Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במילים אחרות זה היה נשמע לך כמו וופר ולא כמו מידבאס.

אותו הדבר הרבה מאוד אנשים אומרים על סטים של מורל.

צריך לשמוע בעצמי פעם את הסט הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 785
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במילים אחרות זה היה נשמע לך כמו וופר ולא כמו מידבאס.

אותו הדבר הרבה מאוד אנשים אומרים על סטים של מורל.

צריך לשמוע בעצמי פעם את הסט הזה.

הוצאת לי את המילים מהפה,דרך אגב מורל גם ככה? כי עם כן אז אני יוותר על לשמוע אותם

HEAD UNIT: ALPINE INA-W987D

AMPLIFIERS: TWO BOSTON ACOUSTICS GT-2200

MONO: ALPINE PDX-M12

COMPONENT SET: TWO BOSTON ACOUSTICS SPZ-60 SUBWOOFER: BOSTON ACOUSTICS SPG-555

פורסם

לא, לא ממש ככה.

המיד של מוראל מאוד עדין, מאוד "אנושי" לאוזן - יש כאלה שמחשיבים את זה כ"עמום".

סט שני חלקים של מוראל יכול להשמע טוב מאוד עם מכוונים אותו נכון - המידבאסים של הסט דוטק לא פעם הרשימו אותי בכמות הבאס שהם מסוגלים להעביר ותוך כדי לא הרגשתי חסרון ממשי בתחום המיד.

אבל אני בהחלט חושב שאם אתה ממש רוצה להנות מסט של מוראל - תוסיף את הCDM שלהם (מיד ריינג'), אחד המידריינג'ים האהובים עליי (לא משנה לי אם זה ה54 או ה88), יש לו מגרעות - הוא לא יכול לנגן נקי מתחת ל600 הרץ והוא לא עולה טוב מעל ה6-7K הרץ אבל זה יותר ממה שצריך ברוב המקרים מרמקול מידריינג' והצליל שלו בעיניי - ממכר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים יקרים רציתי לדעת העם אוזן של בן אדם יכולה לשמוע מעל 100 וואט rms?

פורסם

אז ככה שמעתי את

AUDISON VOCE AV K6

לדעתי טויטר גרוע יותר מידי צורם ולא מדויק ולא אהבתי את הסאוונד

שמעתי

HELIX COMPETITION C 62C

וגם לא אהבתי רמקול יותר מידי חנוק בעיקר לבאסים וטראנסים

כמו כן גם ההרצים יותר לטראנסים

HERTZ ENERGY HSK 165XL

HERTZ MILLE MLK 2 TW

פורסם

חברים יקרים עדיין אני מחפש לשמוע את הסטים הבאים אז עם יש למישהו בבקשה תשלחו לי הודעה ואשמח לבוא לשמוע

MOREL ELATE

http://morelhifi.com/products/mob_2way_elate.html

MOREL SUPREMO

http://morelhifi.com/products/mob_2way_supremo.html

RAINBOW VANADIUM CS 265

http://www.rainbowcaraudio.com/cs265vanadium.html

JL AUDIO ZR650-CSI

http://www.jlaudio.com/zr650-csi-car...-systems-91122

POLKAUDIO MM6501

http://www.polkaudio.com/caraudio/mm/specs.php

BOSTON ACOUSTICS SPZ60

http://www.bostonacoustics.com/SPZ60-P603.aspx

DLS NORDICA 6.2

http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_757

FOCAL K2 POWER 165KRX2

http://www.focal-america.com/category/speakers

פורסם

מישהו?

פורסם

השאלה שיותר צריכה להטריד אותך היא אם אוזן אנושית יכולה להבדיל בתדר 60 הרץ בין 100 וואט RMS לבין 1000 וואט RMS אם כבר ב100 וואט הרמקול מנוצל בצורה טובה?

והשאלה שיותר צריכה להטריד אותך היא אם רמקול שמוצהר לספוג 100 וואט בתחום תדר נתון שלו מגיע כבר לקצה מהלך הממברנה שלו ב40 וואט בערך - מה המשמעות של 60 הוואט הנותרים ולהיכן הם הולכים "לאיבוד"?

במילים אחרות - עזוב את הוואטים בשקט.

Pioneer TS-X150

פורסם
השאלה שיותר צריכה להטריד אותך היא אם אוזן אנושית יכולה להבדיל בתדר 60 הרץ בין 100 וואט RMS לבין 1000 וואט RMS אם כבר ב100 וואט הרמקול מנוצל בצורה טובה?

והשאלה שיותר צריכה להטריד אותך היא אם רמקול שמוצהר לספוג 100 וואט בתחום תדר נתון שלו מגיע כבר לקצה מהלך הממברנה שלו ב40 וואט בערך - מה המשמעות של 60 הוואט הנותרים ולהיכן הם הולכים "לאיבוד"?

במילים אחרות - עזוב את הוואטים בשקט.

אוקיי תודה

פורסם

שאלה נוספת בבקשה, איזה נתונים אני צריך להסתכל ברמקולים?

הרץ?

תחום תדרים?

DB?

מה כל זה אומר בבקשה? ומה אני צריך שתונים אלה יראו, תודה

במיוחד תודה לך lanosforce, אתה מלך ואין לך מושג עד כמה עזרת לי

פורסם

הבעיה היא שהנתונים שאתה תראה - זה לא משהו שאתה תשמע.

הנתונים האלו רק נותנים לך לדעת כמה הספק הרמקול יכול לספוג, באיזה טווח תדרים הוא יכול לעבוד ומה מידת ההיענות שלו בצורה לינארית לטווח התדרים האלה ביחס לזווית שבה הוא מוטה מהאוזן שלך.

זה לא אומר לך כלום אם אתה לא נמצא בשלב שבו שאתה יודע לתכנן מערכת לפי בחירת אלמנטים וגם אז - אתה רק יודע באיזה תנאים הם יעבדו טוב, אתה ממש לא יודע עד כמה טוב הם ישמעו.

יכול להיות שאתה יכול לדעת מהמידע הזה עד כמה טוב הם "אמורים" להשמע אבל בחיים האמיתיים יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על הסאונד שזה לא משקף את מבחן התוצאה.

בסופו של דבר, בסופו של יום מה שקובע זה מבחן התוצאה - אם זה נשמע טוב או בדיוק ההפך.

בשביל לעמוד במבחן התוצאה הזה - הבחירה שלך צריכה להיות מושכלת עד כמה שניתן והעדיפות העליונה היא לבחור על פי שמיעה - כי אז אתה בהחלט יודע, מה התוצאה.

אתה יכול להמשיך לכתוב כאן סטים עד מחרתיים ואני יכול להמשיך לאמר לך עד מחר מה לדעתי אני הכי אוהב - מספיק שאתה לא תאהב את זה וכל מה שרשמתי - הפך לשטויות במיץ.

Pioneer TS-X150

פורסם

הבעיה היא שהנתונים שאתה תראה - זה לא משהו שאתה תשמע.

הנתונים האלו רק נותנים לך לדעת כמה הספק הרמקול יכול לספוג, באיזה טווח תדרים הוא יכול לעבוד ומה מידת ההיענות שלו בצורה לינארית לטווח התדרים האלה ביחס לזווית שבה הוא מוטה מהאוזן שלך.

זה לא אומר לך כלום אם אתה לא נמצא בשלב שבו שאתה יודע לתכנן מערכת לפי בחירת אלמנטים וגם אז - אתה רק יודע באיזה תנאים הם יעבדו טוב, אתה ממש לא יודע עד כמה טוב הם ישמעו.

יכול להיות שאתה יכול לדעת מהמידע הזה עד כמה טוב הם "אמורים" להשמע אבל בחיים האמיתיים יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על הסאונד שזה לא משקף את מבחן התוצאה.

בסופו של דבר, בסופו של יום מה שקובע זה מבחן התוצאה - אם זה נשמע טוב או בדיוק ההפך.

בשביל לעמוד במבחן התוצאה הזה - הבחירה שלך צריכה להיות מושכלת עד כמה שניתן והעדיפות העליונה היא לבחור על פי שמיעה - כי אז אתה בהחלט יודע, מה התוצאה.

אתה יכול להמשיך לכתוב כאן סטים עד מחרתיים ואני יכול להמשיך לאמר לך עד מחר מה לדעתי אני הכי אוהב - מספיק שאתה לא תאהב את זה וכל מה שרשמתי - הפך לשטויות במיץ.

שמעתי את המורל, לא כל כך אהבתי, לא מרגישים כל כך את הבאס, הפחד שאני שומע אותם מכונים בצורה לא נכונה ואז סתם אני מקבל חוות דעת לא נכונה

פורסם

רוב הסיכויים שזה נכון (ששמעת מערכת לא מכוונת) אבל לפחות קיבלת טעימה של אופי צליל וזה המון ביחס לקריאת גרפים.

Pioneer TS-X150

פורסם

רוב הסיכויים שזה נכון (ששמעת מערכת לא מכוונת) אבל לפחות קיבלת טעימה של אופי צליל וזה המון ביחס לקריאת גרפים.

צודק במיליון אחוז

פורסם

לא זוכר אם ראיתי סט של dls ברשימה שלך..

הייתי מציע שתנסה גם אותם.

לצערי נשארתי רק עם חצי סט של הJl zr , אבל אם זה יעזור לך בכיוון אין לי בעיה להשמיע.

אה אוקיי עכשיו שמתי לב לdls למעלה.

• תוכן חדש...