Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Guest ישליישלי
פורסם

מיקרה שהיה לי השבוע.

איזה שכן דפק לי את הטמבון ופיצץ אותו, כמובן שלא השאיר פתק.

לאחר יום הכנסתי את הרכב לתיקון ושיפוץ הטמבון.

שמח יצאתי לאחר התיקון, לא עבר 24 שעות ואיזה נבלה החליט לדפוק,ופיצץ שוב את הטמבון הנוצץ שלי:x.

כמובן שלא השאיר פתק, בשביל מה?

ביום ראשון הרכב יכנס שוב לתיקון,ניראה כמה זמן עד שידפקו אותו שוב.

פורסם

אחד כזה אני אורב לו,

הנשק: מצלמת וידאו עם זום סביר,

המטרה: לצלם את החלאה שלא השאיר אפילו פתק "סליחה"

הפעולה: אחרי שיש לך את הצילום אתה פשוט מבקש ממנו

שישלם על הפעמים של התיקון, או שפשוט תתבע אותו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זה לא נעים לבוא ולגלות שמישהו שיפשף לך את האוטו אבל... אתה צריך לקחת דברים כאלה בחשבון. אתה לא נוהג/מחנה באזור סטרילי. סביבך יש נהגים יותר ופחות טובים ואנשים שמחנים יותר ופחות טוב. הרי ברור שמתישהו יהיה מישהו שיתן לך שפשוף פה, שפשוף שם. זה מעצבן, זה כואב אבל אלה החיים.

מה בעצם היית מצפה ממנה לעשות? שתשאיר פרטים שלה? אם הנזק הוא רציני אז כמובן. אבל אם כמו שהיא אמרה היא רק שפשפה אותו קצת וזה כמעט בלתי נראה אני חושב שאפשר להעביר את זה.

פורסם
ליאור ידידי.

בדיוק לשם כך בדיוק נועדו טמבונים, זה הנהג האירופי (לונדון לדוג') שנוהג להחנות את הרכב בניוטרל ע"מ לאפשר לאחרים להידחף אם נדרש - אז מה יש לך לרטון כנגד הנהג הישראלי ?!

נו ב א מ ת ....

מהיכן הבאת את ה"ידע" הזה?

שנים במדינה הזו, בעיר הזו ובערים אחרות כמו ניוקאסל בצפון (שמא לא תאמר מינהג דרומי בלבד) ובחיייייייייים שלי אפלו לא שמעתי על כך במפגש אקראי בפאב.

אם אינני טועה זו אגדה אורבנית שמסופרת על תושבי בואנוס איירס - ארגנטינה. יתכן שהיא הובאה לאיי-הממלכה לאחר כיבוש איי פוקלנד בשנית, אך גם זו השערה בלבד!

גם עניין הפגושים תמוה, צריך לבדוק עם כמה ממהנדסי הרכב של החברות השונות, אם בדיוק חשבו על התרבות הישראלית בחניות כאשר הלבישו על יצירתם את מכלולי הפגוש...

פורסם

אני כבר רואה את השרשור הבא בעוד שנה:

"אישתי מנשקת טמבונים סדרתית, מעוניין לקנות פונטו עם פגושים שחורים"

Polo 2012

פורסם
זה לא נעים לבוא ולגלות שמישהו שיפשף לך את האוטו אבל... אתה צריך לקחת דברים כאלה בחשבון. אתה לא נוהג/מחנה באזור סטרילי. סביבך יש נהגים יותר ופחות טובים ואנשים שמחנים יותר ופחות טוב. הרי ברור שמתישהו יהיה מישהו שיתן לך שפשוף פה, שפשוף שם. זה מעצבן, זה כואב אבל אלה החיים.

מה בעצם היית מצפה ממנה לעשות? שתשאיר פרטים שלה? אם הנזק הוא רציני אז כמובן. אבל אם כמו שהיא אמרה היא רק שפשפה אותו קצת וזה כמעט בלתי נראה אני חושב שאפשר להעביר את זה.

תשובה פשוטה: כן!

אנחנו לא באזור סטרילי - נכון.

יש נהגים פחות ויותר טובים - נכון.

אבל אלו החיים שנכפים על חלק מאיתנו בגלל אלו שלא מכבדים רכוש של אחרים.

מה זה משנה אם האוטו שלך דפוק?

אז לכולם מגיע את אותו יחס שאתה מעניק לרכב שלך?

(לא נכתב ספיציפית עליך, רק סוג של פניה :wink: )

Guest ישליישלי
פורסם
אחד כזה אני אורב לו,

הנשק: מצלמת וידאו עם זום סביר,

המטרה: לצלם את החלאה שלא השאיר אפילו פתק "סליחה"

הפעולה: אחרי שיש לך את הצילום אתה פשוט מבקש ממנו

שישלם על הפעמים של התיקון, או שפשוט תתבע אותו,

לא הבנתה שני הדפיקות היו במקומות שונים, אחד ליד הבית והשני במקום העבודה.

חיפשתי רכב עם סימני צבע ליד הבית,ומצאתי.

אפילו נצמדתי עם הרכב שלי כדי לבדוק אם הדפיקה מתאימה בגובה לסימן אצלו.

וזה בול,אין ספק שזה הרכב הפוגע.

אבל השכן הזה קצת מוזר, מה גם הוא גבוה 1.90 :?

ונוסע על קיה שומה חבוטה !!! מי נוסע על קיה שומה :shock: ?

פורסם

תאמינו לי, לא שווה להשקיע מאמץ או כסף ב-EXTERIOR של הרכב.

כשקניתי את הבורה, הפגושים לא היו להיט, עם הזמן ועד היום קיבלו מספר נגיעות קלות - לא מפריע לי. הבעלים הבא שיתקן אם ירצה, ואז יבכה.

הפולו דרך אגב, כבר כמעט שנה ללא שטיפה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני מאמין שאם תמשיכו לצאת והיא תיראה איך אתה מתחייס לרכב שלך ולאחרים זה ישנה אצלה משהו,היום דווקא הייתי עד לחינוך טוב,הייתי בקניון בבאר שבע וצפיתי איך רכב סיים לחנות במקביל לרכב אחר,מאחור ילדה קטנה שפותחת את הדלת ונותנת מכה קטנה בכנף של הרכב במקביל,אמא ראתה את זה וישר העירה לה כל כך ש "תסתכלי מה עשית" "אי אפשר לפתוח את הדלק בעדינות ולהיסתכל?" ככה זה צריך להיות.

אצלי כול פעם שהחברה ברכב ואנחנו מתכוונים לצאת נשמעת פקודה ממני "תזהרי עם הדלת".

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה הנהג האירופי (לונדון לדוג') שנוהג להחנות את הרכב בניוטרל ע"מ לאפשר לאחרים להידחף אם נדרש - אז מה יש לך לרטון כנגד הנהג הישראלי ?!
נו ב א מ ת ....מהיכן הבאת את ה"ידע" הזה?

צא ועשה סיבוב ברחובות פריז. ייתכן שתופתע מהנוהג המקומי וגם ממראה הפגושים...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אני מאמין שאם תמשיכו לצאת והיא תיראה איך אתה מתחייס לרכב שלך ולאחרים זה ישנה אצלה משהו,היום דווקא הייתי עד לחינוך טוב,הייתי בקניון בבאר שבע וצפיתי איך רכב סיים לחנות במקביל לרכב אחר,מאחור ילדה קטנה שפותחת את הדלת ונותנת מכה קטנה בכנף של הרכב במקביל,אמא ראתה את זה וישר העירה לה כל כך ש "תסתכלי מה עשית" "אי אפשר לפתוח את הדלק בעדינות ולהיסתכל?" ככה זה צריך להיות.

אצלי כול פעם שהחברה ברכב ואנחנו מתכוונים לצאת נשמעת פקודה ממני "תזהרי עם הדלת".

כיף לשמוע :mm_yeah:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין מה לעשות,גבר מתייחס לרכב כמו אישה לגרביון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...