Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לפני כמה ימים ביצעתי רכישה של סכין קומנדו באיביי, ופתאום אני רואה בדף של הסכין שהיא לא זמינה לישראל! החיוב בוצע וגם קיבלתי הודעה במייל שהסכין בדרך והכל בסדר. אני די מבולבל כי אין לי נסיון ברכישה מהאינטרנט. עוד שאלה- המכס יכולים לעשות לי בעיות איתה? היא עלתה 19 דולר אבל היא די גדולה.. 30 ס״מ. לינק לסכין: http://www.ebay.com/itm/320780245562?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם הזמנת לפני השינוי, אין לך מה לדאוג.

הוא מחוייב לשלוח לך את המוצר, במיוחד שקיבלת אישור במייל.

לגבי הסכין, לפי זה, סכינים מסוג זה אסורות לייבוא.

יכול להיות שלא ישימו לב או שיבקשו ממך להגיע למכס לחתום על טפסים.

פורסם

אם אני מצהיר שאני חייל קרבי ואני רוצה את זה בתור סכין לווסט זה נקרא מטרה כשרה? ואם לא, מה לגבי הצהרה שאני רוצה לתלות אותה ליופי על הקיר בבית? עוד שאלה, במידה ואני רוצה להזמין סכיני הטלה כדי להתאמן בזה (ספורט), זאת מטרה כשרה?

פורסם

ברור שלא תצהיר שאתה הולך לדקור מישהו, אז למה זה משנה?

לדעתי יטרטרו אותך קצת עם טפסים (נגיד כזה) ואישורים אבל בסוף זה יעבור מכס.

גם כלי איירסופט אסורים בעקרון לייבוא ובכל זאת יש לי אחד בבית (עם אישור).

פורסם

אבל זה די לא הגיוני כי הסכין לא מוכהה והיא 30 ס״מ לא 10. בגלל זה אני שואל אם זה שאני חייל קרבי ואני רוצה אותה

בתור סכין לווסט זה נקרא מטרה כשרה

פורסם

מישהו יכול להסביר את הסעיף הזה:

חייל בשירות-חובה (לא בשירות קבע או מילואים), רשאי לשחרר אחת לשלושה חודשים בפטור מתשלום המסים, חבילת שי הנשלחת על שמו, בסכום השווה ל - ‎$30 מסה"כ המסים החלים על החבילה.

כלומר פעם ב-3 חודש אני פטור מלשלם מיסים עד 30$?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חבר הזמין בזמנו סכין דומה לזאת, אפילו יותר גדולה.

במשך הרבה זמן היא נתקעה במכס ולא הסכימו להעביר אותה, אני יבדוק לך מה בדיוק הוא עשה.

הוא שחרר אותה לאחר כמה זמן והרבה טירטורים.

פורסם

באחד המקרים בהם הזמנתי מוצר ממוכר שישראל לא היתה ברשימת התפוצה שלו מבלי לשים לב, לאחר מס ימים קבלתי ביטול + זיכוי+ נזיפה קלה שעל הקונה לשים לב בעניין המשלוח.

ככה שיתכן כי כל הדיון בעניין המכס לא יהיה רלוונטי בכלל.

פורסם

שלחתי למוכר הודעה, והוא אמר לי שהחבילה אני בדרך! אאלי, בדקתי גם בחברת משלוחים HKpost שבה הוא שלח לי ע״פ מספר הזמנה, וכתוב שם שהמוצר בדרכו לישראל. במידה והמכס יעכב לי אותו, הם ייצרו איתי קשר בעצמם?

פורסם

ישלחו לך פתק בדואר.

אם יש לך מסר מעקב, תוכל לראות את זה גם באתר של דואר ישראל. זה יופיע כ"הפריט מעוכב במכס" או משהו כזה.

פורסם

תתחדש (בעתיד הלא רחוק).

לעניין: החוק אוסר על ייבוא "סכין, למעט אולר ולמעט סכין שנועדה לשמש במקצוע, במלאכה, בעסק, לצורכי בית, או למטרה כשרה אחרת." דהיינו, עליך להוכיח שקנית הסכין למטרה כשירה. יש חבילות שנתקעות במכס לעיתים, יש כאלה שעוברות לו "בין האזניים" משום מה. כל אחד והמזל שלו.

נ.ב.

לידיעה כללית, אין חיה כזו, "סכין קומנדו". הסכין הזו יכולה להיות מוגדרת כ"טאקטית".

אני מופתע לשמוע שמוכר ש"לא מוכר לישראל" שלח לך הסכין והכל בסדר, זה אומר שצריך לחרוש שוב את איביי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תתחדש!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...