Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פילטרים של אבק אשר ניתן לקנות ולהתקין אותם בין המאוורר למארז, במארזים הטובים יותר הם מובנים כניסות האוורור וניתנים לפירוק וניקוי.

באיביי יש את זה:

http://www.ebay.com/sch/?_kw=computer%20dust%20filters&_clu=2&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

אך לא יקרה כלום אם פעם בכמה זמן תפתח את המארז ותעביר לו איזה שאיבה קלה וניקוי עם לחץ אויר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שיטה נוספת טובה, להשתמש בגרבי ניילון של נשים, חותכים גרב ניילון בגודל המתאים, מותחים אותה על פתח הכניסה למחשב וזהו, פילטר מאולתר.

פורסם

החדר שלי נמצא בעליית גג ואנחנו גרים כאשר מאחורינו יש שדות , החדר שלי פשוט סובל מאבק בצורה בלתי אפשרית , וזה עוד כאשר אני לא פותח את החלון שבגג והחדר כאילו אטום , אני באמת לא מבין מאיפה לעזאזל מגיע כל האבק שיש לי בחדר - הלך לי כבר מאוורר 120 מילימטר קניתי עכשיו עוד אחד חזק ביותר עלה לי 60 שקלים ויש לו 3500 RPM - באמת מטוס אבל גם הוא התחיל לקרטע.

מה לעשות חבר'ה ?

פורסם

מדהים הפורום הזה,שאלה פשוטה שעברה כבר 7טרנפורמציות והצעות שיפור וייעול שלא מביישות את אינטל.:lol:

ועכשיו לשאלתי,היתה לי מדבקה כזאת,עולה גרושים,והייתי מרוצה ,רוצה עוד אחת,למישהו יש מושג מאיפה משיגים?

נ.ב

למי שלא יודע מה זה, זה מדבקת רשת מבד עם חורים צפופים שמשמשת כפילטר לפתחים של המארז,אצלי המדבקה הגיע גדולה ופשוט חתכתי עם מספריים לגודל הרצוי.המארז אצלי יושב בתוך המזנון בסלון ומראש הוא במקום סגור ומועד לאבק,חלקו האחורי יוצא מהמזנון .

בלי קשר לפתיחת המארז וניקויו מדי פעם,המדבקה הייתה שכבת הגנה נוספת(אני בגישה של הממשלה,הגנה רב שכבתית),בגלל שהמאוור התחיל להרעיש,הוצאתי את המדבקה והיה לי יפה בעין שהאבק פשוט נתקע שם.

פורסם
המארז אצלי יושב בתוך המזנון בסלון ומראש הוא במקום סגור ומועד לאבק,חלקו האחורי יוצא מהמזנון .

נשמע כמו מתכון בטוח למחשב שמתחמם....לתשומת ליבך :roll:

• תוכן חדש...