Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאזים רעילים ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נראה לי שהנושא חשוב מאד ושכדאי להחליף התנסויות בבעיות ובפתרונות אשמח לקבל מידע ותגובות לנושא

להתראות, בפורום

פורסם

זה נכון, היה מחקר בארה"ב בנושא הזה ומתריעים מפני התנדפות ריח הדבק ברכב חדש.

מומלץ בתחילת נסיעה ובמיוחד כשחם לפתוח חלונות.

פורסם
אני נמנע מאכילת חומס ופול לפני נסיעות ארוכות.

:roflmao:

שאלתך דלה מאוד בפרטים.

אני בטוח שמומחי הפורום ישמחו לשמוע באיזה רכב מדובר, האם מדובר בריח של גזי פליטה (של הרכב...:lol: ) או לחילופין ריח שמן שרוף או קלאץ'.

האם הריח מגיע ממערכת המיזוג או לחילופין מתי שהחלונות שלך פתוחים וכ"ו.

תאר במדוייק את המקרה ואני בטוח שהחברים ישמחו לתת לך עצות עניניות וממוקדות.

זמין 8)

פורסם
:roflmao:

שאלתך דלה מאוד בפרטים.

אני בטוח שמומחי הפורום ישמחו לשמוע באיזה רכב מדובר, האם מדובר בריח של גזי פליטה (של הרכב...:lol: ) או לחילופין ריח שמן שרוף או קלאץ'.

האם הריח מגיע ממערכת המיזוג או לחילופין מתי שהחלונות שלך פתוחים וכ"ו.

תאר במדוייק את המקרה ואני בטוח שהחברים ישמחו לתת לך עצות עניניות וממוקדות.

הרצון לצמצם עד למינימום את רמת זיהום האויר שנגרמת מהרכבים שנעים על הכבישים, היא מובנת ומוצדקת בהחלט. הבעיה היא רק, מה קורה כשבעל רכב חדש שרכבו עבר בסה"כ כ 16000 ק"מ, בא לטסט הראשון שלו, אחרי השנתיים הראשונות על הכביש, ונכשל עקב רמות זיהום חריגות ביותר, שהמכון טוען שמצא. היות שלצערי את החוויה הלא נעימה והמקוממת הזאת יצא לי לעבור, ואני רק בתחילת בירור הענין, הצטרפתי לפורום שכאן בתקוה לקבל משוב ממקרים דומים שאירעו לגולשים, ולהבין איך הדבר בא לבסוף אצלם על פתרונו.

פורסם

ממליץ לך בחום לפרסם את הנושא בפורום "טכני, אחזקה וטיפולים", תוך ציון דגם הרכב והסבר קצר על השתלשלות האירועים הקשורים למקרה.

אני בטוח שחברי הפורום המתמחים בפן הטכני של הדגם אשר בידך יעניקו לך עצות מועילות.

זמין 8)

פורסם

יש 2 אופציות.

1.באמת יש תקלה ברכב

2.המכון פשוט רוצה שתקנה אצלם תוסף דלק.

להכשיל אותך בטסט זה דרכם המעודנת להגיד לך ״אנחנו צריכים ממך עוד כסף״.

אני פעם נכשלתי בטסט על זיהום,הבנתי את הרמז, מיד קניתי אצלם גולד לייבל ושפכתי אותו למיכל,נכנסתי עוד פעם לבדיקה, ופתאום הכל הסתדר.

כל המדדים הפכו תקינים וכל זה בטווח זמן של 10 דק׳. סבבה לגמרי.:?

V5

פורסם

כנ"ל ברכב שלי אבא שלי,תפרסם בפורום טכני את הנתונים של זיהום,שם יוכלו לומר לך אם באמת יש סטיה גדולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...