Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

לגרל הזדמנות לרכוש רכב אחר, אח שלי מוכר את ה-XS הכי שמורה בארץ.

206 XS שנת 2003 לבנה עם 123,000 ק"מ מתועדים במורשה. 4 כריות אויר וכל מה שמגיע בסטנדרט.

אין סנרוף - אין מה שיתקלקל.

הרכב מטופל בכל ימיו במוסכים מורשים של פיג'ו ונוסע נהדר.

מטופל ברמה הכי גבוהה שיש בשמנים הכי טובים שיש ובחלקים הכי איכותיים שנמצאים בשוק.

הרכב נרכש בשנה שעברה מלובינסקי טרייד - על כן את כל הריג'קטים שנתנו להם הם תיקנו. דברים שהתגלו מאוחר יותר הוחלפו על ידינו או באחריות שלהם.

דברים שהוחלפו בשנה האחרונה:

דוד אגזוז מרכזי (ייבוא של חלק ולא ייצור מקומי), זוג משולשים קדמיים, מסרק הגה שדפק ושופץ באחריות, צמיגים של GOODYEAR, מגנזיום מקורי וחדש שנרכש בהזמנה מיוחדת (ימכר בתוספת מחיר), מפוח מזגן הוחלף באחריות, מדחס מזגן הוחלף לפני המסירה אלי,טיימינג שבוצע עם משאבת מים במורשה עם קבלה, תושבות מנוע חדשות ומקוריות (תחתונה חליפית שנמכרת במוסכים מורשים - הרכב לא רועד), צלחות ורפידות קדימה ומאחור חדשים לחלוטין, קלאץ' שהוחלף עוד לפני המסירה של הרכב אליי. מאז שאצלי הרכב ננהג במתינות ובאהבה.

אי בטוח שיש עוד ואני לא זוכר - לשאול את אח שלי.

הרכב שהגיע הלובינסקי טרייד, הרכב עבר צביעה כללית ופחחות כך שמהבחינה הזו אפשר להירגע.

שאח שלי קנה את האוטו ובדק לא היו תאונות. ככל הידוע לנו - הרכב לא עבר תאונת שלדה מימיו.

טלפונים מאנשים רציניים שמבינים שרכב שהוחלף בו כל כך הרבה ויהיו מוכנים לשלם קצת יותר על רכב עם הרבה יותר יתקבלו בברכה,

תמונות אני מוסיף מחר

0506845384

אלירן

206-1.jpg

206-2.jpg

206-3.jpg

206-4.jpg

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב חזר להיות רלוונטי.

הוחלף ריפוד נוסע בחדש מהחברה, מצבר STARTUP חדש מבית VARTA.

טסט עד מאי 2013 עבר טיפול 10 אלף לפני כחודשיים.

מטופלת בחלקים מקוריים בלבד ובאהבה.

כל הקבלות שמורות בקלסר.

האוטו יימכר ללא המערכת והג'אנטים ימכרו בתור אופציה לקונה.

26,000.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הוחלפה ידית הוינקרים (COM 2000) בחדשה לפני כשנה וחצי.

רכב ללא בעיות, כרגע עומד על 132 אלף ק"מ.

גמר חתימה טובה לכולם

• תוכן חדש...