Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בספר הרכב לא רשום להחליף שמן גיר לעולם! רשום רק כל 30 אלף לבצע "בדיקה".

כל כמה זמן מומלץ להחליף שמן גיר, אני כבר ב130K ולא הוחלף השמן מעולם.

איזה שמן לשים במקום? בספר הרכב מדובר על שמן מקורי של מאזדה בלבד (פרח לי השם מהראש והספר רכב לא עלי).

תודה!

פורסם
שלום לכולם,

איזה שמן לשים במקום? בספר הרכב מדובר על שמן מקורי של מאזדה בלבד (פרח לי השם מהראש והספר רכב לא עלי).

תודה!

מישהו?

פורסם

אם תבקש המלצה להחליף או לא להחליף תקבל תשובות מעורבות. יש שיגידו לא לגעת ויש שיגידו שהחלפה תעשה רק טוב.

אם אתה בכל זאת מחליט להחליף אז אמליץ לך להשתמש רק בשמן המקורי ולא בשום שמן אחר, איכותי וטוב כלל שיהיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום לכולם,

תודה!

ייצרן הרכב לא יודע מה טוב לגיר ?

אני חושב שהנוזל נקרא ATF M-V.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה. אני חושב שחסר לי מעט (הנוזל כמעט שקוף או שאינו נצמד טוב למדיד, ממש חייבים להתאמץ לראות אותו).

איך אפשר לבדוק אם הנוזל טוב? קראתי על "ריח תקין" ועל הקצפה. מה ז"א ריח תקין?

לאחרונה אני חווה בנסיעה בעיקר בשיוט בעלייה מתונה, מה שחשבתי עד כה כ'החלקה'. אני מתחיל לחשוש שמדובר בבעיה אלקטרונית, כיוון שהגיר אינו מחליק, אלא מוריד הילוך. ובאותו זמן צג בורר ההילוכים הופך לריק (במקום להציג d ) .

פורום בחול העיד שייתכן והגיר מוריד הילוך בעת התחממות, זה הגיוני?

פורסם
תודה. אני חושב שחסר לי מעט (הנוזל כמעט שקוף או שאינו נצמד טוב למדיד, ממש חייבים להתאמץ לראות אותו).

איך אפשר לבדוק אם הנוזל טוב? קראתי על "ריח תקין" ועל הקצפה. מה ז"א ריח תקין?

לאחרונה אני חווה בנסיעה בעיקר בשיוט בעלייה מתונה, מה שחשבתי עד כה כ'החלקה'. אני מתחיל לחשוש שמדובר בבעיה אלקטרונית, כיוון שהגיר אינו מחליק, אלא מוריד הילוך. ובאותו זמן צג בורר ההילוכים הופך לריק (במקום להציג d ) .

פורום בחול העיד שייתכן והגיר מוריד הילוך בעת התחממות, זה הגיוני?

יש "מומחה גירים" שיכול להרגיע/להתריע?

פורסם

אם השמן שקוף על המדיד זה טוב, יש לי מאזדה 3 בבית עם 400 אלף ק"מ ולא הוחלף בה שמן מעולם.

אם מכל סיבה תחליט להחליף או להוסיף שלא תתבלבל עם השמן mercon v כי mazda atf m-v הוא לא אותו השמן.

• תוכן חדש...