Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדקתי רכב 1.4 פיאט גרנדה פונטו אבל הוא רצה מחיר מחירון לא הסכמתי וכל אחד הלך לדרכו כמובן שהתבאסתי אבל אין מה לעשות נרד ל 1250

קצת חפרתי בנושא ))

הרכב הוא מטופל במוסך מורשה שנת 2009 עשה 67 אלף בטלפון התגמשה הבחורה ב 3 אלף שקל מתחת למחירון (כמובן אחרי ירידת ערך של הליסינג) והיא יד ראשונה

השאלה היא כזאת כשאני ארצה למכור בעוד שנה וחצי גג שנתיים

אני אוכל למכור או שזה יהיה תסביך של החיים?

תודה מראש ומצטער על החפירה))

פורסם

לא הבנתי: איך היא יכולה להיות יד ראשונה ובאותו זמן רכב מליסינג? אם היא רכשה את הרכב מליסינג היא יד שנייה גם אם נהגה בו כאשר היה שייך לליסינג..

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במצב השוק היום קשה למכור כל רכב.

בהנחה שאתה קונה את הרכב מליסינג במחיר נמוך יותר מפרטי, אז גם תמכור אותו במחיר נמוך יותר.

פורסם
לא הבנתי: איך היא יכולה להיות יד ראשונה ובאותו זמן רכב מליסינג? אם היא רכשה את הרכב מליסינג היא יד שנייה גם אם נהגה בו כאשר היה שייך לליסינג..

היא טוענת שרכשה אותו במימון

שאפשרי שהיא יד ראשונה או שזה חרטה?

פורסם

צריך לבדוק מה כתוב ברישיון רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הרכב במקור מליסינג אז היא בטוח לא יד ראשונה. אף ליסינג לא יסכים למכור רכב למישהו ולא לעשות העברות בעלות. בכל מקרה הכי טוב שתראה מה כתוב ברישיון ואפילו אם אתה מחליט לקנות תבדוק בדואר שהרכב לא משועבד או משהו....הבדיקה הזו עולה בערך 80 שקל אבל שווה במיוחד במקרים חשודים.

פורסם

אם הרכב רשום על שם האישה עכשיו אני קונה רכב חדש מליסינג שאני היד הראשונה, ומשלם 20% פחות מערך הרכב.

תבדוק את זה טוב טוב, כבר נפלתי על מישהו רצה למכור לי I30 והסתבך כבר בשאלת הבעלות על הרכב (אחרי שהוא אמר שהוא עשה את זה כבר 3 פעמים בשביל להרגיע אותי, פתאום הוא לא זכר על שם מי הבעלות, "בטח יד ראשונה, מהניילונים").

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
אם הרכב רשום על שם האישה עכשיו אני קונה רכב חדש מליסינג שאני היד הראשונה, ומשלם 20% פחות מערך הרכב.

תבדוק את זה טוב טוב, כבר נפלתי על מישהו רצה למכור לי I30 והסתבך כבר בשאלת הבעלות על הרכב (אחרי שהוא אמר שהוא עשה את זה כבר 3 פעמים בשביל להרגיע אותי, פתאום הוא לא זכר על שם מי הבעלות, "בטח יד ראשונה, מהניילונים").

אז אם היא קנה את הרכב מליסינג יוצא שהיא כן יד ראשונה לא?

כמו שאתה עושה לא?

פורסם
אז אם היא קנה את הרכב מליסינג יוצא שהיא כן יד ראשונה לא?

כמו שאתה עושה לא?

לא, הוא יד שניה.

אם אפשר לעשות יד ראשונה הייתי קונה עכשיו, אחרת למה שימכרו לי רכב ב94K על הכביש כמו שהציעו לי ולא ב120K כמו היבואן?

ברשיון כתוב לך בידיים קודמות ליסיניג, ואתה יד שניה.

תברר על שם מי הרשיון, אם יש בעלים קודמים ואיזה יד הוא.

זה מה שאני יודע, ואני לא מבין גדול.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

הבנתי תודה אחי

וואלה נדפק לי השכל כבר עם כל הקומבינות של הרכבים כל פעם שאני קונה אוטו אני משתגע חודש עד שמוצא מציאה

• תוכן חדש...