Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור נכון - פס לדים

senior585
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, קניתי פס 15 ס"מ לתאורת תא כפפות (שבמקרה בסיאט איביזה שלי לא איבזרו את הרכב בתאורת תא כפפות) + 2 פסי לדים באורך 30 ס"מ ואני רוצה לחבר אותם מתחת לדש בורד (מעל הדוושות)

חיברתי את כבל הפלוס של אחד פסי הלדים לקוטב הפלוס של הפיוז שאחראי על תאורת סלון (שבכל פעם שאדליק תאורת סלון, הפסים יידלקו)

את המינוס חיברתי לשילדת הרכב ומשום מה,כלום. אין תגובה!

איך לחבר את זה? חיפשתי מספיק בפורום ולא קיבלתי תשובה עניינית שתקפה לגביי אשמח לקבל עזרה

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה יש לנו חשיבה משותפת :wink:

אני גם הזמנתי לדים לדוושות פתחתי את מכסה הפויוזים ולא מצאתי את הפיוז.

אשמח עם תוכל להעלות תמונה איפה הפיוז.

מה שאני חשבתי לעשות זה להתחבר ישירות למתג של בית הנורה (בגג הרכב) וככה אני יוכל להדליק את זה קבוע או בפתיחת דלת.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה יש לנו חשיבה משותפת :wink:

אני גם הזמנתי לדים לדוושות פתחתי את מכסה הפויוזים ולא מצאתי את הפיוז.

אשמח עם תוכל להעלות תמונה איפה הפיוז.

מה שאני חשבתי לעשות זה להתחבר ישירות למתג של בית הנורה (בגג הרכב) וככה אני יוכל להדליק את זה קבוע או בפתיחת דלת.

אני אשמח להעלות תמונה כשאגיע הביתה אבל עד אז - אתה מוזמן לפתוח ספר רכב , באחד העמודים האחרונים יש מפת פיוזים.

גם אני חשבתי להתחבר ישירות לבית נורת הסלון אבל זה קצת יותר מורכב ממה שזה נראה על פניו. צריך לחדור מתחת לשכבות הגג לעבור דרך קורת הרכב ולהגיע עד אזור הדוושות.נראה לי שעדיף לעשות קיצור דרך בעזרת הפיוז.

say, לפי מה שאתה אומר אם אחבר את הפיוז לקוטב השני, אקבל אור בסופו של דבר ע"פ החיווט שהצגתי קודם+חיבור לקוטב השני? או שמא צריך להוסיף רכיב כלשהו ע"מ לסגור מעגל?

LEON fr 2007

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיוז מתחבר בטור לצרכן, אתה צריך לחבר את הפלוס לרגל הנכונה של הפיוז (תאורה אתה תקבל בכל מקרה) כי אם תחבר לרגל הלא נכונה (כאמור, הפס ידלק בכל מקרה) במקרה של קצר, החוט ינמס ויכול לגרום לשריפה.

ניתן לדעת בקלות לאיזה רגל של הפיוז לחבר, תוציא את הפיוז ותבדוק עם מנורת ביקורת או מולטימטר בבית הפיוז עצמו עבור איזה רגל אתה מקבל מתח, אתה צריך לחבר לרגל שבה אין מתח כשהפיוז בחוץ.

את המינוס אתה מחבר לשלדה היכן שאין צבע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין בעיה, המינוס יהיה מבודד מצבע וכל חומר אחר ויהיו מגעים טובים.

במקרה והפס לא נדלק. (מה שכבר קרה ברגל אחת של הפיוז) מה מכאן והלאה?

LEON fr 2007

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר ההגיוני הבא זה לבדוק אם חיברת את הפס לפיוז הנכון (שלוף את הפיוז וראה את תאורת הסלון נכבית)

אם כן אז יש לחבר את הפס למקור מתח 12V חיצוני, כמו שנאי או אפילו המצבר (רק לשנייה או שתיים במקרה והפס מקצר)

ע"מ לבדוק את תקינות הפס.

במקרה והפס עובד יש לבדוק את הפיוז עצמו למקרה והוא שרוף.

אם הפיוז תקין יש לבדוק עם מולטימטר שבית הפיוז מקבל מתח ואין כאן תקלה שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב הלדים שלי הגיעו. אני אשמח לדעת איך להתקין?

מצאתי את הפיוז בספר רכב זה פיוז 25.

אני יבדוק עם רב מודד באיזה מבין הרגלים אין מתח.

אחרי שמצאתי את הרגל איך אני מחבר את החוט לרגל?

תודה רבה

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 9 חודשים מאוחר יותר...

שאלה קטנה כי אני בדיוק מחפש פס לדים חלש שיהיה דולק תמיד ברכב איפה שהרגליים

האם לא ניתן פשוט לחבר את הלדים לחיבור של המצת ? ניתן למצוא קונקטור של דיבורית ישנה או כבל טעינה שמתחבר למצת ולחבר לו את החוטים

אני טועה או ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לקחתי את החיווט של האור של המאפרה. אם תחברו את הפס לתיבת פיוזים הפס תמיד ידלוק אני לא הצלחתי להבין את העניין הזה.

יש תכנון לחבר מתג?

Honda Civic 1997

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...