Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אופל טיגרה שנת 2000, ישנה נזילת שמן בזמן נסיעה + חור באגזוז

הכנסתי את הרכב היום למוסך חלמיש בעפולה וקיבלתי הצעת מחיר:

680 ש"ח אגזוז חדש חליפי

2059 ש"ח החלפת מחזיר שמן + רצועת תזמון + גלגלות + משאבת שמן וכל שאר החלקים שקשורים לנזילה (אטמים וגומיות למניהם אם צריך אפרט כל חלק וחלק). הוחלפה רצועת תזמון רק במרץ השנה אבל נאמר לי שצריך להחליף בכל זאת מכיוון שהיא ספוגה שמן.

890 ש"ח עבודה

580 ש"ח מע"מ

סה"כ 4209

נשמע לי מחיר גבוה, אשמח לדעת מה יש לכם להגיד בנושא, לאור העובדה שאם אני לא מטפל אני צריך לשלם 240 ש"ח ללא מע"מ על הבדיקה.

פורסם

לאחר שקראתי בפורום הזה על טיפול באגזוז עם חור, הגעתי למסקנה שאפשר בהחלט לטפל לבד באגזוז עם אפוקסי או פלדה נוזלית. בכך אני רואה שכבר חסכתי לעצמי משהו כמו 1000 ש"ח (אגזוז + עבודה + מע"מ)

אז הטיפול בנזילת השמן יעלה לי בסביבות 3000 - 3200 ש"ח, כאמור בגלל שצריך להחליף מחזיר שמן ויחד איתו גם רצועת טיימינג.

המחיר הזה מופקע או שזה רק אני?

פורסם

להחליף מחזיר שמן זה בדיוק 5 דקות, עלות מחזיר שמן כמה עשרות שקלים.

צריך לראות את כל הפירוט בשביל להבין.

מה קשורה משאבת שמן?

אתה מתכוון גלגלות - מותחן לרצועה?

אם מקור הנזילה הוא במחזיר שמן בקאמשאפט אז לדעתי מדובר בסכום גבוה.

תתקשר למוסך מורשה ותשאל כמה עולה להחליף רצועה ומחזיר שמן ותקבל מושג.

חלקים איכותיים ל- 106 ראלי ו- GTI :

http://eyalrallye.ucoz.com/photo/hlkims_lmkairha/3

פורסם

מדובר בהצעת מחיר של מוסך מורשה, שם הוא עבר את הבדיקה

יש שתי גלגלות שצריך להחליף - עלות כל אחת 230 ש"ח בערך, ואם אני זוכר נכון את דבריו מדובר במותחן לרצועה.

הם רוצים 760 ש"ח על משאבת שמן, לא יודע איך זה קשור.

בקיצור, זאת נשמעת הצעת מחיר הזויה, אני כנראה פשוט אוציא את הרכב משם, אשלם את המאתיים ומשהו ש"ח עבור הבדיקה, שיהווה שכר לימוד לכך שלא מכניסים רכב בן 11 למוסך מורשה

פורסם

עפ"י המוסך הבעיה היא במחזיר שמן, ומכיוון שרצועת הטיימינג ספוגה בשמן צריך להחליף גם אותה על מנת שלא תקרע.

מבחינת מה שאני רואה בעיניים - קשה לי לתאר פה מאיפה בדיוק הנזילה, אני פשוט פותח מכסה מנוע ורואה את סימני הנזילה, שלא מתרחשת בזמן שהרכב עומד או עושה נסיעה קצרה

פורסם

אצלי תיקנו ברכב אגזוז עם איזה חומר מיוחד שנראה כמו מתכת נוזלית, מדביקים אותה על החורים באגזוז וזה איכשהו סותם את החור, כי נכשלתי בטסט עקב תערובת עשירה מדי, לאחר התיקון עברתי טסט.

התיקון היה זול, אם כי אין לי מושג כמה זמן זה אמור להחזיק.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...