Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה פתאומית שנוצרה במהלך נסיעה.

מיצובישי סופר לנסר שנת 94 בדרך כלל ללא בעיות בגיר.

באמצע נסיעה אתמול הגיר מתחיל נסיעה בראשון עולה לשני,

עובר לשלישי,

אבל ברגע שהוא רוצה וצריך להכנס להילןך רבעי כאילו המומנט בינו לבין הגלגלים מתנתק.

והמנוע כיאלו על ניוטרל והטורים עולים כשאני לוחץ על הגז מבלי להגיב למהירות. הרכב לא עולה להילוך רבעי

מה שאילץ אותי ללחוץ על כפתור DO OFF שמגביל את הגיר לא לעלות להילוך רבעי.

כמובן שזה אוכל לי את הדלק.

בדקתי שמן בגיר- תקין!

מה זה יכול להיות ? האם חיישן זה יכול להיות?

פורסם

אם אני לא טועה אלה הגירים שהיו מתחממים והיו צריכים לשים קולרים חיצוניים.

אני מכיר מכוניות שלא נותנות לעבור מעבר להילוך שלישי ברגע שיש תקלה והן נכנסות למצב חירום כדי לא לגרום יותר נזק לגיר.

גש למכון גירים.

בהצלחה

פורסם

יש לך תקלה בהילוך הרביעי של הגיר. אפשר לתקן את זה גם ללא פירוק הגיר מהרכב. כדאי מאוד באותה הזדמנות גם להחליף שמן, פילטר ואטם.

אם תרצה לקבל הצעת מחיר לטיפול כזה, פנה אלינו.

פורסם

ספי תודה על התגובה המקצועית .

אני גר באיזור הצפון הרחוק והייתי שמח להגיע עד אליך לצומת סגולה אך האוטו לא יתפקד עד לשם

קראתי וראיתי שהבעיה מאוד נפוצה במיוחד בין הילוך שלישי לרבעי

במיוחד ברכבים יפנים שנת 92-96 חשוב לציין שלפני כמה חודשים הייתה בעיה והגיר לא עלה כלל להילוך רבעי

כיבוי והדלקה שך המנוע היו פותרים את הבעיה

כעט המעבר לרבעי נעשה אך לא מתחבר להילוך כלל

והילוך רבעי שלי כרגע זה ניוטרל בעצם . האם אתה יכול להעריך את גודל הנזק

בפחות או יותר , חשוב לי לדעת אם מדובר בעלות תיקון של מעל 1500 שח 

פורסם

כשהגיר לא עלה כלל לרביעי זה מצב חירום. צריך לחבר מחשב כדי לראות מה הבעיה. זה יכול להיות חיישן חיצוני, וזה יכול להיות בעיה בגיר. כרגע נוספה לך בעיה בהילוך הרביעי, שניתנת לפיתרון בעלות של כ 1000 שח עם החלפת שמן ופילטר, אבל זה לא יפתור תקלות אחרות בגיר. צריך לעשות טוב טוב חישוב עלות תועלת - לפעמים הזול הוא היקר...

• תוכן חדש...