Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתקציב 35-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוצים לקנות רכב משפחתי בתקציב 35-40K.

כרגע ההתלבטות היא בין פורד פוקוס 2006-7

למיצובישי לנסר 2006-7,מה עדיף?

ואיזה שינויים נהיו בפורד פוקוס אחרי המתיחת פנים ב2007-8,משהו משמעותי?

זה יהיה רכב שני, כרכב ראשון יש לנו פורד מונדיאו 2012 ואנחנו מאוד נהנים ממנו,

הפוקוס דומה לו?

תודה לעוזרים.

פורסם

אחרי מתיחת הפנים ב-2008 הפוקס קיבלה 6 כ"א אויר ובקרת יציבות שמזכים אותה בציון 5 כוכבים במבחני הריסוק, לדעתי עדיפה על הלאנסר כמעט בכל תחום למעט ביצועים.

האם כרכב שני לא עדיף משהו קומקפטי יותר? במיוחד אם יש כבר בבית משפחתית גדולה.

שבת שלום.

פורסם

אתה מתכוון כאילו סופר מיני?לא נראלי שיש איזה סופר מיני מעניינת שתתאים לנו בתקציב,אבל אם יש לך רעיונות אתה יכול להציע.

יש עוד אופציות חוץ מהפוקוס? נראלי היא האופציה המובילה בינתיים.

ודרך אגב נראלי אנחנו מעדיפים את גרסת ה-5 דלתות,איך הבאגז' שלה?

ואיך המערכת בפוקוס?כמה רמקולים?קוראת MP3?יש AUX או משהו?

פורסם

בתקציב שלכם יש לא מעט סופר מיני למשל סיריון, רנו קליאו 3, פיג'ו 206, ניסאן מיקרה וגם פולו ואיביזה אבל הן תהינה ישנות יותר.

תא המטען של הפוקוס האצ'בק לא רע בכלל, לגבי המערכת בשנים האלה אני חושב ש-4 רמקולים ובלי חיבורי AUX.

פורסם

את הסיריון אני ממש לא אוהב,הצרפתיות ישנות יחסית ולא יגלו אמינות גבוהה,הניסן מיקרה מכוערת וקטנה והפולו והאיביזה יהיו בערך בשנתון של הפוקוס או פחות והן קטנות והפוקוס עולה על כולן,תודה בכל זאת.

עוד הצעות?ואתה יודע אם קוראת MP3?

פורסם

אני לא שמעתי על בעיות אמינות מיוחדות בקליאו 3 והיא תהיה חדשה בשנה או שנתיים מהפוקוס.

רכב קטן יותר יהיה חסכוני יותר בעלויות הדלק והביטוחים וגם הטסט ונוח יותר לחניה ותנועה עירונית.

פורסם

אבל בתקציב הזה הוא יהיה בערך בשנתון של הפוקוס,יש עוד הצעות?כל הסופר מיני הטובות כמו פורד פיאסטה הן רק מ2009 ויותר יקרות,אם היה פיאסטה בתקציב הייתי קונה.אין סופר מיני טובה בתקציב.

פורסם

בוקר טוב,

פורד פיאסטה החדשה, גם הדגם הישן ביותר וגם מהשכרה, לא תיכנס לך בתקציב הזה. מבחינת סופר מיני, ההיצע שיש בשוק מסתכם כיום בתקציב הזה מסתכם ביונדאי גטס, פיאט פונטו ידנית ומעט דייהטסו סיריון. כל שאר הסופר מיני יקרות יותר.

לגבי פוקוס מול לנסר -

הפוקוס מאובזרת יותר ומרווחת יותר. יש כעיקרון שני דגמים של פוקוס, trend ו- trendx, שניהם נפוצים יחסית בליסינג. יש גם דגם שלישי, שנמכר בעיקר ללקוחות פרטיים והוא די נדיר בליסינג, דגם גאיה. ב-trendx יש גם MP3.

הלנסר זולה יותר ומעט זולה יותר לאחזקה. היתרון של הלנסר הוא שבמסגרת התקציב שלך תוכל למצוא רכב שהוא בחצי שנה עד שנה חדש יותר מהפוקוס. חוץ מזה גם מבחינת עלויות אחזקה וטיפולים, הלנסר קצת זולה יותר.

פורסם

לא באמת רציתי את הפיאסטה,אני יודע שהיא לא בתקציב פשוט נתתי דוגמא לסופר מיני שאם הייתה בתקציב הייתי מעדיף על הפוקוס,

אז בקיצור כדאי ללכת על הפוקוס?בtrend הרדיו לא תומך בMP3?

מה כדאי לבדוק במיוחד בפוקוס?

פורסם

לדעתי במחירי השוק של היום, בהחלט כדאי ללכת על הפוקוס. אתה מקבל המון רכב תמורת יחסית מעט כסף.

MP3 יש רק בדגם trendx. בדגם trend אין MP3 אבל אפשר לעשות די בקלות חיבור AUX ולחבר את האייפון או נגן חיצוני למערכת המקורית.

• תוכן חדש...