Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מנסיון שלי באירופה דווקא פחות שומרים על הבמפרים... לא אחת ראיתי אנשים שבחנייה שלהם נכנסים קצת קדימה קצת אחורה ומנשקים מכוניות. אחרות וזה מקובל לגמרי. בארץ זה בדיוק ההפך ואם תתקע במישהו בחנייה הוא עוד ילך לבית חולים כדי להוציא עוד כמה שקלים מהביטוח...

לדעתי נשיקה פה נשיקה שם זה ממש לא נורא ולא צריך למות מזה

צודק !, זה בדיוק מה שאני חושב.

אם נעשה נזק רק לצבע של הטמבון, ז"א שריטות - לא נורא בכלל.

אם הוא התעקם או שינה צורה - זה כבר סיפור אחר.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
צודק !, זה בדיוק מה שאני חושב.

אם נעשה נזק רק לצבע של הטמבון, ז"א שריטות - לא נורא בכלל.

אם הוא התעקם או שינה צורה - זה כבר סיפור אחר.

מבלי להישמע פלצן, לא הפוגע יקבע מה נורא ומה לא כי הרכוש הוא לא שלו.

בשבילך שריטה זה לא נורא, אדם אחר יחליט שכל עוד האוטו במצב נסיעה זה לא נורא ולא ישאיר פרטים.

כל עוד הרכוש לא שלך ופגעת בו חובה עליך לקחת אחריות, זכותו של הנפגע להחליט אם לוותר או לא.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שבפקק תנועה נכנסו בי פעמיים בטמבון מאחור, יצאתי, ראיתי שריטות שטחיות - חליק !

למה לעשות מכל עכבר פיל ?!

פורסם

אם יש לך ג'אסטי מקורקשת ודפוקה מכל כיוון - ניחא, גם אני לא הייתי עושה עניין (למרות שלך תדע, אולי איזה יקי אחד כן?).

אם יש לך פרארי חדשה ב-2 מיליון שקל, תאמין לי שלא רק תצא מהרכב, אלא תצא עם מצלמה ותתקשר למשטרה גם.

בשורה התחתונה - פגעת ברכוש של מישהו אחר, גם אם זו "רק שריטה", זו החלטה שלו אם להגיד "חליק, חפיף" או להתעכב

ולהגיד לך "חביבי, תשלם".

בקיצור, שפשפת - שלמת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא חייב פרארי,אפילו בפנדה שלי שהיא לא רכב פאר,אבל אם אני קם ב 5 בבוקר כדי לעשות ווקס,שחלילה לא יהיה שמש,גם שריטה שיטחית ממישהו יעצבן אותי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מתחיל בדברים כאלה, ונגמר באנשים שחושבים שהרכב הוא סתם פחית תחבורתית, מה שמתיר להם להתעלם מחוקי התנועה ולהתנגש בנהגים אחרים בטענה שהמכוניות בטיחותיות ו"זה רק פח". (היה פה שרשור שננעל על כזה משוגע עם איביזה לבנה)

את העניין אם להחליק או לבקש פיצוי צריך להשאיר לנפגע. להשאיר פרטים זה חובה. יכול להיות שבשבילך מכונית זה אובייקט סתמי, בכל זאת תצטרך לתבין שלא כולם חושבים כמוך.

וסתם תמונה מצחיקה שקשורה לנושא:

2341366_700b.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם יש לך ג'אסטי מקורקשת ודפוקה מכל כיוון - ניחא, גם אני לא הייתי עושה עניין (למרות שלך תדע, אולי איזה יקי אחד כן?).

אם יש לך פרארי חדשה ב-2 מיליון שקל, תאמין לי שלא רק תצא מהרכב, אלא תצא עם מצלמה ותתקשר למשטרה גם.

בשורה התחתונה - פגעת ברכוש של מישהו אחר, גם אם זו "רק שריטה", זו החלטה שלו אם להגיד "חליק, חפיף" או להתעכב

ולהגיד לך "חביבי, תשלם".

בקיצור, שפשפת - שלמת.

המגאן שנת 2001, קיבלה בוסה (נשיקה) ב 2008, ה 306 שנת 2000, קיבלה בוסה ב 2011.

באמת שאני לא עושה עניין מזה, הוותיקים פה בפורום זוכרים את ההודעות שלי מ 2007 על וונדליזים מכוון שעשו לי ברכב - מאז, אני לא מתרגש משריטות שטחיות - מה גם שנעשו בשוגג.

פורסם

קנה רכב חדש מהניילונים שקרעת ת'תחת בשביל לקנות אותו והוצאת בסוף 160K ש"ח לאחר שחסכת כמה שנים טובות.

אחרי שתעשה את זה - דבר איתי. תאמין לי (מניסיון) שזה אחד הדברים היותר כואבים (נפשית) שיש.

אני משוכנע ש-95% מחברי הפורום איתי באותה הדעה.

פורסם
אין ספק.

אבל אל תשכח שבפורום הזה מרבית האנשים חובבי רכב :)

הבעיה עם BigMak שהוא חובב ג'חנונים יותר מרכבים (לפי התמונה שלו).

:-D

*ההערה לעיל נכתבה ללא שום קשר לנטיותך המיניות, התמונת פרופיל שלך פשוט משעשעת.

**גם אני תימני (מזוייף) וכבר שנים לא אכלתי ג'חנון.

פורסם
אין ספק.

אבל אל תשכח שבפורום הזה מרבית האנשים חובבי רכב :)

מעבר לחובבי רכבים, זה המינימום שאדם יכול לעשות ברגע שהוא פגע ברכוש של אחר.

אני (ועוד הרבה פה) שומרים בקנאות על הרכב אבל אני משתדל לא לפגוע ברכוש של אחרים גם אם זה לא רכב.

בעייני, זלזול כמו שהפגינה הבחורה יכול להעיד על אופיה גם בתחומים אחרים, בכל מקרה אני דווקא הייתי "שורף" אותה על זה.

כמו שצמחונית תצא עם צייד. :?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...