Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית 55000-60000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התשובות בנושא רכב משפחתי מאתמול, זה מאד עזר!

אני שוקל להקטין את התקציב לסדר גודל של 55-60 אלף, האם ההצעות שעלו (קיה פורטה/סיד, לנסר, סוזוקי SX4) עדיין רלבנטיות לשנת דגם או שתיים אחורה? אגב הופתעתי שאף אחד לא המליץ על מאזדה, טויוטה או הונדה.

תזכורת לגבי הדרישות: רכב אמין, בטיחות!, שמירת ערך, צריכת דלק סבירה, מקום ל-2 מבוגרים (נהג גבוה) ו-2 כסאות ילדים, תא מטען נורמלי. חווית נהיגה פחות חשובה רק שלא תהיה זוועה.

נוסעים כ-17000 ק"מ בשנה, נסיעות מקומיות בלי הרבה פקקים וכן בין-עירוניות.

המון תודה!

פורסם

הקטנת הסכום מוציאה את המכוניות הנ"ל מהאפשרות.

אין לנסר או SX4 או קיה מתחת ל2008 -כי זו היתה השנה הראשונה שהן יוצרו.

לכן ההמלצה כ-י הן מכוניות חדישות עם תכנון ויצור מתקדם יחסית.

במחיר שהמלצת אפשר לקנות מאזדה 3 -2006-7 -אם כי אני הייתי נזהר מאוד לקנות רכב מליסינג.

בליסינג או שבמקרה הצלחת לפול על רכב שמור ,או שקנית רכב שמתחיל את הבעיות שלו.

(רובם בליסינג הם מהחלק השני בגלל חסכנות יתרה של החברות בטיפולים איכותיים)

יש לנסר גם מהדגם הקודם -צריך לשאול מי שמחזיק כזה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

ניסאן טידה מליסינג קצת קשה למצוא בתקציב הזה, אבל אפשרי. אם מדובר על רכבים שעלו לכביש בתחילת מודל 2008 זה אולי יהיה אפשרי. פורטה יקרה יותר בכלליות, SX4 מאוד מאוד גבולית מבחינת התקציב.

מאזדה והונדה יקרות יחסית לשנתון וגם לדעתי לאור הדרישות שהצגת כדאי לך לבדוק את המתחרות. טיוטה קורולה במסגרת הסכום הזה זה רק הדגם הרובוטי (2008-9), אני לא בטוח שגם זה הכיוון שלך.

• תוכן חדש...