Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הודעתו היה ניתן להבין שהוא כבר שיחק עם ההגה....

מי היה יכול לתאר שמדובר בכאלו רמות של חוסר ידע..... :shock:

מזכיר לי שעבדתי בתמיכת אינטרנט של אחת החברות הגדולות והתקשר בן אדם , שלא משנה מה הגדרנו , זה לא חייג לו לאינטרנט, בסוף מסתבר שאין לו מודם במחשב.... :mad:

(אחרי השיחה הזאת התפטרתי... :D )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפי הודעתו היה ניתן להבין שהוא כבר שיחק עם ההגה....

מי היה יכול לתאר שמדובר בכאלו רמות של חוסר ידע..... :shock:

מזכיר לי שעבדתי בתמיכת אינטרנט של אחת החברות הגדולות והתקשר בן אדם , שלא משנה מה הגדרנו , זה לא חייג לו לאינטרנט, בסוף מסתבר שאין לו מודם במחשב.... :mad:

(אחרי השיחה הזאת התפטרתי... :D )

לי הייתה גברת יותר גרועה , שנסתה להתחבר עם פקס (אבל אני שומע שאת מתחברת !!)

פורסם
תודה!

הצלחתי להניע, הזזת ההגה פתרה את הבעיה.

ד"א הייתי היום באזור במקום שאני כל הזמן קונה ממנו דברים (היום במקרה קניתי שמפו לרכב משם וג'ילטה) ושאלתי אותו על מצבר.

יש לו אחלה מחירים הוא אמר לי שהוא יביא לי ב280 שקל מצבר מקסימום עם מע"מ זה כבר כמה יהיה 300 שקל ?....שווה.

אם מישהו רוצה פרטים עליו אז אני אשמח לתת בה"פ.

אני ואבא שלי כל הזמן קונים ממנו, אחלה מקום.

שמח שהצלחתי לעזור לך......

אני שמח שאתה שמח שהצלחת לעזור לי :D

אייל כאלו רמות של חוסר ידע? מאיפה אני צריך לדעת שצריך לשחק עם ההגה?...

בקושי יש לי את האוטו שבוע והוא האוטו הראשון שלי.

עידן:"משה כהן - משחקי קלפים"? אם כבר אז "עופר לוי - למה את בורחת" זה באמת טוטל לוס לרכב :lol:

אני שומע גם מוזיקה אחרת....(לא של צפונים) .....גם סקאזי ושירים באנגלית...גם הישראלים.... בכל מקרה ברוך השם האוטו עדיין נוסע כמו גדול....

תודה על העזרה ועל הנסיונות לעזור.

גם אני חשבתי שזה מהמצבר, כי הוא בן 5 שנים (מ99') וזאת הפעם הראשונה שקורה לי דבר כזה.

שורה תחתונה?

עופר לוי המלך.

יום טוב.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שלום.

דיבורים דיבורים וסתם.

הבחור אמר במפורש ישבתי ברכב אם חברה שמענו מוזיקה

והאור הפניפי דלק.

מה אתם רוצים מהסטרטר או המצבר?

אין להם כלום... הבחור פשוט רוקן את המצבר.

שיניע אם כבלים ויסע לשלום והמצבר יתמלא וילמד לקח

שמערכת + תאורה מרוקנים את המצבר.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

דיבורים דיבורים וסתם.

הבחור אמר במפורש ישבתי ברכב אם חברה שמענו מוזיקה

והאור הפניפי דלק.מה אתם רוצים מהסטרטר או המצבר?אין להם כלום... הבחור פשוט רוקן את המצבר.שיניע אם כבלים ויסע לשלום והמצבר יתמלא וילמד לקח

שמערכת + תאורה מרוקנים את המצבר.

וואו כמה סתירות בהודעה אחת! שיא חדש לדעתי...

אז לא הבנתי אם אני הרכב עומד וכבוי אז החשמל לקוח מהמצבר ואם הרכב פועל אז איך זה על דלק או משהו? מה ההבדל בין זה שישבתי חצי שעה עם שירים ואור דלוק לבין שהייתי נוסע עם אור חיצוני דלוק ושירים במערכת בלילה?

בני אם היית קורא את הכל היית מבין שהייתה בעיה עם זה שההגה היה נעול ובגלל זה לא הצלחתי להניע.

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...