Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לירוי ומוטי יפה שיש לכם כח, אני כבר מזמן התייאשתי מהשרשורים האלה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

לא יעזור לכם אין כמו סובארו קופה וסובארו בכלל

נכון שיש מחסור בחלקים במיוחד לקופה אבל יש איבי וניתן להשיג כמעט הכל .

אני אישית דאגתי לרכב קופה נוסף לחלקים

חלק מהתמונות צולמו על ידי יונתן

attachment.php?attachmentid=272185&stc=1&thumb=1&d=1326661748 attachment.php?attachmentid=272186&stc=1&thumb=1&d=1326661748 attachment.php?attachmentid=272187&stc=1&thumb=1&d=1326661748 attachment.php?attachmentid=272188&stc=1&thumb=1&d=1326661748

attachment.php?attachmentid=272189&stc=1&thumb=1&d=1326661748 attachment.php?attachmentid=272190&stc=1&thumb=1&d=1326661748

למי שפיספס מעמוד קודם

פורסם

לאנוס 1997 לא באה עם כרית אוויר וממליץ לך לצפות שוב בסרטון.

לחבר בעבודה יש לאנוס נדמה לי 2001, יש ABS וכרית אוויר (עם נורה דולקת כמובן אבל זה לא הנקודה).

ראית את הסרטון, אתה ראית את החלק שבו הנהג מועף לתוך ההגה כאילו לא היה חגור בכלל?

קיצר אתה רוצה להשלות את עצמך שמדובר ברכב בטיחותי כמו רכב ממוצע מסוף שנות ה-90 תחילת 2000 אתה מוזמן, אבל חבל להטעות אנשים אחרים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לירוי ומוטי יפה שיש לכם כח, אני כבר מזמן התייאשתי מהשרשורים האלה.

צודק .תודה שעזרת לי. מבחינתי ,הויכוח הסתיים ,פותח השרשור מוזמן לעשות את השיקולים שלו.

ובאווירה חיובית :

לירוי : כל הכבוד .מדהימה :arrow:

פורסם
בחיפה :lol:

מה אתה צריך אולי אני יכול לעזור

אני צריך 2 צדדים פנימיים של הדלת , נהג ונוסע שליד, בצבע כחול, למעשה זה ממש זהה לשלך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כבר שמתי את החלקים אצל רפד, אולי בהמשך אגיע לקנות חלקים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לא יעזור לכם אין כמו סובארו קופה וסובארו בכלל

נכון שיש מחסור בחלקים במיוחד לקופה אבל יש איבי וניתן להשיג כמעט הכל .

אני אישית דאגתי לרכב קופה נוסף לחלקים

לירוי בוא לא נסחף...יש לסובארו כמה דברים מיותרים....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לפי דעתי ויש לי ניסיון עם הרכב הזה:

הבעייה העיקרית שלך תהיה למצא אחת שמורה, עד כמה שניתן להגדיר שמורה.

כי 99% ממה שנותר על הכביש אלה מכוניות דיי גמורות ושחוטות וגם אם תמצא עם ק"מ נמוך מזקן, הריי מדובר ברכב שבחיים לא החליפו לא כלום כי בעצם לא נסעו בו,פשוט משכו ומשכו ,כי הוא ייסע בכל מצב,ייסע כמו גנקייה אבל ייסע,לא יעמוד, ואתה תקנה והכל ייפול עליך.

אם אתה נעול על זה, אני מציע לך לשים 15-20 אלף בצד, או שאתה מתכוון להמשיך ולנסוע בשיטת "הכל יהיה בסדר"...שזה גם בסדר כי הרכב הזה ייסע גם על אין סוף אילתורים וקומבינות.

בסה"כ הכללי מבחינת כלכלית הריי מדובר בהתאבדות כלכלית שהריי מהר מאוד תמצא את עצמך עם סכומים שאתה לא מבין בכלל מאיפה הגעת לשם.

נ.ב. אם תמצא אחת לבנה שנת 93 (לא קופה)באיזור הדרום, שניראת קצת "טוב מידיי"(שלי לשעבר)....אם תוכל לקנות אותה(גם במחיר כפול ממחירון שזה מה שמכרתי אותה),אתה תהיה מסודר כי לא תצטרך להשקיע עליה שקל אחד מעבר לטיפול חד שנתי ואתה תהיה מופתע למה הרכב הזה מסוגל להגיע.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...