Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לחדש ספויילר מגומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים פחח צבע לי אותו והוא ניראה חדש כמו שאתם רואים בתמונה אבל מאז כל החלק שעשוי מגומי קיבל סדקים בצבע. יש דרך לחדש אותו שיראה שוב כמו בתמונה וגם ישאר כזה?

suzr00.jpg

פורסם
לפני כמה שנים פחח צבע לי אותו והוא ניראה חדש כמו שאתם רואים בתמונה אבל מאז כל החלק שעשוי מגומי קיבל סדקים בצבע. יש דרך לחדש אותו שיראה שוב כמו בתמונה וגם ישאר כזה?

suzr00.jpg

אני לא יודע עד שאיזה גובה ירימו מומחים את הגבה לנוכח הרעיון שלי, אבל אני השתמשתי במשחת נעליים שחורה לספויילר הגומי שבאודי שלי והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה. המשחה נכנסה לסדקים, מלאה אותם ויצרה מרקם אחיד, דוחה מים והכי חשוב זול. עם זה טוב לנעלים שלי זה טוב גם לספויילר שלי.

ארז רונן

פורסם

אם הייתה שיטה לחדש גומי אז לא היינו רודפים אחרי חלקי גומי חדשים (לחלונות למשל)

כל ה"חידושים" לגומי זה רק נראה לעין חדש באופן זמני ואין לזה פיתרון קסם כל שהוא .

הספויילר אצלך הוא ספוג דחוס ומצופה גומי וחדשים כאלה יש אצל חיים שאשא ותגיד לו שישלם לך כדי שתיקח את זה :wink:

פורסם
אם הייתה שיטה לחדש גומי אז לא היינו רודפים אחרי חלקי גומי חדשים (לחלונות למשל)

כל ה"חידושים" לגומי זה רק נראה לעין חדש באופן זמני ואין לזה פיתרון קסם כל שהוא .

הספויילר אצלך הוא ספוג דחוס ומצופה גומי וחדשים כאלה יש אצל חיים שאשא ותגיד לו שישלם לך כדי שתיקח את זה :wink:

אין סיכוי שלחיים שאשא הזה יש ספויילר מקורי של מ-טכניק 1 לבמוו שלי. כבר לא מייצרים כאלה ואם היה אחד חדש בניילון הוא היה עולה לפחות 1000 יורו. משומשים כמו שלי נמכרים באיביי ב250 יורו.

ומזה מקשרים לגומי?

פורסם

השאלה היא האם הסדקים בצבע שמעל לגומי או בגומי

אם זה בצבע בלבד (כמו שכתבת) פשוט לשייף ולצבוע מחדש בצבע יותר איכותי/מתאים לגומי.

פורסם

עם הספויילר במצב טוב אז מה שצריך זה לפרק אותו, לשייך את כל הצבע ולצבוע מחדש! ישנן דרכים לצבוע בצבע יותר גמיש (הוספת כל מיני חומרים לצבע) כמו הצבע שצובעים בו פלסטיקה של טרקטורונים. בד"כ צבעי יותר מקצועי יודע איך לעשות את הקסם!

פורסם
אין סיכוי שלחיים שאשא הזה יש ספויילר מקורי של מ-טכניק 1 לבמוו שלי. כבר לא מייצרים כאלה ואם היה אחד חדש בניילון הוא היה עולה לפחות 1000 יורו. משומשים כמו שלי נמכרים באיביי ב250 יורו.

ומזה מקשרים לגומי?

אבא של חיים שאשא (הוא טוען שגם הוא הביא אבל ... )היה קונה סטוקים מגרמניה של חלקים למרצדסים ובימרים ויש לו כמה ספוילרים כאלה בחנות , ואם יהיה שלג בארץ ולא תוכל להדליק את הרכב אז יש לו גם מערכת חימום לרכב שלך :-)

פורסם

זיו צודק! יש צבעים יעודיים ושמיעדים אותם לדבר מסוים ע"י הוספת מדיום(טקסטיל,ABS וכו') לך לצבעי מקצועי ולא לפחח! ותתיעץ איתו ממליץ לך אפילו קצת "לגגל" לפניכן בנושא....

מחפש את כל החלקים לקפריס כולל סוויטצ' סלון וחלקי פח... 0528567439-שי, או במייל [email protected].

• תוכן חדש...