Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

היום שמעתי במקרה על זה . אנשים מעוטי יכולת יכולים לרכוש מקרר חדש במחירים באמת מטורפים .

לדוגמא:

814ש"ח

למקרר LG

[כל מי שחלק מזכאים , רוצו לקנות , זה באמת שווה .

כל הכבוד על היוזמה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

באמת כל הכבוד על הכוונה, אבל אני חושב על קשישים שיקנו איזה LG במקום האמקור משנות ה-60 שיש להם בבית, ותוך שנה שנתיים יתקלקל, ואז הם גם יצטרכו להתמודד עם שירות ברימאג.

:turn-l:
פורסם

ובמה זה שונה מתוכנית הגריטה לרכב ישן?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר לא מעט אנשים שממחר ירכשו מקרר חדש.

אפשר לקנות לא רק LG אלא גם BEKO ו SAMSUNG בדגמים שזכו במכרז.

מקררים של החברות LG ן SAMSUNG הם טובים מאוד , מניסיון לא קטן בענף החשמל .

המחירים באמת זולים ביותר ובאמת מסובסדים .

במה זה שונה מהרכבים ? כי זה באמת פונה לאוכלסיות חלשות ביותר , ונותן להם הזדמנות אמיתית למקרר חדש ואיכותי בבית ,

מה שהיום זה בגדר חלום אצלם .

תפיצו את זה לכל מי שאתם מכירים , רוב האנשים בכלל לא יודעים על זה.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אלעד

מכרז עיוניי.

זה אותו שר שרוצה להנחית עלינו רבנים בשרשור הסמוך.

אז עובדים בייצור מקררים יעשו הסבה ויהפכו למשגיחי כשרות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אישית בעד כחול לבן , אבל לצערי אנו לא בדיוק בקדמת הטכנולוגיה בייצור מוצרי חשמל .

המטרה של יוזמה הזאת היא להפחית את צריכת החשמל במדינה .

ראית תווית אנרגיה של מקררי אמקור שמיוצרים בארץ ? אתה באמת חושב שמייצרים אותם בארץ ? או מרכיבים בארץ?

חוץ מזה שלא לדבר על זה שרוב הדגמים מייבאים מתורכיה , ואלה שלא נראים בדיוק כמו בשנת ה 90 חוץ מהדלת המעוצבת.

אמקור לא התקדמה אפילו סנטימטר אחד מאז . ראית איך מסופק מקרר לבית ? איך הוא ארוז? כמה רעש הוא עושה ?

אין מה לדבר אנחנו לא LG ו לא SAMSUNG ולא באותה גלקסיה אפילו מהבחינה הזאת .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

טעיתי בנוגע לאמקור - התכוונתי לתדיראן, שלמיטב ידיעתי מפעל המקררים שלה בעפולה עדיין פעיל. אני באמת חושב שלתוצרת המקומית בתחום הזה אין משהו שבו היא נופלת מהתוצרת המיובאת.

חוץ מזה, להורים של אשתי יש מקרר אמקור בן כארבעה חודשים. אין לי מושג על איזה רעש אתה מדבר, זה מקרר שנראה מעולה ועובד... כמו מקרר. לא ראיתי את תווית האנרגיה שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חברת תדיראן כחברה לא קיימת יותר . המותג תדיראן שייך לקבוצת קריסטל וזה אותו מקרר כמו האמקור .

המפעל היחיד שיש להם הוא באמת בעפולה . למיתב ידיעתי אין שם פס ייצור אלא הרכבה בלבד (אתה יודע מה ההבדל? ).

99% ממוצרי החברה זה ייבוא מחו"ל , לא בדיוק כחול לבן .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

היום קניתי לאימי מקרר סמסונג 485 ליטר ב 1077 ש"ח

שלא תגידו לא ידענו , לא אמרו לנו . תספרו לכל מי שאתם מכירים .

האוכלוסיה הרוסית יודעת מפירסומים בטלויזיה ועיתונים , לא ראיתי כמעט ישראלים בחנות , ולא ראיתי כתבות בנושא .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אמקור לא קיים כבר הרבה שנים - תדיראן רכשו את המותג.

המקום המוזר ביותר שבו נתקלתי במותג אמקור - היה בסן-פרנסיסקו, שם מכרו מקלטי GPS במותג זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום לקחנו את סבתא שלי לחנות בבילו שמשתתפת במבצע(אלמ נדמה לי),חמש דקות אחרי פתיחת החנות היה מפוצץ אנשים,חילקו מספרים כמו בדואר.

החלטנו לחזור עוד כמה ימים בשביל לחסוך את התור המטורף.

דרך אגב לפי האתר זמן האספקה הוא 14 יום ואילו בחנות אמרו שיכול להיות גם 3 חודש.:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא.

עוד מעט יתחילו גם להחליף מזגנים.

ישראל מתייבשת ( אהה רוצה לחסוך באנרגיה )

השרים מרגישים שהבחירות בפתח , אז מתחילים לשחד את העם היושב בציון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...