Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב חדש משנתון 2009 - 2010

אם אפשר רכב קטן לפי המפרט הבא:

מנוע: 1400/1600 נוטה יותר לכיוון 1600 מכיוון שאני מחיפה ויש הרבה עליות

גיר:ידני/אוטומט לא משנה כל כך

דלק: שיהיה חסכוני עד כמה שאפשר

רמת בטיחות: גבוהה

דגם מועדף: שמעתי קצת ביקורות על

סקודה פאביה,סובארו B3, מאזדה 2, וטויוטה יאריס

אין לי העדפה מכיוון שאני לא בקיא העיקר שהרכב יהיה אמין שלא אכנס למוסך לעיתים קרובות

תקציב לרכב עד 80,000 שקלים אפשר לחרוג קצת רק אם זה הכרחי

תודה על העזרה.

פורסם

אם התקציב שלך הוא 80 אלף ש"ח ואין לך בעיה עם גיר ידני, תוכל לרכוש לא מעט רכבים קומפקטיים חדשים לחלוטין (מודל 2012) - סקודה פאביה, סיאט איביזה, ניסן אקו מיקרה, רנו קליאו, קיה פיקנטו ובטוח יש עוד כמה...

לכל אחת יש יתרונות וחסרונות על פני האחרות. תסביר קצת יותר מה חשוב לך ואולי נוכל לעזור לך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני חושב שהייתי די ברור במה שרשמתי אם קראת עד הסוף

יש לי 80 אלף שקל להשקיע ברכב אני לא בקיא בנושא רוצה רכב אמין חסכוני ובטיחותי

על איזה רכבים אתה יכול להמליץ לי? רכבים שכבר היה עליהם ביקורת בפורום

פורסם

קראתי את מה שכתבת עד הסוף. תבין, אני באמת מנסה לעזור לך אבל אם לא תעזור לי לעזור לך לא תקבל את העזרה הכי טובה שאני יכול לתת לך.

יש ה-מ-ו-ן מכוניות אמינות שאתה יכול למצוא במסגרת התקציב הזה ואף פחות, אבל אם תפרט יותר על אופי הנסיעות שלך, על כמות הנוסעים ברכב, על הציפיות שלך מצריכת הדלק ועל הדרישות שלך מעבר לבטיחות וחיסכון תקבל המלצות לא מדויקות.

יש לך למשל את הסקודה פאביה הידנית, נמכרת ב-75 אלף ש"ח בגרסת ה-1.4 ידנית. המנוע הזה ותיק מאון בקבוצת פולקסווגן, אמין יחסית. אבל מה, רק שנתיים אחריות.

יש לך למשל את הניסאן אקו-מיקרה הידנית, גם היא עולה 75 אלף ש"ח וגם היא נחשבת אמינה (בכל זאת, ניסאן...) וחסכונית. כאן יש לך שלוש שנים אחריות.

יש לך גם אופצייה לקיה ריו החדשה, שמגיעה עם שבע שנים אחריות על מנוע וגיר. אבל כאן המנוע הוא 1200 סמ"ק בגרסה הידנית והמחיר מעט גבוה מ-80 אלף ש"ח. גם זה רכב נחמד.

אני יכול להמשיך, אבל נראה לי שזה רק יבלבל אותך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...