Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,היום התחדשתי בדאבל דין של אודיוטק ,הוא קורא בין היתר DIVX AVI ,חיפשתי באתר ובגוגל תחת המונחים "וקליפים להורדה" ודברים דומים הגעתי לאתרים ריקים מתוכן ולתוכנות שניתקעות על המחשב או בכלל לא פועלות ומסובכות מדיי.

לכן כאופציה האחרונה שלי אני פונה לקבל ממכם עזרה בדבר אתר אינטרנט להורדת קיבצי DIVX AVI לוידאו קליפים שונים\או לתוכנה חינמית ופשוטה להורדת וידאו קליפים מיוטיוב באיכות DIVX AVI.

תודה מראש .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה נכנס ליו-טיוב ומחפש קליפים

מעתיק את שורת הכתובות לאתר בשם KEEPVID ומקבל אופציה "להוריד" את הסרטונים למגוון רחב של פורמטים ואיכויות.

אני משוכנע שהמכשיר שלך ידע לקרוא חלק מהם.

ב ה צ ל ח ה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...