Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

קצת מחשיד שתמונות החוץ הם של הדגם הישן ותמונות הפנים זה של החדש, ועוד דחף תמונה של פורד פוקוס.. :?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
תקרא את מה שכתבו כאן בפורום על RECALL לרכבי פולו TSI או משהו כזה.

אז זה לא באמת ריקול אבל צריך לעשות החלפה של פחית מיוחדת שמפרידה בין הטורבו לבין המנוע אם אני לא טועה - וזאת על מנת לשפר את פעולת הטורבו.

דיברתי עם "אוטובדק" בתל אביב וכשהזכרתי את זה בטלפון הם ישר קבעו לי פגישה.

לגבי עדכון גרסא אני לא בטוח ב-100% כי יכול להיות שזה רק לדגמי DSG.

לא שמעתי על זה אף פעם.

ספר לי טם אתה מרגיש שיפור אחרי "התיקון" שעשו לך. האם מדובר בתיקון במסגרת האחריות?

כמו כן תעדכן כיצד שיפרת הסאונד וכמה עלה.. אני גם רוצה..

פורסם
נכון שאין הרבה גשמים בארץ אבל קשה לי לחשוב על אופציה שלא תיכנס טיפת מים וטיפת בוץ לרכב בזמן החורף - בכל זאת את הגומי אפשר לשטוף עד מחר ולבד זה לבד

זה לא נוזל כי יש גומי מלמטה.

אצלי כבר עברו את החורף האחרון ללא שום בעיה להפך לדעתי השטיחים האלו עדיפים מגומי הרגיל :wink:

פורסם
לא שמעתי על זה אף פעם.

ספר לי טם אתה מרגיש שיפור אחרי "התיקון" שעשו לך. האם מדובר בתיקון במסגרת האחריות?

כמו כן תעדכן כיצד שיפרת הסאונד וכמה עלה.. אני גם רוצה..

טוב אז ככה.

הייתי באוטובדק לפני שבוע והיה לי קטע מוזר איתם - מצד אחד התקשרתי וקבעתי להגיע כדי להחליף את השאייבה של הטורבו, אך כשבסוף הגעתי למוסך כשבדקו לי במחשב אמרו שלא מופיע להם שצריך להחליף את זה ולכן חזרתי הביתה בלי שום תיקון או החלפה. הם אמרו שכביכול אם לא נדלקת להם נורה אדומה במחשב בנתונים שלי - אין להם מה לעשות עם הרכב שלי.

זה די מוזר כי כשהסתכלתי על הטורבו שלי, לא רואיה שיש שאייבה בכלל ולכן לא נראה לי שהתקינו לי אותה עוד במפעל.

מצד שני לא יכולתי להתווכח איתם יותר מדי - רק שאלו אותי מאיפה אני יודע על התיקון הזה אז אמרתי שאני בפורום והם ישר כזה "אהה פורום. אוקי. אז אתה תמיד תהיה מעודכן וכ'ו. אז תבוא אלינו ב-15,000 אלף"... בקיצור לא החליפו לי כלום ואני שוקל אולי לגשת למוסך אחר כי זה לא נראה לי כל כך - הרי בטלפון אמרו לי להגיע והכל אבל מצד שני בסוף לא נעשה דבר.

לגבי הסאונד - אני לא יודע מה אני הולך לעשות כי התכנון היה לחבר מגבר שהיה לי ברכב הקודם ואולי להביא קומפוננט נורמלי קדימה ולהעביר את הרמקולים המקוריים לדלתות אחוריות. אבל! בשרשור אחר, מישהו אמר שאין בכלל יציאה למגבר לדגם הזה של ר"ד שיש לי בפאביה ולכן כנראה אצטרך לשכוח מהאופציה הזאת.

לגבי צריכת שמן בתקופת הרצה - לא הרגשתי שום דבר. בדקתי שמן כמה פעמים וכל הזמן נשאר על האמצע בדיוק. ככה שלא הגרשתי שהמנוע אכל שמן או משהו כזה. לגבי נוזל קירור גם אין שינוי.

בקיצור טפו טפו - ההרצה עברה די חלק... 8)

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם
זה לא נוזל כי יש גומי מלמטה.

אצלי כבר עברו את החורף האחרון ללא שום בעיה להפך לדעתי השטיחים האלו עדיפים מגומי הרגיל :wink:

אוקי אבל למה עדיפים, הרי בכל זאת יותר הגיוני שיותר קל יהיה פשוט לשטוף את הגומי וזהו מאשר להתעסק עם הבד...לא?

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

לגבי הטורבו, במידה והטורבו שלך אכן מהשינוי האחרון ביותר - לא תראה שייבה, הוא פשוט שונה בצורתו (קלות) מהקודמים (בהם היה הצורך בהוספת השייבה / ספייסר). בכל מקרה שהוא, תהיה מעודכן וקשוב.

הייתי ממליץ לך להתקשר ל"אוטובדק" עוד חודש / חודשיים ובודק האם ה"קמפיין" קפץ או שאכן מדובר ברכב שאין בו כל צורך לעדכן תוכנה / להוסיף שייבה - מכוון שהוא כבר מעודכן / משודרג מיסודו.

לגבי מערכת השמע, בכדי להוסיף מגבר - תצטרך להוסיף מנחת, אז לא תהיה בעיה כזאת או אחרת בחיבור מגבר אל הר"ד המקורי (SWING - במקרה שלך). כך או כך לא הייתי מזיז את הרמקולים הקידמיים אל הדלתות האחוריים, זה מיותר לחלוטין. קנה לך קומפוננט איכותי, מגבר חביב וסאב דייקן, וסגור את הבאסטה. במידה והתקציב יאשר, תתפנק גם באטימת הדלתות הקידמיות :wink:

היטי שלי על 5000 ק"מ. לבינתיים אין אכילת שמן או חוסר בשמן. היה מחסור קל בנוזל קירור (G12++) אך כך יוצאים הרכבים משערי המפעל - למרות שעל פניו זה היה תקין, החלטתי להוסיף בעצמי מעט מהנוזל בכדי שיעמוד על המקסימום בדיוק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לגבי הטורבו, במידה והטורבו שלך אכן מהשינוי האחרון ביותר - לא תראה שייבה, הוא פשוט שונה בצורתו (קלות) מהקודמים (בהם היה הצורך בהוספת השייבה / ספייסר). בכל מקרה שהוא, תהיה מעודכן וקשוב.

הייתי ממליץ לך להתקשר ל"אוטובדק" עוד חודש / חודשיים ובודק האם ה"קמפיין" קפץ או שאכן מדובר ברכב שאין בו כל צורך לעדכן תוכנה / להוסיף שייבה - מכוון שהוא כבר מעודכן / משודרג מיסודו.

לגבי מערכת השמע, בכדי להוסיף מגבר - תצטרך להוסיף מנחת, אז לא תהיה בעיה כזאת או אחרת בחיבור מגבר אל הר"ד המקורי (SWING - במקרה שלך). כך או כך לא הייתי מזיז את הרמקולים הקידמיים אל הדלתות האחוריים, זה מיותר לחלוטין. קנה לך קומפוננט איכותי, מגבר חביב וסאב דייקן, וסגור את הבאסטה. במידה והתקציב יאשר, תתפנק גם באטימת הדלתות הקידמיות :wink:

היטי שלי על 5000 ק"מ. לבינתיים אין אכילת שמן או חוסר בשמן. היה מחסור קל בנוזל קירור (G12++) אך כך יוצאים הרכבים משערי המפעל - למרות שעל פניו זה היה תקין, החלטתי להוסיף בעצמי מעט מהנוזל בכדי שיעמוד על המקסימום בדיוק.

אוקי. לגבי שייבה - נבדוק את זה לעומק, למרות שנתת פה הסבר הגיוני. באמת יש הפרדה מסויימת במקום שייבה...

לגבי שדרוג המערכת - סורי על הבורות אבל מה זה "מנחת" בדיוק ובכמה נזק הדבר הזה יכול לצאת לי בערך.

בנוסף, תמיד "סוג של" חלמתי על אטימת דלתות כי השינוי באיכות הסאונד ברכב משתנה פלאים, האמנם? :) בכל מקרה, גם כאן אם אפשר לתת סדר גודל של הנזק הצפוי כדי לא לחיות בסרט.

תודה

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

• תוכן חדש...