Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הסאב שלי מסוג אינפינטי יושב בתיבה פתוחה וחיברתי אותו היום למונובלוק של ליטינג אודיו, בכל מקרה הכול עובד חוץ מהסאב יש מאחורה 2 "ברגים" שאליהם נכנסים החוטים +\- מהמגבר,

הבעיה היא רק שאני לוחץ על הבורג של ה+ אז הסאב עובד ושאני מזיז את האצבע אז הוא לא עובד, מין בעיה במגעים ,

איך מסדרים את זה?

אפשרי לתקן בבית?

ליסוע לחנות רשמית של התקנות?

ללכת ליבואן מורשה?

פורסם

הטרמינל מוברג עם ברגים לתיבה, תוציא אותם ואז הטרמינל יצא בפנים אתה תראה פין ארוך כזה שמחובר עם אום ל"ברגים", כנראה שהוא משוחרר, חזק עם פלייר או בוקסה 8 (לא בטוח לגבי המידה, בד"כ זה 8מ"מ).

זה דומה לזה:

h120TCSB-F.jpeg

חזור לדווח האם עבד.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

VYNIX

באמת הטרמינל הוא כזה ואכן פתחתי אבל הבורג היה מחוזק ולא משוחרר,ושאני לוחץ על האצבע אז הסאב עובד ושאני לא לוחץ על הבורג לא עובד,החוטים מולחמים ונראים תפוסים במצב טוב ולא שחוקים או משהו כזה.

היום נסעתי ברכב והסאב עובד לפרקים רוב הזמן לא עובד וזה ממש משגע

פורסם
VYNIX

באמת הטרמינל הוא כזה ואכן פתחתי אבל הבורג היה מחוזק ולא משוחרר,ושאני לוחץ על האצבע אז הסאב עובד ושאני לא לוחץ על הבורג לא עובד,החוטים מולחמים ונראים תפוסים במצב טוב ולא שחוקים או משהו כזה.

היום נסעתי ברכב והסאב עובד לפרקים רוב הזמן לא עובד וזה ממש משגע

תלך למתקין :|

JL Audio

פורסם

מי מלחים חוטים לסאב?

בדרך כלל הכניסות לסאב זה הולך הברגה שאתה צריך לפתוח

(לסובב את 2 הראשים) ואז מיתגלה לך חור לשם מכניסים את החוטים ואז נועלים עליהם.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם
מי מלחים חוטים לסאב?

בדרך כלל הכניסות לסאב זה הולך הברגה שאתה צריך לפתוח

(לסובב את 2 הראשים) ואז מיתגלה לך חור לשם מכניסים את החוטים ואז נועלים עליהם.

זה לא ממש משנה בין אם זה מולחם או ננעל, זה לא עובד טוב ולפי מה שהוא אומר יש \אמור להיות מגע. :?

JL Audio

פורסם

למה לא לנסות פשוט להחליף את התרמינל או לחבר אותו ישירות בלי טרמינל ? אפשר לעשות חור קטן,לחבר ישירות ולסתום את החור בחומר כלשהו. טאמינל עולה גרושים

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים בסוף עשיתי מה שאמרת עקפתי את הטרמינל וזה עובד קבוע עכשיו אני בבעיה אחרת אני לא מצליח לאפס את 2 הסאבים שיעבדו מווליום מסוים כאילו בעצמה חלשה בינונית אין באס ואז מעל 30 בערך פתאום מרגיש עצמה מוגזמת של הסאבים והצלילים מהקופונט נבלעים, זה כיוון דרך ה HU או מגברים?

• תוכן חדש...