחורה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה לראות את המבוגרים האלה :lol: אני חושב שאת אשתי, על כל ה-44 ק"ג שלה שמתפרסים בגאווה על פני 1.52 מ', אי אפשר להכניס לשם גם באיומים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אולי זה כי אני מגיע ממיאטה, אבל זה נראה לא נורא בכלל. התא מטען יותר גדול מכל רכבי ה-60-70 אלף שקל למניהן ונראה שאפשר להכניס מבוגרים מאחורה.

ממש Ripley's believe it or not הישראלי :lol: המושב האחורי טוב בשביל להניח תיק וקניות קטנות. אולי לשנע ילדים לבית הספר. אני בספק מאוד גדול אם אדם בוגר יוכל להיכנס (אבל שוב, אני לא חושב שזה שיקול מלכתחילה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מצאתי יתרון על הקיימן, יש מושב אחורי, גם אם קטן, לא מזיק. אבל היתרון האמיתי הוא באפשרות להזיז את משענת הגב אחורנית, רגע גם למיאטה אין את זה ומה לעשות הרכב הזה מציק, נסיעה ארוכה ולפעמים ממש בא לי להוריד את הגב ולנוח. הנה זה למה היא עולה כ"כ הרבה.

haters will hate

פורסם

שימו לב שהמושבים ממש שקועים.

המרחק מתחתית המושב עד הגג נראה איזה רק 5-10ס"מ פחות מהמושבים הקדמיים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

נו באמת אם אתה מפחד להוריד לשלישי ב-80, תסע על אוטומט וזהו.

לול, מצאת למי להגיד את זה... אני בדיוק מנצל את הכוח של הרכב שלי 99% מהזמן ולא בא לי כל הזמן לסוע בין 5500 סל"ד ל7000 סל"ד. זה גם פשוט לא מעשי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ד"א ראיתי BRZ אחת בכביש לפני כחודש, בכחול, הרכב נראה ממש טוב, הוא עמד לידי בפקק ונתתי לו סימן עם האגודל, ברחתי ביציאה הראשונה, הרכב יפה, על זה אין מה לדבר.

haters will hate

פורסם
ממש Ripley's believe it or not הישראלי :lol: המושב האחורי טוב בשביל להניח תיק וקניות קטנות. אולי לשנע ילדים לבית הספר. אני בספק מאוד גדול אם אדם בוגר יוכל להיכנס (אבל שוב, אני לא חושב שזה שיקול מלכתחילה)

אדם בוגר בגובה 171 ס"מ ובמשקל עודף לגבהו הצליח לשבת מאחור הן ב-GT והן ב-BRZ שהוצגו בז'נבה. היה צפוף, בעיקר לכפות הרגליים שנמצאו מתחת למושב הקדמי, אך המושב עצמו נוח, הברכיים לא נכנסו בגב הנהג שמלפנים(בדיוק אותו נוסע דלעיל) וגם הראש לא שיפשף את החלון האחורי. בקיצור, יותר טוב מ-RCZ, אלפא בררה ו-TT, פחות טוב משירוקו.

וגם אם לא תהיתם, האדם הבוגר(?) הזה הוא אני.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש גם חשיבות לשווי שימוש עבור מס, לכן כולי תקווה שנקבל עודף מ200K. בכל מקרה התחלתי לשפץ את האלפא 75, הנעה אחורית היא כפי הנראה חיידק אלים שדגירתו ארוכה וחשוכת מרפא...

אני מחכה ש"גולן טלקום" יכנסו לתחום היבוא המקביל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
אדם בוגר בגובה 171 ס"מ ובמשקל עודף לגבהו הצליח לשבת מאחור הן ב-GT והן ב-BRZ שהוצגו בז'נבה. היה צפוף, בעיקר לכפות הרגליים שנמצאו מתחת למושב הקדמי, אך המושב עצמו נוח, הברכיים לא נכנסו בגב הנהג שמלפנים(בדיוק אותו נוסע דלעיל) וגם הראש לא שיפשף את החלון האחורי. בקיצור, יותר טוב מ-RCZ, אלפא בררה ו-TT, פחות טוב משירוקו.

וגם אם לא תהיתם, האדם הבוגר(?) הזה הוא אני.

ואתה חושב שתוכל לשבת מאחור בנסיעות בינוניות (עירוניות לכל נקודה כלשהי + פקקים) או ארוכות( בינעירוני)? זה שאפשר לשבת שם זה אחלה. גם באלטו אפשר לשבת מאחור, אבל כאשר מדובר על נסיעה של חצי שעה +, זה כבר הופך לתענוג מאוד מפוקפק

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה מספיק בשביל לנסוע עם עם חברים לקולנוע \ מסעדה, אם אתם רוצים לנסוע לאילת תיסעו ברכב אחר.

זה השימוש של זה ולא צריך מעבר. כרגע אם אני רוצה לצאת עם חברים אני צריך להשאיר את הרכב ולנסוע איתם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עזוב, אתה לא מכיר אותו.

הוא יסכים לשבת ברכב הזה מאחור גם אם מדובר ביום הדרכה לדריפטים.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הוא נראה נוח יותר מהמושב האחורי של ה911 וכשהייתה לי אחת התנדבתי לשבת מאחור לנסיעה של 160 ק"מ, נוח זה לא אבל שם אפילו לא היה מקום לראש בישיבה זקופה אז ישבתי באלכסון ודרשתי, לפי התמונות המושב האחורי נראה ככורסא מפנקת בהשוואה ל911

haters will hate

• תוכן חדש...