Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום אופנוע 500CC בארץ שיש לו מהירות נסיעה של 200+- קמ"ש !!!!

לעומת זאת ישנם אופנועי 500CC שמסוגלים לסגור מהירות דומות/קרובות על השעון !!!!

סביר להניח שיש סטייה מסויימת לשעונים שבנידון ( לי יש סטיה לכיוון בנות 14 עם חולצת בטן אבל לא על זה הדיון ) .

מהירות נסיעה תלוייה בתנאי הדרך : סוג הדרך ( אספלט / חצץ ) , אורך הדרך ( כביש החוף / הכניסה לרחוב שלי ) , מיומנות הרוכב ( רוסי / ג'ינג'י מהפיצה ) , סוג ומצב האופנוע ( R1 דנדש / מצ'לס לא משופץ משועלי שמשון ) , ניסיון הרוכב !!!!!!!!!!

מי ששואל על מהירויות נסיעה כנראה לא צריך לנהוג במהירויות כאלה .

תרכב , תלמד , תרגיש , תדע !!!!!!

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין שום אופנוע 500CC בארץ שיש לו מהירות נסיעה של 200+- קמ"ש !!!!

לעומת זאת ישנם אופנועי 500CC שמסוגלים לסגור מהירות דומות/קרובות על השעון !!!!

סביר להניח שיש סטייה מסויימת לשעונים שבנידון ( לי יש סטיה לכיוון בנות 14 עם חולצת בטן אבל לא על זה הדיון ) .

מהירות נסיעה תלוייה בתנאי הדרך : סוג הדרך ( אספלט / חצץ ) , אורך הדרך ( כביש החוף / הכניסה לרחוב שלי ) , מיומנות הרוכב ( רוסי / ג'ינג'י מהפיצה ) , סוג ומצב האופנוע ( R1 דנדש / מצ'לס לא משופץ משועלי שמשון ) , ניסיון הרוכב !!!!!!!!!!

מי ששואל על מהירויות נסיעה כנראה לא צריך לנהוג במהירויות כאלה .

תרכב , תלמד , תרגיש , תדע !!!!!!

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

שואל אותכם בכלל , דבר שני הסיבה ששאלתי, זה בגלל שחבר שלי (לא ממש חבר) אמר שהוא הגיע עם הGS (עם פיירינגים) ל180 קמ"ש , חשבתי שזה לא הכי הגיוני בגלל שהGS לא נראה לי אופנוע של מהירויות.

בכל מקרה, נראה שהוא צדק ואני טעיתי.

פורסם

וחוץ מזה אני לא זוכר את התנגדות הרוח כבעייתית במיוחד על GS, אבל זה היה מזמן כך שדברים כנראה השתנו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...