Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אתמול נכנסתי לטיפול שגרתי של 15 אלף ק"מ (לאחר 45 אלף ק"מ) במוסך מורשה של צ'מפיון.

על הדרך גילו שישנה נזילה ממשאבת מים, אז החליפו אותה (ההחלפה הייתה תחת אחריות, הרכב עוד לא בן שנתיים).

שאלתי אליכם היא ממה יכולה לנבוע בעיה שכזאת ברכב יחסית חדש? האם מדובר בסתם חוזר מזל?

מדובר במנוע 1.4, גיר ידני, סגנון הנהיגה שלי הוא רגוע מאוד, אך הקילומטראז' מעט גבוה (45 אלף ק"מ בשנה ו-8 חודשים).

אשמח לעזרתכם, תודה רבה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

לדעתי ייתכן שיצא פריט פגום ממפעל היצרן ואז מדובר בחוסר מזל. יכול להיות שאיזשהו אטם התבלה מוקדם מהצפוי עקב יובש או חום.

בכל מקרה, שים עין על מפלס נוזל הקירור בתקופה הקרובה, מדי פעם פתח את מכסה המנוע ובדוק שאין סימנים של נוזל קירור באזור המשאבה או תא המנוע.

פורסם

בשנה האחרונה אני שומע על הרבה מקרים של פגם בייצור במיוחד ברכב סיאט איביזה החדשה, אם זה ברקסים שלא עובדים,משאבה נוזלת, בעיות גיר. ממה זה בעצם נובע? מה בסיאט מזלזלים עד כדאי כך?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
בשנה האחרונה אני שומע על הרבה מקרים של פגם בייצור במיוחד ברכב סיאט איביזה החדשה, אם זה ברקסים שלא עובדים,משאבה נוזלת, בעיות גיר. ממה זה בעצם נובע? מה בסיאט מזלזלים עד כדאי כך?

תגדיר "הרבה מקרים" כי אני למשל לא שמעתי על כלום למעט הבעיה ב -DSG בכמה מכוניות שדווח שנמצא לזה פתרון. אני מניח שעל "ברקסים שלא עובדים" היינו קוראים בעמודי החדשות הראשיים ובעמודי מודעות האבל. מאיפה הבאת את זה?! בערך כמו שתכתוב ששמעת שהאיראנים הפילו פצצת אטום במרכז תל אביב.

פורסם

מישהו שאני מכיר קנה לאישתו מתנה ליום הולדת סיאט איביזה, באחת הנסיעות הראשונות היא נסעה בכביש 6, וכשרצתה להאט הברקסים לא עבדו, למזלה היא הצליחה להאט בעזרת ההילוכים. הרכב הועבר משם בגרר למוסך מורשה ששם בדקו את הרכב ואמרו שיש פגם בייצור. הבעל הגיע לסוכנות ושם להם את המפתחות על השולחן (עבר מספר ימים מאז שאסף אותה מהסוכנות) והשאיר להם את הרכב בחזרה. הם דאגו לפצות אותו טוב טוב ובגלל זה לא שמעת כלום.

גם אני לא שמעתי עד שלא סיפרו לי, תוסיף לזה א תהבעיות בטורבו,בגיר, נזילות ממשאבת מים + מישהו פירסם גם מודעה שיש לו נזילה מהגג באיביזה חדשה.

זה אחת הסיבות שלא בחרתי לקנות את הרכב הזה למרות שרציתי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
מישהו שאני מכיר קנה לאישתו מתנה ליום הולדת סיאט איביזה, באחת הנסיעות הראשונות היא נסעה בכביש 6, וכשרצתה להאט הברקסים לא עבדו, למזלה היא הצליחה להאט בעזרת ההילוכים. הרכב הועבר משם בגרר למוסך מורשה ששם בדקו את הרכב ואמרו שיש פגם בייצור. הבעל הגיע לסוכנות ושם להם את המפתחות על השולחן (עבר מספר ימים מאז שאסף אותה מהסוכנות) והשאיר להם את הרכב בחזרה. הם דאגו לפצות אותו טוב טוב ובגלל זה לא שמעת כלום.

גם אני לא שמעתי עד שלא סיפרו לי, תוסיף לזה א תהבעיות בטורבו,בגיר, נזילות ממשאבת מים + מישהו פירסם גם מודעה שיש לו נזילה מהגג באיביזה חדשה.

זה אחת הסיבות שלא בחרתי לקנות את הרכב הזה למרות שרציתי.

גם אם זה נכון ולא עוד אגדה אורבנית "מישהו שאני מכיר", עדין מדובר במקרה בודד שיכול לקרות בכל מוצר ואין מה לעשות נגד פגמים ביצור. גם במוצר הכי אמין אין 100 אחוז ולא משנה באיזה מוצר מדובר. כנס למוסך של מרצדס או פורשה או ב.מ.וו - אתה חושב שהם ריקים כל היום ורק עושים טיפולים תקופתיים שם? לי היה פעם רכב בן שנה שהתגלה בו פגם ביצור (לא בטיחותי). החברה סידרה והציעה פיצוי הוגן בעיקר על עוגמת הנפש ולא עשיתי מזה עניין ובגלל אופן הטיפול של השרות והעובדה שעלו על זה מיד במוסך, זה מהסיבות שדווקא בחרתי להמשיך עם VAG ולטפל אצל פליקס. כי בעיות תמיד יהיו בכל מוצר והשאלה מי ואיך מטפלים.

• תוכן חדש...