Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שגנבו לי לאחרונה את האוקטביה TDI 2002 הנפלאה שהייתה לי קניתי השבוע רנו מגאן ידנית 1,6 שנת 2004.

הרכב בסדר גמור, אבל כאשר אני במהירות של 100-110 קמ"ש הרכב עולה לסביבות ה3,000 סל"ד (בחמישי כמובן).

זה תקין? כך זה צריך להיות?

בתקופת הבניים נסעתי עם פורד פוקוס ובמהירות כזו הוא לא היה מגיע לסל"ד כזה גבוה. שלא להזכיר את ה TDI שבקושי גירד סל"ד כזה.

תודה לעונים.

פורסם

רכב בנזין באופן כללי משייט לרוב גבוה יותר בסל"ד מרכב דיזל.

רכב ידני עם חמישה הילוכים לרוב ישייט סביב 2500-3000 סל"ד ב-100 קמ"ש, כך שזה תקין לגמרי.

אני מקווה שאתה גם לא מצפה לצריכת דלק של TDI...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקין.

בתיבת הילוכים ידנית יש יחסי העברה קבועים, ושום תקלה לא יכולה לשנות אותם.

במנוע בנזין ללא טורבו טווח הסל"ד היעיל נמצא גבוה יותר בהשוואה למנוע טורבו דיזל, ויצרני מכוניות בוחרים בהתאם את יחסי ההעברה. מכאן ההבדל.

פורסם
עד כמה שזכור לי בנסיעה מהירה ברכב הזה המחוג סל"ד מגיע לאיזור ה 3K במהירות של 120 קמ"ש.

אתה מתכוון לאוטומטית, נכון? אצלו ידנית.

פורסם

אנשים יקרים, תבינו-ברכב עם תיבת הילוכים ידנית יחס סל"ד/מהירות הוא קבוע. אין דבר כזה סביר או לא סביר.

מה שקבע היצרן-זה מה שיש. שום תקלה לא יכולה להשפיע על זה.

היחס הזה יכול להשתנות רק בשני מקרים:

החליפו גיר לגיר של דגם אחר.

החליפו צמיגים למידה חריגה ולא מאושרת, עם קוטר שונה מהמקורי.

פורסם

תודה לעונים.

אני מהצפון, הרנו האחרונה שלי הייתה רנו 18(רכב נפלא) אי שם בתחילת שנות ה 90.

אבקש המלצתכם למוסך שמכיר רנו לטיפולי שגרה.

• תוכן חדש...