Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעות - על סלולרי אין ולא היה מכס.

צודק טעות שלי,חשבתי שמה שמתווסף למע"מ זה מכס,כניראה זה מס קניה.:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נצל"ש, ברשותכם.

הזמנתי מאיביי מחנות בארה"ב 3 פריטי לבוש שעלותם (כולל עלות המשלוח) היא 78 דולר. אני רואה כאן שפריטים עד 375 דולר לא מחוייבים במס.

מי, מה וכמה אני אמור לשלם כדי לשחרר את החבילה בדואר לכשתגיע? :? אציין כי זו ההזמנה השנייה שלי באיביי ואני די טירון בעניינים הללו.

פורסם
טעות - על סלולרי אין ולא היה מכס.

יש מס קניה שלא השתנה.

כך שהסה"כ עדיין כ-33%. (כולל המע"מ)

אבל עד 1200 ש"ח אין מס קניה, לא? או שזה לא חל על סלולרי?

פורסם

אם אפשר לעשות את הדברים פשוטים - אז הממשלה תעשה אותם מסובכים.

תראו, יש המון דקויות ונושאים ערפיליים בתקנות האלו, צריך איש מיסוי ומשפטן כדי להבין, וגם אז איני בטוח שהכל יסתדר.

ככה שנשאר הרבה אלמנט של מזל, כי גם אנשי המכס יעבדו לפי הבנתם ואיך שמתחשק להם.

נסו להבין לפי קישור שהיה בכתבה שהוזכרה ע"י פותח השירשור.

דוגמאות, שאולי יסייעו גם למתן לא להבין, כי באמת צריך פה מזל יותר משכל :

"הצו מבטל את המכס על חולצה מכופתרת מכותנה לגבר, אבל משאיר את המכס על חולצה מכופתרת מכותנה לאישה", מציג כספי דוגמה אחת מיני רבות לאבסורד שבתקנה החדשה. "אם החולצה לגבר אינה מכותנה אלא מבד סינטטי, אז היא לא פטורה ממכס".

"ביגוד לגברים ולילדים פטור ממכס, לפי התקנה החדשה, אך ביגוד לתינוקות לא.

האבחנה הזו מעניינת, בהתחשב בעובדה שאין הגדרה ממשית בדיני המכס למה הוא בגד לתינוקות ומה הוא בגד לילדים. "

"תיקים מבד פטורים - ותיקים מעור לא. "

וזה לפני בירור ארץ היצור, קיום הסכמי סחר בין מדינות ותלות במה שאכלת היום לארוחת בוקר.

בקרוב יצוץ סטארט אפ חדש של קורסים להבנת התקנות החדשות.

ולמרות הכל - רוב הזמן מתשלם כלכלית לקנות לבד באתרים בחו"ל , עם כל המיסים שיש או אין.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
שיחקת אותה :mm_yeah:

מאיפה הבאת את הטבלה הזו?

נ.ב. אז אפשר לקנות סלולארי עד 75$? :roll:

את הטבלה בטח מהאתר של המכס.

וכן רק חסר למצוא מכשיר כזה, אלא אם כן הדרישות שלך לא בשמיים אז עדיף כבר לקנות בארץ שיש לך אחריות עליו (גם אם היא של שקל וחצי ולא באמת תעזור).

אתה יכול לקנות הכל עד 75$ וזה יהיה פטור ממכס.

404

פורסם

תיקון - עד 75% פטור גם ממכס,גם ממע"מ,וגם ממס קניה :)

על כל קניה מעל הסכום הנ"ל תשלם בהתאם לקטגוריה (כמובן שתלוי במצברוח של המוכס באותו רגע)

עופר - תקנה SGS2 או משהו יקר אחר ותבקש הצהרה של 75$ :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה יכול לקנות הכל עד 75$ וזה יהיה פטור ממכס.

לא הכל, סיגריות ואלכוהול לא כלולים בהטבה.:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

תמיר - אני לא בטוח בהכללה הזו של הכל. אתה רוצה לומר לי שחלקי חילוף לרכב שעולים פחות מ-75$ יעברו ככה בקלות?

לגבי הסלולארי, ברור לי שאין משהו איכותי. השאלה נשאלה בנימה צינית מאחר וההטבה במקרה הזה לא עוזרת ממש.

EZUF - אני בספק שאנשי המכס עד כדי כך טיפשים בשביל "לאכול" קומבינה כזו. מישהו מתנדב לנסות?

דרך אגב, SGS2 באיביי לא יוצא זול יותר מאשר בארץ.

פורסם

יצא לי לשמוע בפורומים שאנשים הביאו בקיץ SGS2 מאנגליה בדואר וחלק לא מבוטל לא נעצרו במכס ולא שולם עליהם מיסים.

אבל זה מזל מאוד גדול שהעדפתי אישית לא לקחת את הסיכון ומישהו הביא לי מארה"ב.

סלולרי מחוייב אוטומטית ב33% מיסים.אפילו הרבה יותר יקר מהארץ.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...