Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם, אנו מתלבטים כעת בין C 4 פיקאסו רובוטית 1.6.

ובין אאוטלנדר.

ברצוננו לדעת מה מבין השניים מומלץ יותר וכמו כן נשמח לדעת האם מישהו מכם מכיר את הצבע לבן פניננה של מיצובישי ?

במידה וכן ברצוננו לדעת עד כמה הוא קרוב ללבן הרגיל ?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון של קצת יותר משנתיים על הפיקאסו בליסינג (מנוע 1.6 טורבו - גיר רובוטי):

לטובה:

הרכב מרווח ומפנק: מושבים מצויינים, תא מטען (אם לא פותחים את הכסאות מאחורה).

חזק באופן בלתי רגיל.

לרעה:

גיר רובוטי מעצבן (לא כמו של טויוטה אבל עדיין).

הרכב זולל דלק - תלוי מאוד בסגנון הנהיגה (הטורבו שותה דלק). תתכונן לאיזור ה- 1:8 משולב אם אתה נוסע בעיקר בעיר (אני גר בחיפה אז יש הרבה עליות וירידות).

תקלות!!!

וזאת גם השורה התחתונה: לא הייתי מעיז לרכוש כזה באופן פרטי.

פשוט אין מישהו בעבודה שלי שלקח כזה ולא נתקע איתו לפחות פעם אחת.

הרכב שלי היה במוסך (ולא לצורך ביצוע טיפול שוטף) 4 פעמים לפני שמלאו לו שנתיים על הכביש ופעם אחת מתוכן זה היה כי נתקעתי איתו באמצע הכביש.

הרכב פשוט לא אמין.

לגבי אאוטלנדר => קניתי אחד במבצע האחרון :-) (של עובדי ההיטק). אין לי ניסיון טוב או רע אבל אני מקווה לטוב.

מבחינת מרחב הור מאוד דומה לפיקאסו (אולי קצת יותר מרווח), אבל אין את 2 המושבים הנוספים (כבר לא מביאים 7 מקומות).

מבחינת צריכת דלק (לפי נסיעות מבחן שעשיתי עליו), הוא אוכל בערך כמו הפיקאסו -> אבל הרבה יותר חלש.

בהצלחה!

פורסם

מדובר בקטגוריות שונות. הפיקאסו הוא מיניואן קומפקטי מהגדולים שבהם, האאוטלנדר הוא ג׳יפון, גם כן מהגדולים שבהם.

זה אומר בעיקר הבדל בשורת המושבים של הנוסעים מאחורי הנהג, בפיקאסו 3 מושבים נפרדים מלאים, כאשר כל אחד מהם נע על מסילה ובכל אחד מהם עוגני איזופיקס, גם לשלושה מבוגרים המרווח יהיה סביר בממד הרוחב (אם כי יש מיניואנים מרווחים יותר בקטגורייה במימד הרוחב הפנימי).

באאוטלנדר מדובר בספסל רגיל ולשלושה מבוגרים ואפילו שלושה ילדים יהיה צפוף בממד הרוחב. בממד האורך המרווח רב וגם כאן המושב נע על מסילה.

לפיאסקו יש גם שני מושבים נוספים המתאימים לילדים לאאוטלנדר- בהתאם לגירסה.

בפיקאסו גיר רובוטי עם מצמד אחד שהוא שפחות נעים מהגיר הרציף באאוטלנדר.

ירידת הערך של הפיקאסו מצויינת 10% לשנה בלבד, של האאוטלנדר 15% אחוז לשנה.

שניהם כבר די וותיקים, לאאוטלנדר הוצג דגם חדש בחו״ל אשר יתחיל להימכר בארץ בשנת 2013.

הצבע לבן פנינה של האאוטלנדר דומה מאד ללבן רגיל, מדובר יותר בלבן מיטלי מאשר לבן פנינה, כלומר אין את הגוון הבאג׳ על מנת לתת את גוון הפנינה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...