Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתה שני הדפיקות היו במקומות שונים, אחד ליד הבית והשני במקום העבודה.

חיפשתי רכב עם סימני צבע ליד הבית,ומצאתי.

אפילו נצמדתי עם הרכב שלי כדי לבדוק אם הדפיקה מתאימה בגובה לסימן אצלו.

וזה בול,אין ספק שזה הרכב הפוגע.

אבל השכן הזה קצת מוזר, מה גם הוא גבוה 1.90 :?

ונוסע על קיה שומה חבוטה !!! מי נוסע על קיה שומה :shock: ?

גובה 1.90? ראיתי במג"ב שהייתי בסדיר בחור תימני גובה 156 מכסח לערבי בגובה 2 מטר את הצורה,

הגודל לא קובע,

אם זה הרכב הפוגע, צלם הוחכות, ולך עם זה לביטוח שלך או למי שצריך (פה כבר יוכלו לשפוך יותר אור על הדברים)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ת"א, לפני כשנה, ליד "קצין העיר", מחכה לחוגר הקבע שלי, רואה בעל ואישה (כנראה) ברכב מנהלים ישראלי (לא זוכר בדיוק, משהו סגנון מונדאו), מנסה להכנס לחניה שאני עם המאזדה2 שלי נכנס אליה על הקשקש.

אחורה-קדימה-אחורה-קדימה, כ-5 פגיעות ברכב מאחורה+5 פגיעות ברכב מקדימה. בסופו של דבר הוא הבין (הגאון) שהוא לא נכנס, שוב כמה פגיעות קדימה ואחורה, ויאללה, נסע לדרכו. הייתי בהלם טוטאלי :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
צא ועשה סיבוב ברחובות פריז. ייתכן שתופתע מהנוהג המקומי וגם ממראה הפגושים...

חן,

כהרגלך אתה מסיט את הנושא לכיוונים אחרים, אבל תחליטו כבר... לונדון, פריז, קנדהר או ירושליים?

היה כתוב לונדון ולכן מצאתי להתייחס ללונדון, שם ביליתי את רוב חיי כאזרח בריטי ומעולם לא שמעתי על האמרה שסופרה.

עכשיו אתה מוצא להעלות את עיר האורות כהצדקה לתרבות ניבזית, מאחר ואין לי מידע רב על פריס ואורח חיי הנהגים שם, נותר לי רק לקבל את אמרתך בהנחה כי אתה יודע על מה אתה כותב :| . כך או כך, הזילזול ברכוש האחר לא מקובל עלי כהוא זה (צר לי).

פורסם
ת"א, לפני כשנה, ליד "קצין העיר", מחכה לחוגר הקבע שלי, רואה בעל ואישה (כנראה) ברכב מנהלים ישראלי (לא זוכר בדיוק, משהו סגנון מונדאו), מנסה להכנס לחניה שאני עם המאזדה2 שלי נכנס אליה על הקשקש.

אחורה-קדימה-אחורה-קדימה, כ-5 פגיעות ברכב מאחורה+5 פגיעות ברכב מקדימה. בסופו של דבר הוא הבין (הגאון) שהוא לא נכנס, שוב כמה פגיעות קדימה ואחורה, ויאללה, נסע לדרכו. הייתי בהלם טוטאלי :shock:

איזה אנשים גועל נפש,מצב כזה מיד רושם מספר רכב וסוג על פתק ושם על הרכב שנפגע,אנשים כאלה מקומם בכלוב.

פורסם

בת"א זה מחזה יומיומי לצערי. אני הכי לא שוביניסט אך לרוב ע"י נשים (מה לעשות, לרוב זה מה שעיני חזו).

אני לא חושב דווקא שהסיבה טמונה בעצם היותן נהגות פחות מוכשרות או עם חוש טכני פחות מפותח, אלא פשוט מהסיבה שציינו פה לפניי - פחות אכפת להן

מהרכב כי הן מתייחסות אליו כפחית מתכת שמגיעה מנק' A לנק' B ואין להן רגש או סנטימנטליות כלשהי לרכב שלהן (זה למה הן דופקות אותו 100 פעם לפני שהן חונות) ובטח

שלא לרכב של האחר.

נראה לי שזה כבר מחקר מגדרי לשרשור אחר...

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כהרגלך אתה מסיט את הנושא לכיוונים אחרים, אבל תחליטו כבר... לונדון, פריז, קנדהר או ירושלים?

עכשיו אתה מוצא להעלות את עיר האורות כהצדקה לתרבות נבזית. כך או כך, הזילזול ברכוש האחר לא מקובל עלי כהוא זה (צר לי).

אל תערב את התחומים בין הסטת הדיון לבין דיגרסיה מכוונת. הראשון הוא שטות והשני הוא תרגיל רטורי מסורתי שחביב עלי מאוד.

בכל מקרה, אני מסכים עם השקפתך - גם אם כך הדברים היו מתנהלים בכל העולם, זה לא היה מצדיק את זה. מה שכן, אני בכל זאת מאמין שתרבות ההלנה (כמקובל בטוקבקים ובשאר מני מדיה דיגיטלית) לא תורמת אלא רק מזיקה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

וואלה לא יודע מאיפה לאנשים יש אומץ לעשות כאלו דברים, אני עם יונדאי I10 שמתי חיישני רוורס בשביל שלא יקרה בטעות ואני אכנס ברכב שמאחריי, בשביל מה לשבור את הראש עכשיו עם מכות? חוץ מזה שאני לא ארגיש טוב עם עצמי אח"כ גם אם אני אתן מכה למישהו אחר.

פורסם

לפנדה שלנו יש כמה דפיקות קטנות, ושפשופים על הפגושים.

הפתקים היחידים שהשאירו לנו על הרכב היו אם אנחנו רוצים למכור אותו, כנראה שבאמת לאנשים לא אכפת מהעניין, ואם לא מדובר במשהו בטיחותי חבל לתקן.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפנדה שלנו יש כמה דפיקות קטנות, ושפשופים על הפגושים.

הפתקים היחידים שהשאירו לנו על הרכב היו אם אנחנו רוצים למכור אותו, כנראה שבאמת לאנשים לא אכפת מהעניין, ואם לא מדובר במשהו בטיחותי חבל לתקן.

תחשוב כמה היה מצחיק לראות פתק כזה:

"שמע גבר, הייתי קונה ממך את הרכב אם לא הייתי משפשף לך אותו קצת קדימה, אהבתי אותו יותר לפני השפשוף, אחלה יום".

Twincharger Stratified Injection

פורסם
איזה אנשים גועל נפש,מצב כזה מיד רושם מספר רכב וסוג על פתק ושם על הרכב שנפגע,אנשים כאלה מקומם בכלוב.

אז זהו, שחיכיתי לחוגר, ולא יכלתי להסתלק מקצין העיר וללכת לרשום את המספר שלו. אחרת, זה מה שהיה קורה.

אגב, גם אצלי במאזדה יש 2 דפיקות (באותו מקום!) מאוד מעצבנות, שנגרמו כמו שכתבתי (כמובן שלא היה זכר לפוגע, לא מכתב, כלום).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מניסיוני נשים מתייחסות לרכב כמו לזבל-

מניעות בבוקר ושמות פול גז אחרי שניה שהמנוע קר עוד בעליה מחניון תת קרקעי העיקר מדליקות ישר מזגן

לא אכפת להם לדפוק את הטמבונים והן לא קוראות לזה לדפוק אלא לנשק טמבון שזה בסדר גמור מבחינתן

אף פעם לא מנקות את הרכב-לכלוך מפוזר בכל הרכב ניירות בקבוקים ומה לו-"כן אני צריכה לקחת את האוטו לשטיפה" במקרה הטוב עושות שטיפה חיצונית בעשרה שקלים בתחנת דלק שמקבלים מתנה

מים במגבים ממלאים רק בטיפולים

אויר בצמיגים אם בטיפול הם ידאגו לזה או בהחלפת צמיגים הבאה או שיתקעו עם פאנצ'ר

שגרת טיפולים? עושות טיפול לפני טסט בלי קשר לנסועה באותה השנה

העיקר שהאוטו נוסע, יש מזגן, והמסרק הסיכות ראש ואביזרי האיפור בהשג יד :-P

ושיא השיאים היה שבחורה חיפשה לקנות רכב לבן-"כדי לתקן שריטות בטיפקס"

שתהיו בריאות

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני אישית לא סבלני כלפי נשים ואנשים כאלו בכלל. צריך להעניש אותם בחומרה פעם או פעמיים בשביל שיתחילו להיתחשב באחרים, הרי הן יודעות שעבור גברים בעיקר, מכוניות זה משהו מיוחד.

פורסם

מנסיון שלי באירופה דווקא פחות שומרים על הבמפרים... לא אחת ראיתי אנשים שבחנייה שלהם נכנסים קצת קדימה קצת אחורה ומנשקים מכוניות. אחרות וזה מקובל לגמרי. בארץ זה בדיוק ההפך ואם תתקע במישהו בחנייה הוא עוד ילך לבית חולים כדי להוציא עוד כמה שקלים מהביטוח...

לדעתי נשיקה פה נשיקה שם זה ממש לא נורא ולא צריך למות מזה

פורסם

התחיל כשרשור של פגיעה ברכוש והמשיך כשרשור שוביניסטי. כאילו שהגברים יותר טוב בזה.

תתפלאו, אבל כשקרה לי מקרה שמישהי שפשפה לי קצת את הפגוש, היא לקחת אחריות, השאירה פתק ושילמה על התיקון. אני יודע שזה נדיר, אבל טוב לדעת שעדיין יש קמצוץ אנשים הגונים בארץ שלוקחים אחריות.

emotion of motion

• תוכן חדש...