Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יודע עד מתי רשמית המבצע נמשך? (למרות שהסוכנים כמובן אומרים שזה בקרוב על מנת למכור...)

דיברו על אספקה נוספת של רכבים באמצע ינואר אבל לא פורסם רשמית עד מתי המבצע.

אודה לכל מי שיודע דבר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מתחייב אבל לדעתי הוא יימשך עוד הרבה.

כשאני קניתי את האיביזה אמרו לי שהמבצע הוא עד גמר המלאי ול100 רכבים חדשים ושאני חייב לסגור "מהר מהר לפני שייגמר" - זה היה באפריל 2010, מיותר לציין שמאז המבצע עוד לא נגמר..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור לי.. אני פשוט אומר שמבצעים בסיאט לא נגמרים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני לא חושב שיש תאריך יעד שבו המבצי ייגמר אלא מלאי.

יכול לספר לך שלפני כחודש בדקתי בסוכנות והיו כל הצבעים.

לפני כמה ימים כבר נאמר לי שאין יותר צבע שחור.

היום כבר אמרו לי שגם אפור עכבר נגמר ושנשארו יחידות בודדות מכל צבע.

על הלבן, למשל, נאמר לי שנשארו 4.

אמא שלי קנתה את האוטו ואני בניתי על כך שכשהיא תקבל את שלה אני אנסה אותו ואחליט אם לקנות גם לי. אבל היא עוד לא קיבלה ואני חושש שבסוף לא יישארו מכוניות אז שריינתי היום אחת בשבילי תוך הבטחה לביטול עיסקה עד 14 יום.

אני מאמין שיהיו עוד מבצעים בסיאט אבל לך תדע על איזה דגם. בטח שלא TSI, לא בטוח שבמחיר הזה ודגם ספורט 3 דלתות לא מתאים לי לכן העדפתי לשריין.

• תוכן חדש...