Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי נהגת/רכבת בפעם הראשונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם לפני שקבלת רישיון נהיגה חוקי התנסת בנהיגה/רכיבה?  

210 הצבעות

1. 1. האם לפני שקבלת רישיון נהיגה חוקי התנסת בנהיגה/רכיבה?

• לא, זה לא חוקי ולא הייתי מוכן לסכן את הרישיון העתידי שלי
    • בטח, אבא/מבוגר לקח אותי למקום שומם ולימד אותי את הבסיס
    • בטח, הייתי לוקח את הרכב של ההורים או שנהגתי ללא השגחת מבוגר
    • לא, אבא שלי חנון ולא נתן לי
    • לקחתי כל הזמן סיבובים על הטוסטוס של חברים שלי

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בגיל 15 עכשיו ונוסע מדי פעם על קטנוע בכבישים ריקים כמובן בשביל לא להוריד איזה משהו בדרך או שלהפך!! אני מת להוציא רשיון כמובן אבל.... אני קטן מדי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יגיע הזמן שלך בנאדם אל תמהר

פעם ראשונה שלי הייתה על אפלאוז אוטומטית אוטו זריז לאללה פעם שנייה על טרנספורטר גיר רגיל...משונה לאללה עד שקלטתי את הרברס....

היום כבר על האימפרזה של המורה נהיגה...

פורסם

כשהיית כמעט בן 17 אבא שלי לימד אותי טיפונת...(בחניון עצום שאין בו נפש חיה :lol: )

אח"כ כבר הלכתי למורה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בערך חצי שנה לפני שהוצאתי את הרישיון אני וחברים שלי היינו מוציאים את המכוניות של ההורים שלנו לסיבוב קטן בשכונה, או שהיינו מגיעים לחניה של החוף הנטוש בטו' (חוף העיגולים שבלילה אין בו נפש חיה!) בעזרת חבר שהיה גדול מאיתנו בשנה והיה לו כבר רישיון, הוא לימד אותנו איך לנסוע וככה היינו מסתובבים בחניה שמה במשך כל הלילה, מבסוטים!.

הייתה פעם אחת שהוצאתי את האוטו של ההורים שלי לסיבוב בשכונה בלילה, וכדי שההורים שלי לא ישמעו את האזעקה (ביטול האזעקה והנעילה המרכזית בשלט עושה הרבה רעש בלילה...), העלנו את האוטו במעלה הרחוב ושמה לחצתי על הכפתור בשלט.

כנראה שלא שמתי לב ושכן שלי הביט בנו, יומיים לאחר מכן התקשר להוריי.

בן זו** מלשן :x

בדיעבד זה היה כיף, וגם לא כל כך מסוכן מכיוון שהיינו נוהגים תמיד באזורים רקים מאדם ורכוש אחרים.

את חבר שלי תפסו כמה פעמים בלי רישיון, הוא סיבן אותם והם ויתרו לו...

לסיכום, זה בהחלט היה מטומטם ואני לא ממליץ לאף אחד לעשות זאת, מהסיבה הפשוטה שחבל על הרישיון.

פורסם

הפעם הראשונה שנהגתי לגמרי לבד היתה בסביבות גיל 13... :wink: לקחתי את הרכב של אמא שלי (אופל אסקונה ידנית 1987 ) לסיבוב בשכונה. שמתי כריות על המושב והייתי בטוח שאף אחד לא יזהה אותי 8) .כשהגעתי לחניה של הבית אבא שלי בדיוק ירד לטייל עם הכלב וקלט אותי ומרוב לחץ סובבתי תאוטו וברחתי.לרוע מזלי היה עוד רכב בבית אז אפשר לומר שהתפתח מרדף קטן ביני לבין אבא...בסופו של דבר הוא הצליח לחסום אותי ברחוב ללא מוצא ואת מה שהיה שם אני משאיר לדמיון שלכם...(אני רק יכול לזכור שלא ממש יכולתי לשבת במשך כמה ימים...) :shock: היום בערך 15 שנה אחרי הוא מזכיר לי את הסיפור בכל פעם מחדש ... :lol:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני נהגתי פעם ראשונה בגיל 13 בערך על ההונדה סיויק של אמא \ רנו אקספרס של אבא. על הסיוויק הייתי נוהג נהיגה מתקדמת (כן כן היה לי מורה מצויין...) ועם הרנו אקספרס הייתי נוסע בפרדסים (יותר "נהיגת שטח").זה היה בקיבוץ ויש לציין שאף פעם , אבל אף פעם , לא נהגתי בלי אבא שלי. ככה אבא מעביר את המסורת מאב לבנו ובימים אלו אחי הקטן גם החל ללמוד בקיבוץ (היום בן 14).

עכשיו בדיעבד , אני חושב שזה נתן לי הרבה ביטחון ושיפר לי את רמת הנהיגה , למרות שהטעות של אבא שלי היתה שהוא גם יצא איתי מספר פעמים מהקיבוץ אל כבישי עמק הירדן(שזה כבר די סיכן לי את הרשיון והיה טיפשי מאוד) אבל במהרה אמא שלי "עלתה" עליו והטילה וטו על יציאה משטחי הקיבוץ.

עד היום , אבא שלי מלמד אותי כל מיני שטויות (כמו 180 בנסיעה ברוורס , סיבוב עם הנדברקס...). בוא נגיד שבטיחות זה לא הצד החזק של האבא הקיבוצניק שלי... :lol:

וואלאק אתה!!

פורסם

בפעם הראשונה "נהגתי" על סקודה פיבוריט בגיל 8 בערך כשישבתי על אבא וסובבתי את ההגה.

אחרכך בערך בגיל 14 אמא ואני נסענו לקלאבמרקט והיא יצאה לקנות משהו, זה היה ממש לפני הסגירה ובחניה כמעט ולא היו מכוניות אז עשיתי כמה סיבובים על האימפרזה האוטומטית לבד ונורא התלהבתי מזה, וכשהיא יצאה מהחנות חיכיתי לה ממש בכניסה והיא אמרה לי שאני מטורף!

אחרכך כשהייתי בן 16 בן דוד שלי קיבל רישיון והחליט ללמד אותי לנהוג!

נסענו בלילה לחניה של בי"ס יסודי, חנייה דיי גדולה ולא היה בה אף אחד.

הוא התחיל ללמד אותי לנהוג בגיר ידני.... ועד חניה ברוורס :)

עד ש................ (טם דה דה דםםםם)...... הדרדסים הכחולים באו.....

"שלום ילדים, של מי האוטו?"

בן דוד שלי עונה: "שלי"

הם קלטו אותי נוהג ושאלו אם יש לי רישיון

עניתי שאין לי....

לקחו אותי לחקירה בתחנת המשטרה ומשם היה לי משפט.....

עשיתי רושם טוב מידיי על קצינת המבחן אז השופט ריחם עלי והביא לי קנס של 400 ש"ח ו.....זהו!!!

(במשפט כבר היה לי רישיון)

עכשיו כשחברים ובמיוחד חברות(!) מבקשים ממני לתת להם לנהוג בלי רישיון אני מסרב ומספר להם את הסיפור העצוב שלי, כמובן שזה יכל להגמר אחרת והייתי יושב בבית ובוכה למה לכל החברים שלי יש רישיון ורק לי אין... יצאתי במזל!

אל תעשו שטויות :p

פורסם

הפעם הראשונה שלי היתה על אוקטביה TDI, גיל 17.5 שיעור נהיגה ראשון...

כן... לאבא שלי יש נטיה לדאוג יותר מידי. גם היום שיש לי קצת ניסיון על הכביש, הוא לא נתן לי יותר מסיבוב של 2 דקות (ביום שבת בלילה שהכביש ריק......) על הסופר לנסר שלו, בגלל שאין ביטוח...

פורסם

נראה לי שבגיל 14 או 15 אבא שלי נתן לי לנהוג בפעם הראשונה במגרש חניה ריק ומרוחק.

עד להוצאת הרשיון הוא נתן לי לתרגל כך (רק הילוך ראשון ושני וקצת רברס) עוד איזה 3 פעמים בסה"כ.

כשהוא עשה אותו דבר לאחי הקטן, בשטח של קיבוץ בצפון, איזה שוטר לא בתפקיד תפס אותם ונתן להם הפחדה כהוגן. אח שלי לא זכה ליותר סיבובים כאלה עד שהוציא רשיון...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

הייתי נוהג חופשי ללא השגחת מבוגר וללא ידיעתם פשוט לא יכולתי לחכות, ילד.

בדיעבד טעות. :?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אז אני רואה שאני היחיד או בין היחידים שממש חיכה לשעורי הנהיגה?

השעור הראשון שלי (הפעם הראשונה שנהגתי ) היה שבועיים לאחר שהגעתי ל16 וחצי,

על סיטרואן קסרה כסופה טורבו דיזל 1900 ידני.

המורה הסביר לי כדקה או שתיים על הנורות ואיך להפעיל את הגיר (אני ידעתי מבעוד מועד- גם לאבא שלי יש קסרה כזאת).

וירדנו ליהוד לפני ששמתי לב הייתי על 95 בערך (באותו השעור הגעתי גם ל110) עשינו סיבוב ביהוד וחזרנו לאור יהודה.

תאוריה ראשונה , טסט שלישי.

היום אני נוהג על סובארו דיאל 89' 1600 לבנה (האוטו הראשון שלי) ואין מרוצה ממני :D

(השבוע נגמר לי המלווה ביום שישי ב12 בלילה - זו גם תהיה הפעם הראשונה שאני יוצא מהחניה בלי מלווה).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הפעם הראשונה שאני נהגתי, זה היה בגיל 15 וחצי, אבא נתן לי לנהוג בוולו 940 היה נחמד היא הנעה אחורית עם 130 כוח סוס בערך, ובידיוק שטפנו את האוטו אז הוא זרק טיפה בעליה :)

בפעם השניה שנהגתי, זה היה במשאית של אבא, מאן 8 טון גרר, חחח יש לו שטח פרטי 1.8 דונם אז הוא הרשה לי וזה היה הכי כייף בעולם, כמו ילד בן 4 התלהבתי!! (שתבינו זה כבר היה אחרי 17 שיעורי נהיגה וכל כך התלהבתי מהמשאית שכל השישבת דיברו על זה בבית! :p )

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם

נהגתי על הסובארו גראנד ליאונה של המורה לנהיגה (אני לא מחיב את החיפושית 73' ל אבא בגיל 5) אבל בניו יורק נהגתי על משאית ניסאן 12 טון וזה היה כיף חיים!!!!!

כיום יש לי רשיון כבר שנתיים וחצי הוצאתי תיאוריה תאוריה ראשונה טסט שלישי.....

ואני לא כזה אוהב לנהוג אני יותר אוהב לרכב (על סוס :lol: )

פורסם

בגיל 13 בדיוק בתחילת החופש הגדול לקחתי את האוטו של אמא DL אוטומטית

לסיבוב של רבע שעה אצלנו בשכונה במודיעין מאז אני נוהג רק בחניה שלנו בבנין

ומחכה עוד 301 ימים (מהיום) כדי להתחיל ללמוד

(יש לי מזל שרק אמא שלי יודעת מזה כי אבא שלי היה יודע הוא היה הורג אותי...)

• תוכן חדש...