Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים

אבקש את עצתכם. לפני כמעט שנה רכשתי בטרייד אין מוכר יונדאי גטס 07 (1600) עם 65 אק"מ. היום, הקילומטרז' עומד על 75 אלף. לאחרונה התחלתי להרגיש בעיטה קטנה בין הילוך ראשון לשני ומשיכה של סלד בין שלישי לרביעי. מאחר ויש לי עדין אחריות נסעתי למוסך הסדר של הטרייד. שם סוכם שאביא את הרכב שבוע הבא לטיפול. הרכב נכנס לטיפול וסוף יום הלכתי לאסוף אותו. נאמר לי שעלי לשלם סכום של 330 ש"ח השתתפות עצמית ובנוסף נאמר לי בעל פה מה החליפו (שמן גיר וחיישני גיר). לא קיבלתי פירוט הטיפול בכתב אלא רק קבלה על הסכום ששילמתי ושיש אחריות לשלושה חודשים. כשביקשתי פירוט הטיםול בכתב, נאמר לי לחזור כמה ימים אחרי בטענה שהפירוט עוד לא הוזן במערכת.

השאלה שלי היא כזאת, מאחר ואני מרגיש שהטיפול שנעשה לא עזר אני רוצה לחזור למוסך בטענה שהעניין לא סודר. מאחר ושילמתי השתתפות עצמית על הטיפול הראשון שלא עזר, כאשר הרכב יכנס למוסך בשנית, האם עלי לשלם שוב השתתפות עצמית על הטיפול הנוסף, או שבגלל שהמוסך החליט להתנהל באותו אופן שהתנהל והטיפול לא עזר (ועדין שילמתי עליו) האם לדעתם על המוסך לקחת את כל העלויות על עצמו? (ללא השתתפות נוספת מצידי)

תודה

פורסם

השתתפות עצמית על טיפולים במסגרת אחריות לפי דעתי זה עניין שהיה אמור להיות מסוכם או מוסבר לך מצד המגרש שמכר לך את הרכב,

בכל מקרה עושה רושם לפי הדברים שלך שהמוסך לא באמת הצליח לטפל בבעיה,

אין שום סיבה לפי דעתי,

(גם במידה ובהסכם עם המגרש יש צורך בהשתתפות כלשהי) שתשלם שוב,

כי הרכב נכנס לתיקון כלשהו, המוסך אבחן תקלה קיבל כסף,

(משום מה לא נתן לך תיעוד על חלקים שהוחלפו וכו', שזה גם תמוהה ומחשיד),

אין שום סיבה שתשלם שוב איזושהי השתתפות.

so far so good so what

פורסם
תודה על התגובה, גם לדעתי אני לא צריך לשלם שוב.

אשמח לשמוע עוד דעות בנושא.

באיזה מן מוסך שכונתי טופל הרכב, שנתן לך קבלה רק על מחיר בהיעדר פירוט מדוייק של התיקונים שבוצעו לרכב??

מחשיד ביותר. גם אתה לא גאון גדול, שבכלל נסעת משם בלי פירוט מדוייק. מזה לא הוזן במערכת? שילמת? קבל קבלה מפורטת במקום! פעם ראשונה שאני שומע על מוסך שלא מפרט

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם
באיזה מן מוסך שכונתי טופל הרכב, שנתן לך קבלה רק על מחיר בהיעדר פירוט מדוייק של התיקונים שבוצעו לרכב??

התשובה בגוף השאלה.. זה המוסך הסדר של הטרייד.

מחשיד ביותר. גם אתה לא גאון גדול, שבכלל נסעת משם בלי פירוט מדוייק. מזה לא הוזן במערכת? שילמת? קבל קבלה מפורטת במקום! פעם ראשונה שאני שומע על מוסך שלא מפרט

ברור שזה מחשיד, אבל כשהבן אדם מתערבב מולך אתה לא יכול להציב לו עובדה או להתווכח איתו, אני אחזור עד סוף השבוע לשם שנית ונראה איך מתקדמים משם.

• תוכן חדש...