Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגונים נגד גניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המיגונים נגד גניבה הטובים ביותר? ואני לא מתכוון לסנדל את הרכב כל לילה :shock:

מנעול להגה עוזר?

כרגע יש לי איתוראן Save, אבל בא לי לעשות לגנב חיים ממש קשים.

פורסם

ביטוח מקיף.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם אתה פותח שרשור על זה אני מאמין שיש לך רכב ששווה לשים עליו מיגון מושקע יותר.

יש נהג מונית שקבוע שם סנדל(מנעול) על אחד הגלגלים. הבעיה ? המחיר...נע בסביבות ה550 שקל (תקנו אותי עם אני טועה)

מנעול הגה זה גם דבר יקר אבל אני מאמין שיש דרך ל'פרוץ' את זה דרך המנעול או תחכום אחר של הגנבים.

יש גם איתור לוויני במקרה שכבר גנבו לך את הרכב, אני אתן למביני עניין את הבמה בקשר לזה :]

פורסם
אם אתה פותח שרשור על זה אני מאמין שיש לך רכב ששווה לשים עליו מיגון מושקע יותר.

יש נהג מונית שקבוע שם סנדל(מנעול) על אחד הגלגלים. הבעיה ? המחיר...נע בסביבות ה550 שקל (תקנו אותי עם אני טועה)

מנעול הגה זה גם דבר יקר אבל אני מאמין שיש דרך ל'פרוץ' את זה דרך המנעול או תחכום אחר של הגנבים.

יש גם איתור לוויני במקרה שכבר גנבו לך את הרכב, אני אתן למביני עניין את הבמה בקשר לזה :]

פשוט אני בנאדם מאוד רכושני. ולתת למישהו לקחת מימני משהו בקלות אני לא אתן.

550 שקל זה לא כזה גבוה יחסית לשקט שזה נותן לך.

אני מתחיל לחשוב שוב בכיוון של סנדל..

פורסם

יש אלפי דיונים על זה, ובסופו של יום מגלים שגם סנדל, מנעול הגה, מנעול ידית הילוכים, עלוקה, כספת, אזעקת קוברה, קודנית ואיתוראן לא עוזרים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
יש אלפי דיונים על זה, ובסופו של יום מגלים שגם סנדל, מנעול הגה, מנעול ידית הילוכים, עלוקה, כספת, אזעקת קוברה, קודנית ואיתוראן לא עוזרים.

מסכים איתך חלקית.(אין צורך לפרט את המסכים)

זה יכול לנטרל גנב 'לא מקצועי' או שמעדיף לוותר. ולדעתי עם גנב יראה רכב עם סנדל הוא יעדיף לא להתקרב ולהתעסק עם זה. כמובן שעם יש לך אזעקה מופעלת ברכב בנוסף לדברים האלה מבורך =]

כנס לשרשור שלי: לחץ כאן , ותבין איך אזעקה מופעלת אחת יכולה להציל את הרכב שלך או של אחרים מגנב או מסתם בן אדם חרא.

Michael.R, אחלה הצע !

פורסם

חלונות שחורים וג'נט נוצץ, אם זה רכב יחסית יקר, רוב גנבי הרכב יהיו חכמים ולא יגעו בו שחלילה לא יהיה רכב של מישו שלא שווה להתעסק איתו ;-).

לא יודע מה איתך, אבל זה עובד :lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

האמת שכמה שזה נשמע מצחיק, זה רעיון לא רע בכלל. הקטע של הג'נט הנוצץ (כרום?), דווקא מושך את העין יותר מדי.

מצד שני, כידוע לכולנו, לגנבים אין אלוהים והם לא ממש מתחשבנים מי הבעלים של אותו הרכב, שברצונם לגנוב.

פורסם

האמת שחובב ההונדה לא ממש טועה - בדרך קבע אפשר למצוא מיטב רכבי תוצרת בוואריה פשוט 'זרוקים' ברחבי רחובות ראשיים בחדרה ונתניה [מה שיצא לי לראות, מן הסתם גם במקומות אחרים]

רכבים עם הדלתות והחלונות פתוחים, לפעמים גם המפתח בסוויץ'.. ועדיין.. אף נפש לא תתקרב לרכב הזה גם באמצע הלילה כשאין אף אחד ברחוב.

לא אומר שסיוויק עם ג'אנטים וחלונות מושחרים תשאיר את אותו הרושם כמו סדרה 7 חדשה במקרה כזה, אבל לך תדע..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...