Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשמוע דעות מאנשים שהחזיקו את הרכבים הנ"ל.

שנתונים:

טויוטה - 90-98

וולבו - 98-2002

פאג'רו - 91-2000 כולל פאג'רו ספורט

סובארו סטיישן כפולת הנעה כבר הייתה לי

ואולי גם צ'רוקי.

אני צריך רכב לעבודה ולפנאי, אם הוא ימלא את הצרכים שלי בצורה טובה האינפיניטי תוחלף לדו מושבית.

מכיוון שאני לא רוצה טנדר אני מוצא בסטיישן מוגבהה או בSUV פתרון הולם.

אני צריך גגון, אפשרות לקיפול המושבים, הנעה כפולה (טיולי סקי) ואפשרות לשנע 4 נוסעים בנוחות.

כמובן שאמינות היא פרמטר חשוב.

אני מאוד אוהב את הוולבו אבל אינני מכיר כ"כ טוב את המנועים הללו, אם הייתי יכול הייתי רוכש 245 אבל היא לא עונה לדרישות.

אני מנסה לשמור על תקציב נמוך ככל האפשר, משהו עד 5000 דולר ולכן הרשימה מצומצמת, יש אופציות כמו הML של מרצדס אבל הוא קטן ומחורבן.

23277970005_large.jpg

95_side.jpg

2002_volvo_xc70_cross_country_gorgeous_6800_bexley_14658285.jpg

01810061990040-480.jpg

CHEROKEE%2BSPORT%2B%2Bblack%2B2000.jpg

היתרון הגדול של הצ'רוקי הוא זמינות חלקים מצויינת, כמו הטויוטה, רוב אלה שלמכירה מוגבהים :)

עם נסועה של 250 ק"מ ביום, איזה רכב הייתם לוקחים? שטח - לא ממש, שלג ללא ספק ואולי שבילי כורכר ודיונות.

haters will hate

פורסם

יכול להעיד רק על האאוטבק מנסיון אישי,החזקתי אחת למשך חצי שנה בארה"ב. עמדה יפה מאוד בסופות השלגים,מאוד נעימה לנסיעה בכבישים המהירים ועם מנוע ה3.0 ליטר הייתה מהירה גם יחסית לרכבים אמריקאים. עוד אופציה שאני לא יודע אם תעמוד בתקציב אבל אציע בכל זאת היא אודי אולרוד.הייתה אצלי למשך חודש,עדיין נחשבת ברשימה שלי לאחד הרכבים היותר טובים וכייפים שיצא לי לנהוג בהם.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הייתה לי לגאסי מנוע 2.5, הרכב עבר התעללות קשה מאוד וסירב למות :)

אולרואד נכנסת בתקציב אבל אני לא ארכוש אחת בגלל שהA6 הוא לא רכב שאפשר לסמוך עליו.

הרכב יסע כ6000-7000 ק"מ בחודש ולכן הוצאתי מהרשימה מכוניות בעלות מוניטין בעייתי.

אני בכוונה רוצה רכב בזול, אני יודע שהוא יעבוד קשה, לא יכאב לי אם הוא ישרט, יתלכלך, יקרע וכד'.

הייתי הולך על טנדר אבל חשובה לי הנוחות ל4 אנשים עם צריכת דלק טובה יותר מ6.5 ק"מ לליטר.

כמה שאבזבז פחות ישאר לי יותר לרכוש רכב נוסף

haters will hate

פורסם

ה 4runner זה טנדר, כנ"ל הפאג'רו ספורט.

הוולוו לא שיא האמינות ואני מניח שגם בח"ול האחזקה לא זולה.

לדעתי אתה לא כל כך סגור על הקבוצה, מצד אחד אתה מציע סטיישנים 4X4 מוגבהים ומצד שני אתה מציע מיפלצות שטח.

אם אין לך כוונה להכנס לשטח מאתגר מאוד, לדעתי רד מכל הגיפים הקשוחים.

חבר שלי רכש לפני שנתיים פאג'רו חדשה ואחרי חצי שנה החליף אותה ל A8.

הוא אמר לי שהוא פשוט הרגיש כמו נהג משאית, הרכב רועש, מטרטר, מיטלטל, רוכן בפניות ועוד.. בקיצור, אם אין צורך בשטח טכני אז זה לא שווה את הפוזה.

מאחר והוא נוסע כל יום בערך 250 ק"מ הוא וויתר על התענוג. :?

לדעתי הכי טוב אם תתמקד ב-SUV כגון טויוטה ראב-4 ארוכה.

הרכב יהיה נעים לנסיעה, אמין, חסכוני ויענה על כל שאר הדרישות שלך.

• תוכן חדש...