Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,ברשותי שברולט אופטרה האצב'ק.

רציתי לשפר את יציבות הרכב בפניות ולהוסיף לחווית הנהיגה,חשבתי להמניך את הרכב על ידי החלפת הבולמים.

אשמח לדעת במה הדבר כרוך(החלפת בלמים ? ) , וכמה כסף מדובר בהשקעה שכזאת.

הרכב בעיקרון ממש יציב על הכביש,ולקיחת פניות היא פשוט חוויה יחסית לרכב משפחתי(יעידו בעלי הרכב הנ"ל בגירסא האצב'ק )

רציתי לקחת את הרכב טיפה יותר רחוק ממה שהוא כרגע,מבחינת יציבות.:wink:

על הדרך,תמונה של החמודה שלי

d3uj5ybgbunaoyocg6lk.jpg

יפני זה הכי אחי

פורסם

יש לרכב הזה איזה ערך מיוחד בשבילך?, אם אין אז לדעתי לא כדאי להתחיל ולהשקיע כספים על הרכב הזה בשביל להגיע לתוצאה שרכבים אחרים בסכום דומה כבר מציעים במיוחד אם לקחת את הכסף של המכירה של הרכב הנ"ל ולהוסיף עוד את הכסף שתכננת לשיפורים.

זאת דעתי האישית בלבד ומה אני הייתי עושה, אם תחליט בכל זאת לשפר את רכבך חכה פה לאנשים שיודעים מחירים בארץ כיום.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

היי, אני אתחיל בעצה קטנה ומקווה שלא תעלב ממנה,

אל תנסה לעשות מהרכב מה שהוא לא, אני מבין שאתה רוצה יותר אחיזה לרכב אבל זה רכב שפשוט לא מיועד

לתקוף סיבובים.

אם תרצה חווית נהיגה מרכב תשקול להחליף, לחסוך את הכסף על השיפור ולהוסיפו לרכב חדש שכבר מגיע אוחז

אפילו הנעה כפולה אם תחליט לנכון, ורק אז תוכל להנות ואם זה לא יספיק אז גם לשפר.

אם אנחנו בכל זאת מתעקשים שזה הרכב שעליו אתה תחליט לשפוך כסף שלטעמי כן ? רק לטעמי מיותר

אז אודרוב אין לזה סוף

אפשר להתחיל בצמיגים חדשים רבעייה איכותית שתאחוז יותר אם בא לך להשתגע להחליף מידה אולי

אם אחרי החלפת צמיגים אתה עדיין לא שבע רצון,

אתה יכול להחליף בולמים + קפיצים או אפילו ללכת על קוילאוברים שניתן לכוון אותם איך שבא לך

קח בחשבון שהנוחות שלך תפגע בהקשחה מאסיבית מידי

אולי אני קצת מגזים ומשתגע אבל אם אתה רוצה ללכת רחוק כמו שאתה אומר,

בושינגים מפוליאריתן, מוטות מייצבים וכו'

בשורה התחתונה, לדעתי תשאיר את המשפחתית הזו כמו שהיא, תהנה ממנה כמו שהיא

לשפר אחיזה ברכב שלא מצדיק לדעתי זה בזבוז כסף אדיר על כלום

אם בכל זאת לא שכנעתי אותך בזה שהאוטו לדעתי לא מתאים,

השמיים הם הגבול ואתה יכול לשפוך כספים על שיפור אחיזה

שיהיה בהצלחה :) תעדכן אותנו

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני באמת חושב שאתה צוחק אלינו כשאתה אומר שהרכב יציב.

לא נראה שלי שיש אפטר מרקאט שיפורי אחיזה לרכב הזה.

ולהשווה אני מוכן לעשות לך סיבוב על הפגיו 205 רגילה 1994 שלי שתוכל להגיד, מדוע אני חושב שאתה צוחק עלינו כאשר אתה אומר שהרכב שלך אוחז.

פורסם

כמו שקודמי אמרו, לדעתי תחסוך את הכסף אם בכלל תמצא קיט שמתאים לרכב שלך. רכב עם בסיס ספורטיבי יהווה לך פתרון ראשוני הרבה יותר טוב מאשר להתחיל ולשדרג רכב שלא בהכרח ייתן לך את מה שאתה מחפש גם אחרי שכביכול תשפר אותו. הכוונה גם אם תשפר לא תגיע לרמה של רכב ספורטיבי מבסיסו שלא עבר שיפור כלשהו.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

אם יצא לכם לסוע על גירסאת האצב'ק של האופטרה תוכלו לשים לב בבירור שהמטלים שלה מאוד קשיחים וספורטיבים,ושונים לגמרי מגירסאת הסדאן.

אני אישית מאוד מרוצה מהאחיזה של הרכב , האחיזה שלו מעולה אבל אני רוצה להגיע איתה לטופ.

נכון שזה רכב משפחתי , אבל גם אל תשכחו שגם הונדה סיויק , סופר לנסר ודומיהם, גם רכבים משפחתים שהוסיפו להם פה ושם שיפורים והגיעו איתם לתואצות מאוד טובות

יפני זה הכי אחי

פורסם

כן, אבל מה שכנראה לא הבנת זה שלרכבים שהזכרת בהודעה שלך יש שוק אפטרמרקט עצום!

לרכב שלך אני באמת בספק אם תמצא משהו שיוכל לשפר לך אחיזה, לדעתי הכי רחוק שאתה יכול להגיע זה

לעלות מידה למידה רחבה יותר שבספק אם תתן לך מה שאתה מחפש מהרכב הזה..

בסך הכל אנחנו מייעצים לך איך לא לזרוק כסף על משהו מיותר, לדעתי כמו שכבר הציעו לך פה כולם

תשקיע את הכסף ברכב עם בסיס לשיפורים, ולא חסר כן?

אם בכל זאת אתה מחליט לנסות ולהפוך משפחתית כזו למה שהיא בהחלט לא, בהצלחה אבל לדעתי זה מבוזבז

תשקיע את הכסף בקורס נהיגה או משהו אתה תדע להגיע למגבלות האחיזה של הרכב

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...