Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחסוך לך דרקון שטותי ותגיע ל אור מ TREASURE TATTOOS

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רעיון החליפה נובע מהדאגה שאני לא יכול לדעת באילו דעות קדומות ימצא המעסיק שלי.

נכון לעכשיו אני רואה המון אנשים שנותנים מבט עקום כשרואים קעקוע. קעקוע שרוול זה די "הארדקור" בארץ, לכן חליפה תסתיר אותו באופן טבעי.

Honda civic EJ6

פורסם

גם חולצה עם שרוול ארוך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אכן, מכופתרת יכולה לעבוד.

אני מבטיח לך, חליפה למי שהעיסוק שלו לא מחייב את זה, נראית הרבה יותר מוזר בקיץ.

הח"מ נאלץ ללבוש חליפות לעבודה לעיתים מזומנות. זה תענוג מפוקפק בצורה לא נורמלית בקיץ.

לגבי הקעקוע, היות וזה רעיון חדש, נסה לחכות כמה חודשים ולראות אם אתה עדיין רוצה אותו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם תתחיל לעבוד ותראה איך מתלבשים הקולגות שלך.

אני מבין שאתה עדיין חייל ו"טרם יצאת לאזרחות", מה שאומר לי, בלי לזלזל בכלל, שרוב הסיכויים הם שבעבודך הראשונה הלבוש יהיה די קז'ואל ולא מחייב בכלל.

עוד משהו- עם חליפה אתה נראה כמו תייר וב99% מהמקרים זה לא יהיה קשור לכלום. גם מנכ"לים ובכירים לא תמיד לובשים חליפות, אלא חולצה מכופתרת, כשבקיץ היא שרוול קצר.

בקיצור- שכח מהחליפות...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין עינוי יותר גדול מחליפה בקיץ.....במיוחד בקיץ של הונג קונג (ליעד, תתכונן....).

מעבר לזה, חליפה נראית מאוד שונה על סף המשעשעת בנוף הישראלי.

לפני כמה שנים הגיע למשרד הישראלי של החברה הקודמת בה עבדתי בחור יהודי-גרמני לראיון עבודה.

כמקובל באירופה הוא הגיע לראיון לבוש בחליפה.

הראיון עבודה הסתיים, הבחור עזב את המשרד ו-30 אנשים נותרו מתגלגלים מצחוק למראה בחור לבוש בחליפה באמצע חודש יולי...

וזה עוד במשרד של חברת יהלומים בינלאומית בבורסת היהלומים..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שום הארדקור ושום נעליים. היום, אחרי 6 קעקועים, כאשר אחד על האמה ושניים על החזה, אני מגיע לפגישות עם חולצה מכופתרת, הדבר רק יוצר עניין. וכמו שנאמר, אין פרסום רע. גם אם תרד עד לפרק היד, חולצה ארוכה תסתיר אותו.

בקשר לtreasure tattoos, אל תשלח אותו לאיפה שהוא לא צריך להיות. טרז'ר סבבה, אבל יש לו הרבה מה ללמוד על אוריינטלי. ניחא היה אומר שהוא רוצה דרקון ניוסקול, אבל אוריינטלי (ואני מקיש את זה מהרצון של הבחור לעשות שרוול דרקון) זה ללא ספק החברה שרשמתי יותר בסצינה של האוריינטלי. וענונו, רוזנסל, וזלמן אשפים בתחום האוריינטל.

וייפר, אכן חברה מהטובים. האווירה שם בין הטובות (כל עוד אתה בוייב הנכון).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
שום הארדקור ושום נעליים.

אני מגיע לפגישות עם חולצה מכופתרת, הדבר רק יוצר עניין

תסכים איתי שאתה לא יכול לדעת על מי אתה נופל, כשבאים לפגישה עסקית זה עוד איכשהו מסתדר, אבל לבוא לראיון עבודה בעבודה משרדית עם קעקוע שרוול- זה לקחת צ'אנס.

הכותב עונד עגיל קטנטן באוזן שמאל והיה מוריד אותו לפני ראיונות עבודה, כי לך תדע

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בעיני,

הדבר הגרוע ביותר שהיה רשום בהודעתו של פותח השירשור , שהוא אשכרה דואג מיחס של דיעה קדומה בהקשר שלו ולכן חושש מהקעקוע..

עצוב שבישראל של 2012 מתנהגים עדיין כאילו אנשים מקועקעים הם עבריינים או כאלו השווים פחות מאחרים.

אני מתחבר לזה היות ואני חובב קעקועים (כרגע יש אחד, שניים נוספים כבר בשלבי סקיצה), צפיתי בכל ספין אוף אפשרי של תוכניות קעקועים מחו"ל (מיאמי אינק, אל.איי אינק, ניו-יורק אינק ואינק מאסטר - אלו המיינסטרים..)ואני קורא פה ושם מגזינים בנושא, עדיין,

היות ואני עובד בחברה המתעסקת בתחום הנשק והביטחון (שאת שמה לא נרשום כאן) , האוירה המאוד רישמית ונוקשה שיש בה בהקשר להופעה חיצונית גורמת לחשוב פעמיים לפני הקעקועים שאני רוצה להוסיף. :|

לשמחתי , קוד הלבוש במקום לא יפריע לי לקעקע את האיזורים שאותם רציתי, אבל באמת חבל שכך מתייחסים כיום לאנשים עם שרוולים (או חצאי שרוולים מבצבצים..) בישראל. נטו דיעה קדומה ובורות (כמו בעוד אלף נושאים במדינה שלנו).

אני אומר,

תעשה חצי שרוול, תמשיך משם, להוסיף תמיד ניתן .. :-)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

האם אתה רוצה לעבוד במקום עבודה שמאמין בדעות קדומות ושופט אותך -בעיקר- לפי הקעקוע שלך? כי אני לא, וזה בדיוק מה שאמרת. אולי אני קיצוני, אבל אני מכיר בערך שלי עצמי, ויודע בוודאות שהקעקועים שלי לא אומרים עלי כלום חוץ מהחיבה שלי לאסתטיקה של התרבות הזו. אם מעסיק חושב שאני "פושטק"/חולה או משהו כזה בגלל קעקוע, אני לא רוצה לעבוד איתו מראש.

Stay tuned

פורסם

נוח להגיד את זה מהעמדה שלך... אני מאמין שאני לא היחיד שמעולם לא היה במצב של בחירה בין מעסיקים... בדרך כלל אני פשוט מקווה להשאיר רושם של אדם כמה שיותר רציני מול כל אפס שיושב בדרגת "מעסיק".

בכל מקרה, אני חושב שגם חולצה ארוכה ומכופתרת (ללא הג'קט) תפתור את סוגיית השרוול ועדיין תראה מכובדת למדי.

עידן, למען האמת מה שכתבת מאוד מפתיע אותי, כשאני וראה אדם בחליפה הוא תמיד אבל תמיד נראה לי מכובד, רציני ומקלאס שונה לגמרי של אנשים. לצורך ההמחשה, כמו שתראה בכביש במוו או מרצדס שחורה...

לא מבין למה כאן זה מעלה גיחוך כמו שאתה אומר. בסרטים אמריקאים תמיד יש אנשים שלובשים חליפות (אפילו מטריקס!).

Super_T אתה צודק, אבל לפעמים כשאני רואה דברים קיצוניים, כמו אנשים עם הרחבות שאפשר לדחוף אליהן גליל נייר טואלט, אנשים עם מוהאק וברזלים בכל רחבי הפנים, הם מעלים בי גיחוך ואפילו גועל.

עם כל הכבוד דברים כאלה ממש לא מראים על בן אדם רצינות, והאנשים עצמם כנראה לא רציניים אם הם חושבים שהמראה הזול הזה "מייחד" או מבליט אותם מאנשי אחרים בשורה. כנראה הם נהנים ממבטי התמיהה.

לכן, כל דבר בפרופורציה. כמובן שלדעתי קעקועים ושרוולים הם משהו נורמאלי ויפה שלא אומר דבר רע על בעליו. אבל זו רק דעתי, עם קנה המידה הדמיוני שלי, תקרא לזה "הקוים האדומים" שלי.

יתכן שבאמת אעשה חצי שרוול עד למרפק עם זנב עד לחצי האמה או משהו בסגנון....

Honda civic EJ6

פורסם

עידן, למען האמת מה שכתבת מאוד מפתיע אותי, כשאני וראה אדם בחליפה הוא תמיד אבל תמיד נראה לי מכובד, רציני ומקלאס שונה לגמרי של אנשים. לצורך ההמחשה, כמו שתראה בכביש במוו או מרצדס שחורה...

לא מבין למה כאן זה מעלה גיחוך כמו שאתה אומר. בסרטים אמריקאים תמיד יש אנשים שלובשים חליפות (אפילו מטריקס!).

Super_T

סרטים אמריקאים זה אחלה, אבל אנחנו חיים במציאות ישראלית ובמציאות הזאת לא ממש נהוג ללבוש חליפות (חליפה מבחינתי= מכנס אלגנטי וג'קט מחוייט תואם עם חולצה מכופתרת מלמטה) אלא אם אתה מנהל של איזו חברה בינלאומית ונמצא בפגישה רשמית או תערוכה רשמית או שאתה איזה טייקון במשק.

לכל מקום יש את הקוד לבוש שלו, פה בהונג קונג למשל מאוד נפוץ הקוד לבוש של חליפה למקום העבודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

והנה, אתה בעצמך שופט אותם על פי מראה גרידא. לדעתי זו צביעות ובעיקר בורות. אני אישית מכיר כמה כאלו "ברזלנים" ומקועקעים, בינהם האנשים המשכילים ביותר שיצר לי לפגוש. אבל רוב האנשים מתייחסים אליהם כאאוטסיידרים ולא פעם כטיפשים רק על שום ההחלטה והערכים האסתטיים/תרבותיים השונים שלהם.

Stay tuned

פורסם
סרטים אמריקאים זה אחלה, אבל אנחנו חיים במציאות ישראלית ובמציאות הזאת לא ממש נהוג ללבוש חליפות (חליפה מבחינתי= מכנס אלגנטי וג'קט מחוייט תואם עם חולצה מכופתרת מלמטה) אלא אם אתה מנהל של איזו חברה בינלאומית ונמצא בפגישה רשמית או תערוכה רשמית או שאתה איזה טייקון במשק.

לכל מקום יש את הקוד לבוש שלו, פה בהונג קונג למשל מאוד נפוץ הקוד לבוש של חליפה למקום העבודה.

בדיוק, סרטים אמריקאים זה מגניב מאוד אבל מציאות אמריקאית זה סיפור אחר, חליפות לובשים בבר מצווה, או שלובשים SLIM FIT עצבני ויקר מאוד (תבדוק כמה עולה חליפה של ולנטינו) וגם אז אנשים יסתכלו עלייך כאילו אתה נהג לימוזינה או משהו, אני מתלבש אלגנטי לעבודה, חולצה מכופתרת, מכנס אלגנטי, חגורה ונעלי עור ותמיד אני מקפל את השרוולים כלפי מעלה כי מה לעשות, חם לי! לא ז'קט, על הגופייה ויתרתי, אז חליפה?

מה גם שאמרת שאתה תלבש חליפה לכל עבודה, אני רוצה לראות אותך עובד מועדפת בסונול עם חליפה :)

haters will hate

• תוכן חדש...