Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קטנה בשכונה של חנייה, לכן אני מוצא לפעמיים רכבים ברוב חוצפתם וללא פחד נכנסים ומחנים את הרכב בחנייה של הבניין:evil:, עכשיו זה ממש לא נעים לעשות טלפון כל פעם למשטרה שגם ככה ממש לא עוזרת כל פעם מפנה אותי לתחנה להגיש תלונה, וזה ממש לא רלוונטי כי עד שאני ישב שם שלוש שעות הרכב כבר יסע.:roll:

לכן החלטנו כל השכנים לעשות מחסום זרוע, הכניסה לחנייה מעוד צרה ולכן המחסום לא צריך להיות יותר מ2 מטר, פניתי להרבה בעלי מקצוע הרוב נתנו לי מחירים בשמיים ועוד כמה חפרים שרוצים שאני יעשה את החשמל.

אז לא, האם אתם מכירים בעל מקצוע של שערים שעושה מחסום זרוע פשוט עם כל העבודה מסביב קומפלט ולא חפר כמובן שהכל במחיר שפוי..:wink:

תודה אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

פיתרון זול ופשוט שעשיתי פעם לחבר היה לשים שני עמודים עם שרשרת וכננת חשמלית קטנה.

על השרשרת תולים שתי משקולות: כשהיא מתוחה בצד של המנוע (שאוסף את השרשרת) צמוד לעמוד ובצד השני במרחק ששווה לגובה השרשרת מהרצפה.

עכשיו לכננת כזו יש מפסק שכשהאוזן מגיעה לכננת היא עוצרת. כשהשרשרת מורמת מחברים אליה דיסקית שתלחץ על המפסק הנ"ל.

מכאן נשאר רק קופסת פיקוד פשוטה עם שלטים. כל הסיפור יכול להסתיים בכ 2500 ש"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגבי קופסת פיקוד - יכול להיות שעדיף סלולרית, כמו זו:

http://www.ebay.com/itm/Cellular-Gate-Opener-for-Gated-communities-200-numbers-/220670585508?pt=Garage_Doors_Openers&hash=item3360fdeaa4

ההפעלה היומיומית ע"י התקשרות למספר של הסים שדוחפים אליה (טוקמן כלשהו למשל) ללא עלות כי הקופסה לא עונה, ורק הקונפיגורציה ב-SMS.

חוסך את העלויות של השלטים שמתקלקלים/נאבדים.

לגבי חשמל - מה הבעיה שהם רוצים נקודת חשמל מוכנה?

גם מתקיני מזגנים רוצים נקודת חשמל.

כל חשמלאי ישמח לסדר לך נקודת חשמל מהלוח המשותף של הבניין במיקום של השער.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לכן החלטנו כל השכנים לעשות מחסום זרוע, הכניסה לחנייה מעוד צרה ולכן המחסום לא צריך להיות יותר מ2 מטר, פניתי להרבה בעלי מקצוע הרוב נתנו לי מחירים בשמיים

תודה אביב.

איזה מחירים קיבלת? סתם בשביל לדעת.

פורסם

מכיר את הפתרונות עם האסאמסים והמחיר של כננת כמעט מגיע למחסום זרוע שהוא עומד על 3000 ומעלה.

אני גם גר ברמת גן ואופציה מקומבנת יכולה לגרום לונדליזם ואז התיקון הוא עצמי, במחסום זרוע נשבר הזרוע זה תיקון של 450 שקל.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אביב, עניין הונדליזם הוא שיקול חשוב, מנסיון מר.

יש עמוד הידראולי עם שלט? זה משהו שקשה להרוס.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סקרנות - כמה עולה שער גדול (כמו שיש בכניסה למפעלים\קיבוצים) שנפתח ונסגר לרוחב ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תלוי בגודל. רוב המחיר זה השער עצמו וההתקנה. המנגנון לא יקר.

לפותח השרשור, 3k לא יקר. רק ההתקנה צריכה לעלות כאלפייה אם לא יותר. בכל זאת צריכים לצאת שני אנשים עם רכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...