Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חניה מקורה מתחת לבניין לא רחוק מהים {200 מטר מהחוף בערך} ,אני רוצה להחנות שם רכב לתקופה ארוכה ולכסות אותו טוב טוב,לדעתכם יהרס מהמליחות או לוותר על זה.

יש לי אפשרות לכסות אותו טוב טוב ומתחת לבניין לא ישיר לחוף.

מה דעתכם.

פורסם

האם החניה מקורה מתחת לעמודים או משהו תת קרקעי במרתף?

ומהי התקופה הארוכה? חודשים? שנים? הרבה שנים?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מתחת לעמודים מקורה - יש לי רכב שאני רוצה להחנות שם למספר שנים {עוד ארבע שנים אספנות } - אין לי בעיה לכסות אותו טוב טוב ,כמובן במידה ויגרום לחלודה אז נוותר ונחפש רעיון אחר

פורסם

רק "שקית" של אחסנה יבשה יכולה לעזור במקרה זה. כיסוי רגיל לא ימנע מלחות ומלח להכנס ולעשות שמות ברכב.

שלמה דן גדרון

פורסם

מתקן הבוע לא יועיל כאן! ההיפך הוא יזרים עוד אויר מלוח. מה שצריך זה ליצור שקית אטומה שהרכב יהיה בתוכה והאויר המלוח לא יוכל להכנס. כמובן שלפני אחסנה כזו רצוי :

לרחץ את הרכב לרבות השילדה,

לעשות רכב וקס,

לגרז את כל נקודות הגירוז,

להחליף שמנים ונוזל קירור,

למלא את מיכל הדלק עד הסוף כדי שלא תיווצר בו חלודה,

רצוי לפרק פלגים ולרסס שמן לבוכנות (לא ספרי WD40 כאם שמן מנוע ממש),

לנתק את המצבר,

ואם אפשר להעמיד את הרכב על בלוקים כדי שהצמיגים לא יפגעו,

גם אז, אחרי חמש שנים צפה להפתעות.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...