Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עם השנים הפרטים שלנו באינטרנט נהיים פחות ופחות בטוחים לכן אני משתדל לתת סיסמא שונה לכל אתר ואתר,המצב נהיה שכיום יש לי כ"כ הרבה סיסמאות שזה מאוד מעצבן כאשר לא זוכרים סיסמא לאתר מסויים שצריך,

החלטתי לרכוש איזו תוכנה טובה לניהול סיסמאות לאייפון שלי, עדיף כי הוא תמיד איתי וזמין, לא כמו המחשב האישי.

וחיפשתי וקראתי כתבות ועדיין לא מצאתי את האפליקצייה לניהול סיסמאות הטובה ביותר,

הדרישות הן לא גבוהות, שתהיה מוצפנת ברמה גבוהה, שיהיה לה Password Generator שאני יוכל ליצור סיסמאות עוד יותר מסובכות לאתרים החשובים שלי וכמובן שהעיצוב יהיה פשוט ללא יותר מידי קשקושים, שיהיה יעיל ונוח.

נכון לעכשיו יש שני תוכנות שתפסו את עיני שנראות דיי רציניות:

1. mSecure

2. 1Password

הבעיה היא שיש כ"כ הרבה תוכנות ופה אני צריך אתכם, אם למישהו יש נסיון בתוכנה כזאת או אחרת יעזור לי מאוד לשמוע ביקורת מבן אדם אמיתי ללא אינטרסים שיווקיים, תודה!.

נ.ב התקציב הוא עד 10$.

בתודה, עדי.

פורסם

Caveman, האפליקציה מיודעת רק למי שרשום כמנוי פרמיום ומשלם כל חודש, אני מעדיף לקנות תוכנה פעם אחת ולא לעשות מנוי חודשי מסיבותיי.

פורסם

+1

LastPass

The last password you will ever need

מגיע גם כ- ADD ON של FIREFOX

מומלץ בחום, ישנה אפשרות לייצר דונגל מדיסק און קי, והכי חשוב, חינם למהדרין.

פורסם
Caveman, האפליקציה מיודעת רק למי שרשום כמנוי פרמיום ומשלם כל חודש, אני מעדיף לקנות תוכנה פעם אחת ולא לעשות מנוי חודשי מסיבותיי.

את אתה יכול להוריד את 1Password מהרשימה.

חוצמזה שדולר בחודש, זה ממש לא הרבה בשביל השירות הנהדר הזה.

בכל מקרה, יש גם את keepass. היא חינמית קוד פתוח. אני מכיר מספר אנשים שמשתמשים בה ומרוצים.

!AWDSOME

• תוכן חדש...