Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול דיברתי עם בחור נחמד עם XSI 1.6 לבנה הוא הראה לי משהו באוטו שהוא טוען שזה שיפור מצויין בעלות נמוכה מאוד.

הוא עשה מין מתג כזה שיוצא מהיוניט חום מנוע לדשבורד וברגע שהוא מרים אותו יש גישור שמכניס נגד 2K אום (או משהו כזה מצטער על הבורות) וכך נותן למחשב של המנוע מידע שיקרי בקשר לחום של המנוע -כלומר המחשב מקבל מידע שהמנוע קר וכך שולח יותר דלק לחמם אותו בדיעבד.

הנגד נמצא על החוטים שיוצרים מהיוניט חום מנוע ויש שם קומבינה עם המתג שברגע שהוא לא מורים כאילו ,הכל מחובר כרגיל ,וברגע שהוא מורם החשמל מהיוניט יעבור דרך הנגד.

השאלה שלי אם זו קומבינה מוכרת? אם זה פועל בכלל?? זה לא מסכן את המחשב והראש (חום מנוע)???

אם זה כן פועל המנוע לא אמור להשתנק במקום להגיב חזק יותר (לטענתו)???

מחכה לתגובותוב :idea:

פורסם

לגבי הסכנות ופופולריות התופעה אני לא יכול לעזור לך, אבל ע"י שימוש זריז בהיגיון אני יכול לומר לך שזה לא נותן לו כלום אם הוא לא מצליח להגביר במגביל את כמות האויר.

או שפשוט יש לו בעיה במערכת הדלק והוא עובד עם תערובת עניה מידי ולכן הוא מרגיש את תוספת הדלק כ"שיפור" בביצועי המנוע.

האם המנוע שלו סטנדרטי ?

לך תדע אולי יש שם איזה מגדש חביב שהוא "שכח" לספר לך עליו :twisted:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אם המנוע סטנדרתי אז זה דבר מאוד טיפשי לעשות

ברגע שהצ'וק פועל הוא מזרים הרבה דלק-נכון!!

אבל ההוא לא מזרים כמות אוויר מוגברת!!!

אז מה שהוא בעצם עושה לרכב שלו זה לנסוע עם תערובת עשירה מדיי!

לא רעיון כזה חכם ואפילו ירידה משמועתית בביצועים!

אולי הוא מתלהב מזה שיש לו בק פיירים עקב העודף דלק!

בקיצור-לא!

• תוכן חדש...