Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

הרכב המדובר הוא הרכב של אשתי. יונדאי אקסנט, שנת 2006, יד שנייה, נרכש בסוף ינואר השנה (2011) עם כ-70 אלף ק"מ.

מספר ימים לאחר שרכשנו אותו הוא הוכנס לטיפול מקיף, סוג של יישור קו, במוסך מורשה של יונדאי (הילוך שישי). בין היתר הוחלפו מסננים, שמנים, בלמים, רצועת טיימינד ועוד. בסופו של דבר, על חשבונית התשלום תואר הטיפול שעבר הרכב כטיפול 90 אלף.

עכשיו חודש דצמבר, ואוטוטו האוטו ברשות אשתי כשנה. כיום הקילומטראז' עומד על כ-76 אלף, ובלי עין הרע האוטו באמת נוסע יופי טופי.

השאלה שלי היא מתי הוא יזדקק שוב לטיפול? יצא שבעקבות הרכישה שלו על ידנו מהיד הראשונה שלו, ובנוסף טיפולים לא הכי סדירים של היד הראשונה - הטיפולים של הרכב די יצאו מסנכרון (אני לדוגמה עם מאזדה 3 מסוף 2004 ודואג להכניס את הרכב בדיוק כל 15 אלף ק"מ לטיפול).

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין הזה כי אני לא בדיוק מתכוון למהר למוסך ל-"טיפול שגרתי" שאיננו באמת נחוץ.

תודה רבה!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

שהקילומטרז' השנתי הנמוך לא יסנוור אותך. נוזלים מזדקנים גם ללא נסועה, סופחים מים, מתחמצנים ומאבדים מתכונותיהם.

כל יצרן מתנה את הטיפולים שלו בקילומטרז' או בזמן. אני משער שביונדאי המספרים הם כל 15,000 או שנה, לפי המוקדם מבין השניים.

אם הרכב עבר טיפול גדול כהגדרתך לפני שנה אני משער שבטיפול הנ"ל יחליפו רק מסנן שמן ושמן. הכי טוב לדבר עם מנהל העבודה במוסך בעת מסירת הרכב לטיפול, לספר לו על הטיפול הגדול שעברה לפני שנה ולציין את הקילומטרז' הנמוך. זה די מכסה אותך מהפתעות כמו "חייבים לעשות ברקסים" או "החלפתי גם את הפילטר אוויר הוא היה סתום".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...