Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי למוסך וביקשתי שיבדקו את המזגן וימלאו גז.

המכונאי בדק כמה פעמים ואמר לי שיש 2 חורים ברדיאטור המזגן ומשם בורח הגז ואמר לי שאם אני ארצה הוא יוכל לנסות

להלחים את החורים במקום להחליף בחדש שעלותו 1000 שקלים.

כמובן שאני מעדיף להלחים/לסתום מה שזה לא יהיה בצורה הטובה ביותר מאשר להוציא סכום גדול על אחד חדש(במיוחד שהרדיאטור הזה בן שנתיים).

אני גר ביבנה ואין לי בעיה להגיע לראשון, רחובות, אשדוד וכו' בשביל מומחה שיבדוק אם ניתן להלחים את החורים.

באמת שאני מבקש שיהיה מישהו רציני ולא ייעשה לי טובה כי הכיס כבר צועק הצילו ואין לי זמן וכסף מיותרים.

תודה.

פורסם

יש לך בבאר שבע מקום שאני לא זוכר את השם שלו והוא רוצה על תיקון 250 שקל הלחמה/ ריתוח ולמלא גז הוא רוצה 200 שקל אם תירצה אני יבדוק לך את הכתובת ואת השם שלו.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

תקשיב 1000 שקל זה יותר מידי אני חושב סע לכל חשמלאי רכב או מישהו שמתעסק עם ריתוכים תבקש ממנו אני בטוח שהוא יעשה לך ב 200 שקל את הריתוח.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

נכון, אני רוצה מישהו מקצועי שייעשה עבודה טובה וידבר איתי תכלס כי לא בא לי ליפול בפח כל פעם מחדש, הספיק לי.

פורסם

שלום .

אני יודע ותקנו אותי אם אני טועה ,שזו עבודה שנועדה לכשלון.

שמרתכים ראדיאטור מזגן(מעבה)ברגע שמרתכים נקודה אחת נקודה שניה נפתחת וחוזר חלילה.

אתה עלול למצוא את עצמך עם פחות 350 ש"ח בכיס(כולל גז למזגן)ועם אותה בעיה בדיוק.

כך לפחות שמעתי מחבר שזה מה שקרה לו.

אולי יש אנשי מקצוע במזגנים בפורום שיספרו לנו אם התקון אמין ויחזיק מעמד?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ודבר נוסף - כאשר מלחימים שני חורים, והם לא נמצאים באותה השורה, למעשה מבטלים שתי שורות.

פירושו של הדבר, המזגן מקרר פחות טוב, וזה מורגש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה עדיין בעניין של לנסות לתקן אז פנה לזיו מסדנת זיו פורת ריתוכים והידראוליקה.

ד"א אני גם תומך בדיעה של החברים הנ"ל וממליץ להחליף את הרדיאטור שמת בשיבה טובה (15 שנה).

פורסם

בדקת אצל אביפרטס?

http://www.aviparts.co.il/

יש מצב שמחיר רדיאטור חליפי חדש אצלו, ישכנע אותך "לרדת" מעניין ההלחמות.

אגב, אצל אשתי בדייהו עניין ההלחמות לא עבד. אחרי שכבר הייתי "מושקע" בפו"ה+הלחמות+וואקום+מילוי גז כ-600 ש' והגז ברח שוב, קיבלתי מאביפרטס, רדיאטור חדש+פו"ה+וואקום+גז באותו מחיר בדיוק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

במחירים שהוזכרו כאן אתה כמעט בטוח מקבל את מיטב או לא התוצרת הסינית וזה כולל את הגז אלא אם העסק עובד למטרות התנדבות ותרומה לציבור.

פורסם

גז סיני ?!? :lol:

הרדיאטור קוריאני ,במקרה, (אבל לא מהמפעל של דייהו...) יכול להיות שיש לאבי גם סחורה סינית. לא בדקתי לו במחסן.

עובדתית - לי הקומבינה הצליחה-הוא מחזיק. כבר שנתיים. אוטוטו נקבל טסט עם הצעה לגריטה והוא יהפוך לאיזה RHS יחד עם שאר האוטו.

סקר מזגניסטים קטן שעשיתי לפני ביצוע העבודה אצל אבי העלה שעל אותה עבודה הייתי אמור לשלם בסביבות 2000 ש'.

כל האוטו לא שווה ככה, ואני בטוח ששם, הייתי מקבל רדיאטור ישר מהמפעל של דייהו, בהטסה מיוחדת. (NOT)

כמה אופייני לישראלים:

סתם להשמיץ בעלי מקצוע, בלי להבין במאטריה , בלי להכיר, בלי לדעת. זה יקר מידי? שוחטים אותך! זה זול מידי? עבדו עליך, שמו לך חיקוי...

העיקר לירות קצת רפש מהמקלדת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...