Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IMAGE DYNAMICS IDQ 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, הבנתי שכולם מדברים פה על הגדלים של 10" ו-12" אבל לא ראיתי מילה אחת על ה-15".

איך הסאב הזה ?

GTO1004 יחזיק אותו בגישור ?

כי יש לי התלבטות בינו לבין ES300 ואני יודע שהסדרה הזאת מעולה אבל ראיתי רק 10" ו-12" לא שמעתי על 15" עדיין.

פורסם

בין הIDQ לES אני הייתי בוחר בIDQ

אבל מה הקשר בין ES300 שהוא 12 אינטש לIDQ 15 אינטש?

זה לא שאתה לא יכול להשוות בין דברים - אבל ה"משקל" כאן לגבי כל פרמטר שונה לגמרי בכל סאב.

קוטר 15 אינטש לעומת קוטר 12 אינטש זה כמו להשוות אבטיח למלון פחות או יותר.

שניהם עסיסיים וטעימים ומלאים במים - אבל אחד מהם הרבה יותר כבד :-D

הIDQ 15 ירד נמוך יותר וכנראה גם יהיה חזק יותר.

הES300 בגלל הקוטר הקטן יותר שלו - יתכן ויהיה קצת יותר מדוייק (לא בטוח בכלל - שני סאב וופרים מיצרנים וסדרות שונות) ואולי קצת יותר פאנצ'י מהIDQ אבל שוב, לא בטוח בכלל.

- וזה מחזיר אותי לשורה הראשונה שלי שם היה בעצם אפשר לעצור - מותג מול מותג, סדרה מול סדרה - אני הייתי הולך על הIDQ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מדבר על IDQ 15 אני מניח שאתה לא מדבר על אופציה לחדש כי כבר לא קיים 15 אינצ יותר

שיקול נוסף שאתה צריך לקחת בחשבון הוא התנגדות הסלילים של ה-IDQ

אם מדובר בגרסאת שני סלילים של 4 אום, הסאב הנ"ל לא מתאים להגברה שלך.

פורסם

לצוטט ולשמור בפינת ההזוי וביזר - אחד ההגיגים היותר חזקים שיצא לשמוע מאז ימי "מקסקומה" שחתך סאב וופר לשניים

:-D

:roflmao:

התשובה הרצינית היא - המגבר שלך בגישור יתמוך רק בהתנגדות 4 אוהם ומעלה

אתה תוכל לחבר אליו את הסאב או ב4 אוהם או ב8 אוהם השאלה היא איזה סלילים יש לסאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לצוטט ולשמור בפינת ההזוי וביזר - אחד ההגיגים היותר חזקים שיצא לשמוע מאז ימי "מקסקומה" שחתך סאב וופר לשניים

:-D

:roflmao:

התשובה הרצינית היא - המגבר שלך בגישור יתמוך רק בהתנגדות 4 אוהם ומעלה

אתה תוכל לחבר אליו את הסאב או ב4 אוהם או ב8 אוהם השאלה היא איזה סלילים יש לסאב.

סליל של 4 אום והתחבר בגישור של 100X2 ב-4 אום.

מתאים לי ?

GTO1004 יחזיק דבק כזה ?

פורסם

יש לי כאן שתי בעיות:

1. אני לא זוכר כמה IDQ15 מוצהר לספוג

2. אני לא זוכר כמה מוציא המגבר שלך בגישור ב4 אוהם.

בדרך כלל הIDQ לא דורשים הגברה שמצריכה מאמצים מיוחדים אבל זה 15 אינטש.

אני דווקא אופטימי לגבי השידוך הזה אם ההתנגדות הסופית אכן ניתנת לכוון של 4 אוהם בסאב הזה - אבל אני צריך לדעת את הנתונים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...