Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטורולה RAZR או SGS2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחשב בזה שיש לשניהם נתונים מאוד דומים, וששניהם הולכים לקבל שידרוג רשמי לאנדרואיד 4 קסטה, והמוטורולה טיפה יותר זול,

אז מה עדיף (אייפון לא בא בחשבון, היה לי, והספיק לי)?

נ.ב. המכשיר כנראה יירכש מרשת סלולר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמע, היום סמסונג עושים לרוב מכשירי האנדרואיד מה שאייפון עשה לכול הסמארטפונים בזמנו, פשוט מציג ביצועי יום יום טובים יותר מכול המתחרים עם אותה חומרה ואפילו פשוטה יותר.

ראיתי את שני המכשירים, הגלקסי 2 פשוט עובד חלק ונקי יותר, כול שכן ה-RAZR מעט רחב יותר, והרגשה קצת מוזרה להחזיק אותו.

ככה שאני הייתי ממליץ על הגלקסי

*חייב לציין שאין לי מושג מה טיב 2 המכשירים מבחינת איכות שיחה ועוצמת ספיקר, וגם אני לא בדיוק יודע איך הם יעבדו על ה-ICS.

פורסם

גם אני לקראת החלפת מכשיר שיבוא (ככול הנראה) מתוך הקבוצה הבאה: RAZR, SGS2 או HTC SENSATION XE.

שיחקתי בנפרד בשלושתם ולא הצלחתי להרגיש בהבדל מובחן בינהם, הבדלים כאלה יצוצו רק בזמן השוואה ישירה בין השלוש.

כך שלהבנתי השאלה היא יותר שאלת מחיר וטעם אישי.

מה שכן, כדי להימנע מהחלפת רומים ומשחקים מיותרים במכשיר, כדאי לדעתי להמתין למכשיר שכבר מגיע עם האנדרואיד 4, על הדרך תחסוך גם בעלויות המכשיר שיוזל עוד עד אז (חודש +/-).

פורסם

מתוך השלושה הצפי הוא שהגלקסי יקבל ראשון עדכון.

ההשוואה בין הסנסיישן (לא xe) לגלקסי, הוכרעה לטובת הגלקסי.

השאלה היא עם ics באמת מהווה שיקול? יש היום המון רומים שמריצים אותו בצורה יציבה. חוץ מזה, לדעתי הוא בכלל פחות מוצלח.

מה שלמדתי על בשרי - תמיד טוב לדחות את הרכישות כמה שיותר. המחירים צונחים פלאים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ההשוואה בין הסנסיישן (לא xe) לגלקסי, הוכרעה לטובת הגלקסי.

ה- HTC XE מגיע בגירסת סטוק עם מעבד שתדר השעון שלו מהיר יותר - 1.5G, כך שאינני משוכנע שה- SGS2 יהיה מהיר מהגירסה הזו.

לגבי האנדרואיד 4, המערכת הזו תומכת בליבה כפולה וזה הקטע של המכשירים האלה - כך שנראה לי שהמערכת הזו אמורה להיות מתאימה יותר לכפולי הליבה.

בכל מקרה, מי שיבחר מכשיר מהקבוצה הזו יעשה בחירה טובה ובשום אופן לא יחווה נפילה.

פורסם

1. בדוק גם את ה-Galaxy Nexus. החדיש ביותר מכולם, ומגיע עם הסנקור.

2. למה לזרוק כסף על רכישה מחברת הסלולר? במיוחד כעת, כאשר כל נושא הזיכויים הולך ומצטמצם, עדיף לרכוש "בחוץ" בחצי המחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל נושא הזיכויים הולך ומצטמצם, עדיף לרכוש "בחוץ" בחצי המחיר.

הולכים לחב' הסלולר עם קבלה ועם המכשיר ומקבלים את אותו הזיכוי שהיית מקבל אילו רכשת אצלהם את המכשיר (אם מדבר במכשיר שהם מוכרים - אם לא הזיכוי יהיה בהתאם למחיר הרכישה), כך שממש אין טעם לזרוק כסף ולרכוש מכשיר "בחברה"...

פורסם

דורקי - הגישה של שנינו זהה. פשוט, השמן שפתח את האשכול ציין שהוא רוצה לרכוש מכשיר מחברות הסלולר, וציינתי שעדיפה רכישה עצמאית עם ניתוק זיקה.

כדאי לשים לב שכעת אורנג' עברו מזיכוי לפי מדרגת מכשיר לזיכוי לפי מדרגת חבילת שירות, ופלאפון צמצמה מאוד את הזיכויים החודשיים, כך שעניין הרכישה העצמאית הופך עוד יותר רלוונטי.

אני ניידתי בשבועות האחרונים שני קוים מסלקום - אחד לאורנג' ואחד לפלאפון - הצגתי קבלות רכישה מאדם פרטי באיביי והזיכוי הוסדר בתוך דקות אחדות. עכשיו נותר רק להמתין לחשבוניות ולראות שהזיכוי באמת מתקבל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הגישה בהחלט זהה, פשוט השלמתי את שכתבת.

אגב, בשבוע שעבר עשיתי ניתוק זיקה באורנג' על ה- HD2 הישן שלי (לפני כו זה לא התאים בשל זיכוי מתמשך על מכשיר שקיבלתי מהם), עבר קל ומהיר, אפילו את עלות ההקמה ביטלו מייד.

לא נותר אלא לראות שהזיכוי בח-ן מתאים, אם כי לפי הטפסים שקיבלתי מהם נראה שהתוכנית הוזנה כראוי.

שבת שלום!

פורסם
ה- HTC XE מגיע בגירסת סטוק עם מעבד שתדר השעון שלו מהיר יותר - 1.5G, כך שאינני משוכנע שה- SGS2 יהיה מהיר מהגירסה הזו.

לגבי האנדרואיד 4, המערכת הזו תומכת בליבה כפולה וזה הקטע של המכשירים האלה - כך שנראה לי שהמערכת הזו אמורה להיות מתאימה יותר לכפולי הליבה.

בכל מקרה, מי שיבחר מכשיר מהקבוצה הזו יעשה בחירה טובה ובשום אופן לא יחווה נפילה.

אני בספק שהשמנממזר הולך לבצע OC כל יום למכשיר ולהריץ עליו 2052085205285 אפליקציות בו זמנית,ככה שכל הקטע עם שלגלקסי יש 1.2 ולHTC יש 1.5 זה בקטע של "לי יש גדול יותר" ובמילים אחרות מיותר לחלוטין.

לא ניסיתי את ה HTC וגם לא את המוטורולה,יש לי את ה SGS2 כבר 4 חודשים (נקנה בחו"ל) ואני לא פוזל לאף מכשיר אחר - פשוט מרוצה :) אז רק עליו אני ממליץ.

ד"א SGS3 לא נמצא בשלבים מתקדמים ואמור לצאת עוד כמה חודשים?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחרי שקרעתי לעצמי היום את העיניים עם אפליקציית זאפ על מסך "4 (התעצלתי לשלוף את המשקפיים) הבנתי שכנראה ש-"5 מתאים לי (ראיתי את ה-note בשבוע שעבר והוא לא נראה מפלצתי). מצד שני - אזקק לתיק צד יותר גדול.

פורסם

זו המטוטלת. לפני 10 שנים הטלפון הסלולרי נחשב לדבר היחיד שגבר מתגאה בו כאשר יש לו הכי קטן. מפחד הצנזורה אני לא משלים את המשפט.

פורסם
אחרי שקרעתי לעצמי היום את העיניים עם אפליקציית זאפ על מסך "4 (התעצלתי לשלוף את המשקפיים) הבנתי שכנראה ש-"5 מתאים לי (ראיתי את ה-note בשבוע שעבר והוא לא נראה מפלצתי). מצד שני - אזקק לתיק צד יותר גדול.

אפשר אולי להתפשר איתך על מסך בגודל 4.65 כמו שיש בגלקסי נקסוס החדש או ב- SENSATION XL?

• תוכן חדש...