Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים בפנס הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

ברכב שלי יונדאי גטס 2006 יש מכה בפנס (זה ככה מאז שקניתי את הרכב) ויש שבר בפנס ונכנסו קצת מים לפנס,

אחרי כל הגשם שירד בסופ"ש נכנסו הרבה מים לתוך הפנס יש שמה ממש שלולית איזה 2 ס"מ של מים,

בגלל זה המנורה שיש לי התפוצצה (Mtec super white) חבל כי הם חדשות יש לי אותה בסביבות ה3 שבועות,

עכשיו רציתי לדעת איזה דרכים יש לי לסדר את זה ואם פשוט לסתום את הפנס עם סיליקון יעזור,

אני יכול פשוט למרוח סיליקון על החור והוא ייסתם אבל זה לא יהיה יפה כי זה יהיה מחוץ לפנס ויראו את זה, אבל עדיין אם אני יעשה

את זה אז ישארו המים בפנס אז אני צריך למצוא דרך להוציא את המים משם, יש למישהו רעיון?

או שאפשר לפרק את כל הפנס לבד ולהפריד אותו מהחלק הקידמי לאז להוציא את המים ולסתום את הפנס מבפנים, איך עושים את זה?

זה פשוט כמה ברגים והפנס יוצא או שזה יותר מסובך? ואיך מפרידים את החלק הקידמי השקוף מהפנס עצמו?

אני יכול פשוט ללכת למוסך/פחח והוא יסדר את זה ובטח יחליף לפנס חדש אבל אני מעדיף לעשות את זה לבד.

תודה! סהר :).

img1707w.th.jpg

img1706zx.th.jpg

פורסם

בשלב כלשהו תאלץ להחליף את הפנס. פנס שבור לא יעבור רישוי.

בדוק עלות פנס חליפי או מקורי.

בינתיים אתה צריך לייבש את הפנס. נסה להכניס מטלית בד קשורה לחוט חשמל דרך פתח הנורה ונגב את פנים הפנס היטב. אם ישארו רק אדים, אפשר לאדות אותם על ידי פן.

אחרי שהפנס יבש, אטום אותו בסיליקון. על פי מצב הפח ליד הפנס, היופי הוא לא הבעיה שלך.

פורסם

מזרק של תרופות(אלה של הפלסטיק ללא המחט) תבדוק אם יש לך בבית וקש או צינורית קטנה מחוברים לקצה שלו צריכים לעשות את העבודה.

קצת פן בסוף וסיימת.

פורסם

ויש דרך לפרק את כל הפנס ולהפריד את החלק הקידמי שלו השקוף מהפנס עצמו? ככה אני יוכל לאטום אותו יותר בקלות

וגם ליישר את הפלסטיק שהתעקם,

ונגיד אני יקנה פנס מפירוקיה איך אני מפרק את כל הפנס עצמו? לא ניראה לי שזה צריך ליהיות מסובך.

על פי מצב הפח ליד הפנס, היופי הוא לא הבעיה שלך.

מזה היופי לא חשוב?! בטח שחשוב בגלל מכה קטנה שגם לא עשיתי צריך להזניח את כל האוטו?!

• תוכן חדש...