Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי תקופה שהכלב שלי אכל ProPlan ולא אהב אותו אז הזמנתי לו אוכל אחר והמליצו לי במקום שאני מזמין אוכל בשם Connie, אמרו שהוא לא כול כך מוכר אבל הוא ברמה של הProPlan וEukanuba, בת'כלס הכלב שלי אוהב מאוד את האוכל הזה אבל לא מצאתי שום מידע עליו באינטרנט מה שגורם לי להיות קצת חשדן...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

ישנם כמה וכמה סוגי מזונות שהם לא כל כך מוכרים, אך הם טובים מאוד.

הרמה של ה ProPlan ו Eukanuba, לא כל כך גבוהה.

רק בארץ הם נחשבים למזונות "פרימיום". בחו"ל הם נחשבים יחסית נחותים.

מה העלות של המזון החדש? (שדרך אגב, אני לא שמעתי עליו.)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

יש בשוק מלא מזונות ברמה של פרופלאן/יקונובה וכול שאר החברות, מהרוב היתי מתרחק כמו מאש.

חוץ מזה למה לחפש את המזונות הפחות מוכרים? רוצה מזון מצויין? תקנה אוריג'ן וסגור סיפור, מזון מצויין אם כול התעודות שמעידות על כך.

אודי A4

דימה.

פורסם

WORD!!

הכלבה שלי על אוריג'ין והיא נראית מדהים!

הפרווה שלה מבריקה בטירוף!

היציאות מסודרות.

במידה והאוריג'ין יקר מידי עבורך, אתה יכול ללכת על האקאנה. (מיוצר על ידי אותה, חברה אך עם פחות אחוזי חלבון ופחות אחוזי עוף).

אוריג'ין: 13.5 ק"ג- 235 ש"ח.

אקאנה: 18 ק"ג- 245 ש"ח.

עודד.

פורסם
WORD!!

הכלבה שלי על אוריג'ין והיא נראית מדהים!

הפרווה שלה מבריקה בטירוף!

היציאות מסודרות.

במידה והאוריג'ין יקר מידי עבורך, אתה יכול ללכת על האקאנה. (מיוצר על ידי אותה, חברה אך עם פחות אחוזי חלבון ופחות אחוזי עוף).

אוריג'ין: 13.5 ק"ג- 235 ש"ח.

אקאנה: 18 ק"ג- 245 ש"ח.

עודד.

הי

מאיפה אתה קונה במחירים האלה?

המחירים שאני מכיר גבוהים בהרבה

פורסם

הי.

אני קונה את האוכל מבחור בשם בן. הוא הבעלים של חנות לציוד ומזון לבע"ח בשם "בן החיות"

הוא אחלה בן אדם ויש לו יופי של שרות!

החנות נמצאת ברמת גן ואני ירושלמי.

בדרך כלל אני עושה הזמנה בבוקר, ויום לאחר מכן האוכל מחכה לי ליד הדלת. (המחיר כולל משלוח).

תגיד לו שהגעת דרכי.

057-7853275

*מנהלים, אני מקוה שזה בסדר שפרסמתי את הטלפון ואת שמו של הבחור. (אין לי שום אינטרס עסקי).

במידה וזה חורג מנהלים כלשהם, קבלו התנצלות.

עריכה:

רק עכשיו קלטתי את הטעות המטורפת שעשיתי!!

תוסיף 100 ש"ח למחירים שפרסמתי!

פורסם

המחיר שלו באתר סטנדרתי 325 שח.

אני עד לפני חצי שנה היתי קונה אוריג'ן בהפצת בתי גידול שקים 20ק"ג, אבל היבואן הפסיק ליבא את השקים האלו, מעניין שבן החיות עדיין מוכר אותם, חברים לשים לב לתאריך פג תוקף :)

אודי A4

דימה.

פורסם

מי שהכלב שלו מוכן, שיתן לו גם ירקות ופירות, אצלי זה עובד מעולה בנוסף למנת האוכל (אקנה) היומית שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עודד, לרגע חטפתי שוק:lol:

אוריג׳ן מזון מעולה. הכל טרי, בלי תוספים למיניהם והכל טבעי וגדל בסביבה טבעית.

אוריג׳ן מכיל כמות גבוהה של חלבונים ויש כלבים שלא מסתדרים עם זה כל כך אז אפשר לעבור לאוריג׳ן דגים.

לא הייתי מסתכן בקניית מזון שלא קראתי/שמעתי דעות עליו. בכל אופן, תבדוק באינטרנט באתרים שמדרגים מזון יבש.

פורסם

קוני שק של 16 קילו 240 שקל, אני מוכן להשקיע עד 300~50 באוכל של הכלב.

הכלב שלי הוא בוקסר גור בן-5 חודשים שוקל 16 קילו, אתם יכולים להמליץ לי על משהו סמך על הנתונים האלה?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

כמו שכתבו לך כבר.

או אוריג'ין או אקאנה!

אם כבר להשקיע בכלב, אז עד הסוף.

פורסם

משקל זה לא נתון כלכלי ולא צריך להתיחס עליו יותר מידי, כנל מחיר השק לא משחק כאן תפקיד בכלל, מה שחשוב זה רק האיכות של האוכל.

תחשב מחיר ליום 2-3 ארוחות לכלב, לדוגמה כלב במשקל 20 ק"ג, יותר נכון הכלבה שיש לי בסמל :)

אוריג'ן(325~שח לשק 13.5ק"ג) יצא לי לשלם 5.32 שקל ליום, ופרופלאן(270~שח לשק 15ק"ג) 5.4 שקל ליום, ובונזו גולד(170~ שח לשק 20ק"ג) יעלה לי 6 שקל.

אפשר להמשיך את הרשימה ויכול להיות שתמצא מזונות שיעלו לך פחות מ5 שקל אבל זה באמת לא שווה את זה.

ככה שהמחיר והכמות לא רלוונתיים בכלל, תקנה מזון לפי האיכות ואוריג'ן או גו הם שני המזונות היחידים בארץ שבאמת זכאים לתואר פרמיום.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...