Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אז כמו שכתוב בכותרת הגיר הידני של המגאן שלי החליט שבא זמנו ועכשיו אני צריך להחליף גיר (כל ההמלצות ששמעתי\קראתי ממליות על גיר מפירוק ולא שיפוץ גיר).

מצטער על הבורות, אבל איך זה אמור להתנהל?

האם אני אמור לפנות למוסך שמבין ברנו והוא משיג גיר מפירוק? האם אני אמור למצוא את הגיר בעצמי ואז להביא אותו ואת האוטו למוסך? אפשרות אחרת כלשהי?

בנוסף, המלצות למוסכים ופירוקיות באזור רחובות או אשדוד יתקבלו בברכה.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אתה תוכל להביא את הגיר מפירוק בעצמך ולהביא את הגיר למוסך ככה לחסוך עלויות .

מצד שני אם תלך למוסכים הם ייקחו לך הרבה מאוד כסף במיוחד מוסך מורשה של רנו ש"יאנוס" אותך במחירים תלושים מהמציאות.

שים לב, אם אתה מביא את הגיר בעצמך רק תדע שאין עליו אחריות של פירוק והרכבה של הגיר במידה והוא לא טוב אתה לוקח על עצמך את הפירוק והרכבה במקרה שהוא לא טוב , מצד שני אם אתה מביא למוסך את הרכב, אומנם אתה תשלם יותר אך יהיה לך אחריות מלאה על כל העבודה אך יהיה יקר יותר.

תחפש את הטלפון של שלמה נאור ייבואן מנועים וגירים בבית נקופה, המחירים אצלו ממש ממש טובים, ואם יש לך מזומן זה עוד יותר טוב, חצי שעה נסיעה מאשדוד :)

פורסם

קודם כל, תודה umardekar.

אז ככה...

עשיתי כמה טלפונים לפירוקיות והמחיר לגיר בהן נא בין 1400 ל-2000. גם ממוסך קיבלתי הצאה ל-1400 על הגיר עצמו ללא העבודה, כך שמהבחינה הזו עדיף היה לתת למוסך לרכוש את הגיר ולקבל את האחריות על הכל מהמוסך (כולל פירוק והרכבה חוזרים במידת הצורך).

קבוצת שלמה נאור הציעו לי גיר זול בהרבה ולכן החלטתי שעדיף לי לרכוש מהם את הגיר (עם אחריות ל-3 חודשים), לשלם למוסך על העבודה ובמידה והגיר ידרוש החלפה במסגרת האחריות אז לשלם שוב על העבודה. ההפרש בעלות הגיר הופך את הסיכון הזה למספיק משתלם.

מחר הם ישלחו את הגיר למוסך שהומלץ לי על ידי מישהו בעבודה ואני אביא לשם את האוטו (בהרבה קירקושים ווינקרים מהבהבים :) ).

אני אחזור לדווח בהמשך איך הכל הסתיים. מקווה שאוכל להמליץ גם על ספק הגיר וגם על המוסך לקוראים בפורום.

Wish me luck...

פורסם

מה שבחרת זה טוב, שהמוסך ישבור את הראש ויתן אחריות.

מה המחיר של גיר חדש? (אם בערך 5K ככה או קצת יותר, אני הייתי שוקל זאת, במידה והמנוע שמור ועובד כמו חדש).

(המורה שלי לנהיגה אמר לי פעם שגיר לאוקטביה זה 9K, אבל זה גרמני.

1400 לגיר תקין מפירוק נשמע זול!

מה הסימנים שראית בגיר? (כאילו, איך קבעת שהוא הלך? זה סתם לידע אישי.)

• תוכן חדש...